Νέα

Δίδυμα του bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 683
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια διδυμα κλεβουν την παρασταση

• evaki-μαρουλιας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • κομμαντο-παολα

• pleasurgiver-personanogratta

• hotscorpios-ρενατα

• amc-anthony-τινα

• σκοτεινος-σαρλιζ θερον

• stabit-ewa sonet

• yorgos->1,75

• lalakukakis-stratigos

• baby-nitro

Ψήφοι: 1 100,0%
  • yura-baby

• mounitsa-biteme

• Υπουργος-Diky

• baby-siasia

• bonbenito-NOT SO EASY BIKER

• lakis33-γυναικες του site

• anatolgami-evabb

• Mc Lein-vothros

• ferthy-adonis

• voltaire45-sexpeare

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μπεστ δίδυμο κινηματογραφικό εβερ.........
Ντελόν Μπελμοντώ....
τελεία καβλιάρη γαύρε......
:rockon: :rockon: :rockon:
εχεις δικιο περσονα και ειναι πραγματι το αγαπημενο μου διδυμο
beltx4.png

33hv7.png
:headbang2:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
η ψηφοφορια ειναι λιγο κλικα. λες και δεν υπαρχουν και αλλα μελη και μαλιστα πολυ πιο σοβαρα

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η ψηφοφορια ειναι λιγο κλικα. λες και δεν υπαρχουν και αλλα μελη και μαλιστα πολυ πιο σοβαρα
adoni εχω γραψει οτι δεν παρακολουθω ολα τα μελη και επομενως μπορειτε να προτεινετε και να εξηγειται και γιατι...αν θελετε,διαβασε τη 1 σελιδα του thread

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
προφανώς
και είναι και δάκτυλος έτσι;...εδώ εγώ δεν έχω μπει ούτε σε μία ψηφοφορία...είναι δυνατόν αυτό;;;Τέτοιο μέλος μάλαμα, με γαλόνια και στους δύο ώμους...φερέγγυος, φέρελπις, με βαθυστόχαστες αναλύσεις και έγγυρες πληροφορίες...
τσ-τσ...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
προφανώς
και είναι και δάκτυλος έτσι;...εδώ εγώ δεν έχω μπει ούτε σε μία ψηφοφορία...είναι δυνατόν αυτό;;;Τέτοιο μέλος μάλαμα, με γαλόνια και στους δύο ώμους...φερέγγυος, φέρελπις, με βαθυστόχαστες αναλύσεις και έγγυρες πληροφορίες...
τσ-τσ...
Μπορούσες να το πείς πιό απλά "Όλα για τη Βίκυ" :2funny: :2funny: :2funny:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
τα μισα ατομα που εχεις βαλει στη ψηφοφορια ειναι ερειστικα πολλες φορες.ενταξει εχεις βαλει και δυο τρια αξιολογα ατομα αλλα μεχρι εκει.δες λιγο τα ποστ απο το θρεντ γνωμες για κκε και θα δεις. εγω το εχω ανοιξει αυτο το θρεντ. ενα απο τα πιο σοβαρα μελη εδω μεσα για παραδειγμα ειναι ο freddie krueger

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
διδυμα που σας αρεσει να παρακολουθειτε στο site και τα οποια εχουν ξεχωρισει για τον ερωτα,τη λατρεια,τη φιλια,την αντιπαθεια τους
να σημειωσω οτι ο lalakukakis εχει μπει σε αντιπαραθεση με τον εαυτο του γιατι δεν μπορω να τον πιασω πουθενα,μια στα μασαζ μετα στα στουντιο και μετα στα ct και ο νιτρο γιατι ερχεται συνεχως σε συγκρουση με τον εαυτο του :)
μου λειπουν μονο τα διδυμα μελων με τις ελλεεινιδες γυναικες του site που δυσκολευομαι να παρακολουθησω,ακουω προτασεις και συμπληρωνω
Ρε συ αδερφε με ξεφτηλησες! Τι ειναι αυτο τωρα? Το πρωτο καμακι με μια γυναικα? Πωπω! Δεν θα εχω μουτρα να βγω στην κοινωνια! Διορθωσε το σε παρακαλω. "ΚΟΜΑΝΤΟ-Ολα τα θυλικα μελη του site" να γινει αμεσως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Να συνοψίσω σε 2-3 γραμμές όλα τα posts που αφορούν στο δίδυμο που περιλαμβάνει το nick name μου.

Γυναίκα ορίζεται ο άνθρωπος θηλυκού γένους με καμπύλες παλαιού γυάλινου μπουκαλιού Coca-Cola και με ελάχιστο ύψος 175cm. Μην με ρωτήσετε τι είναι τα θηλυκά με λιγότερο ύψος, αδιαφορώ, όσοι ασχολείστε μαζί τους, ψάξτε να βρείτε τον ορισμό που τους αναλογεί.

Διατηρώ σημάδι στο σώμα μου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο όριο των 175cm, επίσης, διατηρώ σημάδια σε διάφορα σημεία του σπιτιού μου στο ίδιο όριο. Ναι, όποια κυκλοφορεί/παρευρίσκεται μαζί μου, με τον ένα ή άλλο τρόπο, θα την μετρήσω εάν τηρεί την προδιαγραφή. Εάν όχι, έχουμε πρόβλημα...xa xa xa xa xa

Η αγάπη μου για τις γυναίκες (όπως αυτές ορίζονται ανωτέρω), δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το ύψος το δικό μου, το οποίο είναι κανονικό, δλδ, δεν είμαι ψηλός.

Αυτά.

....χαχαχαχα, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ Yorgos ΑΞΙΟΣ !!! ...Και μια ερώτηση: Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟ-ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του
μπουρδέλα.κομ ο ΚΑΛΟΥΣΗΣ μήπως είναι πρωτοξαδερφάκι σου ??? ...ε ? ε ? ....χεχεχε
Αυτός είχε βάλει τη Μεζούρα νομίζω στο 1.80 (ξυπόλητη εννοείται η γκόμενα) αυτός κι αν ήταν ΑΞΙΟΣ !!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
γιατί ρε παιδιά παραβλέπετε το δίδυμο Σταν Λόρελ - Όλιβερ Χάρντι; επίσης το Αγκόπ - Φραγκίσκος Μανέλης;

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μου δινεις πασα baby και σ ευχαριστω για να διαφοροποιησω δυο διδυμα που εχει νοημα να τα βαλω γιατι αντιπροσωπευουν την αντρικη φιλια
baby-nitro και lalakukaki-stratigos
ο nitro μονος εχει ηδη τρεις και ο λαλακ δυο,ελπιζω στην αλλαγη που θα κανω να μη χαθουn oι ψηφοι και αν αυτο γινει οι mod να τους προσθεσυν γα να εχει νοημα και το thread
Y.Γ Ευτυχως δεν αλλαξε,νομιζω ειναι πιο ωραιο τωρα :rockon:
Κομμαντο ασε με αγορι μου να κανω τη δουλεια μου :cheesy: :rockon:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Ρε συ αδερφε με ξεφτηλησες! Τι ειναι αυτο τωρα? Το πρωτο καμακι με μια γυναικα? Πωπω! Δεν θα εχω μουτρα να βγω στην κοινωνια! Διορθωσε το σε παρακαλω. "ΚΟΜΑΝΤΟ-Ολα τα θυλικα μελη του site" να γινει αμεσως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά κάνει...  ΚΟΜΑΝΤΟ - Πάολα. ξέρει αυτός τι κάνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom