georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εδω εισαι δρακο?
εσύ το πας φιρί φιρί να σε βρίσω
εδω εισαι δρακο?
μέχρι πόσες συμμετοχές δέχεσαι;
μεσα και συ κουκλι :-* :-* :-* neeeeeeeeeeeeeeeeeext
έλα τώρα που δεν σ' αρέσει
ασχημα? θα κοκκινισω?εσύ το πας φιρί φιρί να σε βρίσω
καλη ερωτηση και κατοπιν ωριμου σκεψεως ... ας πουμε μεχρι 6
ασχημα? θα κοκκινισω?
φτουσου :oσιγά μην σου μαραθούν κι οι μουνότριχες
σιγά μην σου μαραθούν κι οι μουνότριχες
φτουσου :o
για κακη σου τυχη ο συγκεκριμενος ξερει ποια ειμαι.οι πουτσοτριχες θες να πεις ;)
και ξεκολα μαζι μου βρε μικρε....οι πουτσοτριχες θες να πεις ;)
και με τι κριτήριο θα γίνει η επιλογή; γιατί οι υποψηφιότητες, όπως φαντάζεσαι, θα είναι 2ψήφιο ή και 3ψήφιο νούμερο
ας παρουμε και τον λιλα...ετσι κι αλλιως με την οπισθεν γαμειειστε ηδη 3 που δηλωσατε και σας γουσταρω ετσι κι αλλιως (εσενα, αλφονσο, αλτεκ)... θελω και NOT_SO_EASY_BIKE ... γιναμε 4... εχω και εναν κρυφο φτασαμε 5.... ενας μας λειπει... τον κομαντο τον βαλανε με Παολα δεν παιζει... τον περσονα με τον πλεζουρα πανε κι αυτοι... διαλεξτε εσεις τον 6ο ...
:o :o :o :o :oειστε ηδη 3 που δηλωσατε και σας γουσταρω ετσι κι αλλιως (εσενα, αλφονσο, αλτεκ)... θελω και NOT_SO_EASY_BIKE ... γιναμε 4... εχω και εναν κρυφο φτασαμε 5.... ενας μας λειπει... τον κομαντο τον βαλανε με Παολα δεν παιζει... τον περσονα με τον πλεζουρα πανε κι αυτοι... διαλεξτε εσεις τον 6ο ...
ειστε ηδη 3 που δηλωσατε και σας γουσταρω ετσι κι αλλιως (εσενα, αλφονσο, αλτεκ)... θελω και NOT_SO_EASY_BIKE ... γιναμε 4... εχω και εναν κρυφο φτασαμε 5.... ενας μας λειπει... τον κομαντο τον βαλανε με Παολα δεν παιζει... τον περσονα με τον πλεζουρα πανε κι αυτοι... διαλεξτε εσεις τον 6ο ...
ωραίο team έφτιαξες, αλλά πρέπει να οργανωθούμε κιόλας λίγο. γιατί εγώ κάποτε που επιχείρησα κάτι παρόμοιο με σβηστά φώτα, έφαγα τρεις κι έριξα μόνο έναν
:o :o :o :o :o
:o :o :o :o :o