siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παλι λες ψεμματα!!!!!!!!...Ειπαμε...αποφοιτησα με τον Δαμονα και τον Φιντια ...Κωλογερε,ξεκουτη...
Κι έλεγα τι μου θυμίζει αυτό το παιδί... τι μου θυμίζει...
Παλι λες ψεμματα!!!!!!!!...Ειπαμε...αποφοιτησα με τον Δαμονα και τον Φιντια ...Κωλογερε,ξεκουτη...
...και να τις φυλαξεις στο σεντουκι με το πλιατσικο απ'την μαχη στους Αιγως Ποταμους...αντε πια...σαρωθρο δεν πιανεις στα χερια σου !!! Ολα απο μενα τα περιμενεις !Καλά, πάω σπίτι να σκανάρω τις μαρμαρόπλακες του απουσιολόγιου...που θα μου πεις ότι ήουνα με το Δάμωνα και το Φιντία...
ρε ανατολ με ποιαν να σε βαζανε?
αφου ολες χονδρους πωπους κλπ κλπ εχουμε
ρωσιδες δεν παιζουν τι να κανουμε τωρα
Μαζί σας ούτε πυρετό δε θέλω να έχω. Ούτε πυρετό!!
Μαζί σας ούτε πυρετό δε θέλω να έχω. Ούτε πυρετό!!
τα μισα ατομα που εχεις βαλει στη ψηφοφορια ειναι ερειστικα πολλες φορες.ενταξει εχεις βαλει και δυο τρια αξιολογα ατομα αλλα μεχρι εκει.δες λιγο τα ποστ απο το θρεντ γνωμες για κκε και θα δεις. εγω το εχω ανοιξει αυτο το θρεντ. ενα απο τα πιο σοβαρα μελη εδω μεσα για παραδειγμα ειναι ο freddie krueger
γτ πρεπει να ειμαι σε καθε ψηφοφορια; τι σας εχω κανει πια;
Αφου εισαι φιρμα ρε evabb
χαχαχα
Επρεπε μωρο μου. Αλλα γιατι δεν εισαι μαζι μου και ποιος ειναι αυτος δεν καταλαβαινω.γτ πρεπει να ειμαι σε καθε ψηφοφορια; τι σας εχω κανει πια;
Δασκαλε σαν λιγο να τα μπερδεψε τα ζευγαρια ο xilnik. Τι λες και συ?Αφου εισαι φιρμα ρε evabb
χαχαχα
Επρεπε μωρο μου. Αλλα γιατι δεν εισαι μαζι μου και ποιος ειναι αυτος δεν καταλαβαινω.
(1η σκηνη ζηλιας).
Δασκαλε σαν λιγο να τα μπερδεψε τα ζευγαρια ο xilnik. Τι λες και συ?
Εδω κατι μου βρομαει. Μαζι το στησατε ρε σεις?Oxιιιιι κομαντο..
Ενας ειναι ο κολλητος μου
Στρατηγαρα!
Επρεπε μωρο μου. Αλλα γιατι δεν εισαι μαζι μου και ποιος ειναι αυτος δεν καταλαβαινω.
(1η σκηνη ζηλιας).
οχι δεν υπαρχει λογος να ζηλευεις, ενας επειδηξιας ειναι