Νέα

Διχάζει πρόταση Ολλανδέζας δημάρχου για την «εκτόνωση» των στρατιω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ropaloforos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eνταξει για τους Ολλανδους καθαρισε η δημαρχος..
Αντε τωρα να παω να πλυνω την τσαπου μου και να ξαμολυθω στην νυκτα....γιατι για μενα ποιος θα καθαρισει εαν δεν καθαρισω μονος μου ?

Επισκέπτης
Ασχετο, μεχρι πριν λιγο ημουνα "νεος". Μολις επλυνα την τσαπου εγινα "προχωρημενος"...!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Α ρε Ολλανδία, πάντα μπροστά είσαι!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Στείλτε τη Σονια στα στρατοπεδα και ξανακανουμε στρατο οχι 12 μηνες...αλλά 12 χρόνια!! :grin: :grin: :grin:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν αυτό μου μοιάζει πάρει πολύ με μια ταινία που έχω δει και λέγεται ''Pantaleón y las visitadoras '' με πρωταγωνίστρια την Angie Cepeda.Όποιος δεν την έχει δει αξίζει να τη δει.Διαδραματίζεται στο Περού και ο στρατός του Περού έχει αναλάβει τη μεταφορά ιερόδουλων στις διάφορες μονάδες στρατού που υπάρχουν κοντά στον Αμαζόνιο,προκειμένου να μειωθεί το ποσοστό των βιασμών στην ευρύτερη περιοχή.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η δήμαρχος αναγνώρισε τις σεξουαλικές ανάγκες των αντρών, αν και φαίνεται ότι την πείραξε ότι προτιμούσαν τις ντόπιες στα μέρη που πήγαιναν. Είναι γεγονός ότι η κοινωνία σήμερα ενοχοποιεί τους άντρες για τις σεξουαλικές τους ανάγκες.

vakhigth

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα συμφωνήσω με την πρόταση της Ολανδέζας.
Μπράβο της που έιχε τα κότσια να θίξει ένα τέτοιο ζήτημα.

Ξέρεται η χρησιμοποίηση της παροχής των συγκεκριμένων υπηρεσιών από τις ιερόδουλες δεν είναι κάτι που θα κάνει και τον Ολλανδικό Στρατό "μπουρδέλο".

Άλλοι στρατοί όπως ο Ελληνικός είναι "μπουρδέλο"  από μόνοι τους και χωρίς ιερόδουλες!!!!!! 

Για να επιστρέψω στα της πρότασης της να αναφέρω ότι η Γαλλική λεγεώνα , μία από τις πιο ετοιμοπόλεμες και αξιόλογες μονάδες του πλανήτη, έχει τμήμα με ιερόδουλες που συνοδεύει τις αποστολές στις υπερπόντιες εκστρατείες της.

Το θέμα με την αποστολη ειρηνευτικών αποστολών έχει να κάνει με την ασφάλεια των ίδιων των στρατευσίμων.

Σε χώρες με κλειστές κοινωνίες όπως είναι το Αφγανιστάν οι "ελευθεριάζουσες" γυναίκες είναι ελάχιστες οπότε οι στρατιώτες δεν έχουν διέξοδο. Επιπρόσθετα η κυκλοφορία τους εκτός των τόπων ασφαλείας των στρατοπέδων τους ενέχει πολαπλούς κινδύνους για τη ζωή τους{βλ. απαγωγές και δολοφονίες από Ταλιμπάν}.

Σε χώρες πάλι με πιο ευνοικές συνθήκες για "ελευθεριάζουσες" γυναίκες {βλ.Βοσνία-Κοσυφοπέδιο} η παραπορνεία πήρα εκρηκτικές διαστάσεις και το σωματεμπόριο ξέφυγε από κάθε έλεγχο ακόμα και με την εμπλοκή κάποιων "ειρηνευτών".

Με τον τρόπο αυτό {κάθε αποστολή να συνοδέυεται από τςι παλακίδες του} έχουμε πολλά θετικά:
1) ασφάλεια στρατιωτών
2) εκτόνωση στρατιωτών που φλερτάρουν καθημερινά με το θάνατο
3) αποτροπή άνθησης παραοικονομίας και σωματεμπορίου
4) καλές συνθήκες υγιεινής και χρήματα για τις κοπέλες

&#902
;ρα θα συμφωνήσω με την άποψη αυτή η οποία αποδυκνείει ότι στα προβλήματα πρέπει να δίνονται ριζοσπαστικές λύσεις και όχι εμονές σε πουριτανισμούς και ψευτοδιλήματα.

:)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ο γερμανικος στρατος εχει κανονικα πουτανες μεσα στα στρατοπεδα!Περνανε τελεια οι κουφαλες!Δεν ξερω αλλες λεπτομεριες!
Οποις ξερει να πει κατι!

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.685
Πόντοι
456
Ρε Πολ τι εγινε;Ξεθαβεις νηματα;Γουσταρω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom