DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
κάνεις παράθεση στο εαυτό σου κ γελάς;;;
ψάχτο λίγο ,σοβαρεύει η κατάστασή σου.
κάνεις παράθεση στο εαυτό σου κ γελάς;;;
και συ το χεις κάνει....
μην ψάχνω τώρα....
το θέμα είναι εάν κάνει παράθεση στον εαυτό του ή να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;
τροποποιηση ηθελα να κανω.....κάνεις παράθεση στο εαυτό σου κ γελάς;;;
ψάχτο.όσο για αυτό που ρώτησες,απλά έθεσες άλλο ένα ασχετο ερώτημα επί της παρούσης το όπως συνηθίζεις άλλωστε.
Τι σχεση έχει η θρησκεία με το ποδόσφαιρο ειλικρεινά όσο κ να προσπαθώ δεν μπορώ να το καταλάβω.
τροποποιηση ηθελα να κανω.....
παντως θα το ψαξω...αν θες παμε και σε ψυχιατρο μαζι να ψαξεις το θρησκειολογικο σου παραληρημα και τις αιτιες τις ενδομυχες αυτου.....δεν πιστευω να σου αφησε κανα τραυμα κανας παπας
οκ.
το σύμβολο της ΑΕΚ τότε είναι ένας μεταλλαγμένος κόκορας.
καλα θα μας τρελανεις ;ειναι η δεν ειναι η ομαδα σου αθλητικη ενωση κωνσταντινουπολεως με σημα τον δικεφαλο αετο εμβλημα της πιο θεοκρατικης -και ορθοδοξης αν θυμαμαι καλα -κρατικης οντοτητας που πλαισιωσε τον μεσαιωνικο ελληνισμο;ε τοτε τι μπουρδες μας τσαμπουνας οτι η ορθοδοξια μας πηγε πισω ως εθνος και ως ελληνισμο κλπ.....αμα εισαι εναντια σε αυτα και δωδεκαθειστης πρεπει να υποστηριζεις αρη ή ηρακλη αντε το πολυ πολυ απολλωνακαι τι σχέση έχει ξαναλέω το σύμβολο της ΑΕΚ που προφανώς είναι ένα αμιγώς ορθοδοξο σύμβολο,με την ομάδα που υποστηρίζω.Την υποστηρίζω λόγω θρησκείας;;;δηλαδή θες να μου πεις ότι όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ είμαστε θεοσεβούμενοι κ τρέχουμε κάθε Κυριακή στις εκκλησίες και σταυροκοπιόμαστε ε;;
είπες:και τι σχέση έχει ξαναλέω το σύμβολο της ΑΕΚ που προφανώς είναι ένα αμιγώς ορθοδοξο σύμβολο,με την ομάδα που υποστηρίζω.Την υποστηρίζω λόγω θρησκείας;;;δηλαδή θες να μου πεις ότι όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ είμαστε θεοσεβούμενοι κ τρέχουμε κάθε Κυριακή στις εκκλησίες και σταυροκοπιόμαστε ε;;
Το ζήτημα είναι πότε θα φύγει η Ελλάδα από την αιώνια ορθόδοξη αιχμαλωσία της που την κρατάει δέσμια επί αιώνες κ αποτελέσε το βασικό λόγο οπισθοδρόμησης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
καλα θα μας τρελανεις ;ειναι η δεν ειναι η ομαδα σου αθλητικη ενωση κωνσταντινουπολεως με σημα τον δικεφαλο αετο εμβλημα της πιο θεοκρατικης -και ορθοδοξης αν θυμαμαι καλα -κρατικης οντοτητας που πλαισιωσε τον μεσαιωνικο ελληνισμο;ε τοτε τι μπουρδες μας τσαμπουνας οτι η ορθοδοξια μας πηγε πισω ως εθνος και ως ελληνισμο κλπ.....αμα εισαι εναντια σε αυτα και δωδεκαθειστης πρεπει να υποστηριζεις αρη ή ηρακλη αντε το πολυ πολυ απολλωνα
και τωρα αν θες να μιλησουμε σοβαρα -αν και δεν ξερω τι δουλεια εχει να μιλαει ενα τιμημενο μελος με προσφορα στο [size=20pt]μπουρδελο[/size]σαιτ με 215 κριτικες με εναν που δεν εχει γραψει ουτε μια ....Το ζήτημα είναι πότε θα φύγει η Ελλάδα από την αιώνια ορθόδοξη αιχμαλωσία της που την κρατάει δέσμια επί αιώνες κ αποτελέσε το βασικό λόγο οπισθοδρόμησης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
οπως ο κακος μαθητης που δεν διαβασε και λεει οτι ειχε κοπει το ρευμα και δεν ειχε φως....
και τωρα αν θες να μιλησουμε σοβαρα -αν και δεν ξερω τι δουλεια εχει να μιλαει ενα τιμημενο μελος με προσφορα στο [size=20pt]μπουρδελο[/size]σαιτ με 215 κριτικες με εναν που δεν εχει γραψει ουτε μια ....
η μονη αιχμαλωσια του ελληνα ειναι η κοντοφθαλμη σκεψη του,ο κακως εννοουμενος εγωισμος του,η διαπλοκη,η διαφθορα,ο ετσιθελισμος και ο παρτακισμος του....ολα τα στοιχεια αυτα διεφθειραν ασφαλως και την εκκλησια του η οποια ειναι κατεικονα και καθομοιωσην του....και ολα τα στοιχεια αυτα τα βρισκει κανενας απο τα ομηρικα επη και τον θουκυδιδη ακομα να διαποτιζουν την ελληνικη ιστορια.....
δεν μας πειραξε ο χριστιανισμος...δεν ειδα να επαθαν κακο οι γερμανοι και οι αγγλοι μονο επειδη γιναν χριστιανοι...μας πειραξε που φεραμε απλα την θρησκεια στα δικα μας ελληνικα και μικροελληνικα μαλιστα μετρα....
ο χριστιανισμος και η ορθοδοξια οταν μας εκαναν αυτοκρατορια που ακομα χρησιμοποιειτε και τα συμβολα της λοιπον στα γηπεδα -σε στιγμες εθνικιστικου παροξυσμου και παραληρηματος μεγαλειου -ηταν καλα; και οταν μας γκρεμισαν απο το βαθρο οχι;
τωρα τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους ψευτοδωδεκαθειστων φασιστοειδων και σχιζοφρενικων προσωπικοτητων που θαρρουν πως ο ελληνισμος θα αναγεννηθει αμα πιστεψω στον δια και σφαξω και ενα αρνι στον βωμο του .....μηπως να φορεσω και χλαμυδα και παρω και καμια σαρισα για να παω μπροστα και να κανω και τα καραγκιοζιλικια του σικελιανου και της χουντας μετεπειτα;
προς το παρον ελληναραδες βλακες -που ειστε εξυπνοι αλλα πιανεστε απο την μυτη-φατε το στραπον της κυρα μερκελ και μοκο....δεν δικαιουστε να ομιλειτε πολλω δε μαλλον να πιανεστε απο δικαιολογιες τυπου μας πηγε πισω η ορθοδοξια οπως ο κακος μαθητης που δεν διαβασε και λεει οτι ειχε κοπει το ρευμα και δεν ειχε φως....
εγω οταν χρειαστηκε διαβασα.....και τις εδωσα και τις εξετασεις μου.....και τωρα παω και στα μπουρδελα και οπου θελω γιατι απολαμβανω τα αποκτηματα των κοπων μου(και γιατι εχω και πολλες καυλες και δεν μου φτανει μια γυναικα)....και φυσικα βιβλια διαβασα οχι αυτα που πουλαει ο αδωνης με το κιλο.....κανονικα βιβλια.....Δεν έχω πάει φίλε μου ποτέ σε μπουρδέλο και ούτε πρόκειται να πάω ποτέ μου,και είμαι περήφανος για αυτό.Τώρα μιας κ το αναφέρεις μπράβο σου που είσαι τόσο περηφανος που ε΄χεις 1.245.000 κριτικές που πλήρωσες για να γαμήσεις .Εύγε και μπράβο σου κ άντε καλό μεσημερι να έχεις.Όσο για την ορθοδοξία και τα κακά που έφερε στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ πάψε να πηγαίνεις σε μπουρδέλα κ άνοιξε κανένα βιβλίο να διαβάσεις τα δεινά που έχει φέρει.Φιλικά πάντα.
Κακό κυριακατικομεσήμερο.
μακαρι....εγω μαζι σου ειμαι....αλλα να μην σου πουλαν παραμυθα κανεις.....εγω να δεχτω την μαλακια και της εκκλησιας και της ορθοδοξιας και του παπαδαριου.....αλλα δεν φταιει μονο η λαμπα να ξερεις ,φταιει και το κουνουπι που παει να καει.....και συ πρωτος μιλησες για αποκλειστικοτητα της ορθοδοξιας στα δεινα του συγχρονου ελληναΑΔΩΝΙΣ;
Δεν διαβάζω ηλιθιους γραφικους που προσπαθούν να βγάλουν κανά φράγκο φιλαράκι μου.
μακαρι....εγω μαζι σου ειμαι....αλλα να μην σου πουλαν παραμυθα κανεις.....εγω να δεχτω την μαλακια και της εκκλησιας και της ορθοδοξιας και του παπαδαριου.....αλλα δεν φταιει μονο η λαμπα να ξερεις ,φταιει και το κουνουπι που παει να καει.....και συ πρωτος μιλησες για αποκλειστικοτητα της ορθοδοξιας στα δεινα του συγχρονου ελληνα
Ατελειωτο respect.η μονη αιχμαλωσια του ελληνα ειναι η κοντοφθαλμη σκεψη του,ο κακως εννοουμενος εγωισμος του,η διαπλοκη,η διαφθορα,ο ετσιθελισμος και ο παρτακισμος του....ολα τα στοιχεια αυτα διεφθειραν ασφαλως και την εκκλησια του η οποια ειναι κατεικονα και καθομοιωσην του....και ολα τα στοιχεια αυτα τα βρισκει κανενας απο τα ομηρικα επη και τον θουκυδιδη ακομα να διαποτιζουν την ελληνικη ιστορια.....
δεν μας πειραξε ο χριστιανισμος...δεν ειδα να επαθαν κακο οι γερμανοι και οι αγγλοι μονο επειδη γιναν χριστιανοι...μας πειραξε που φεραμε απλα την θρησκεια στα δικα μας ελληνικα και μικροελληνικα μαλιστα μετρα....
ο χριστιανισμος και η ορθοδοξια οταν μας εκαναν αυτοκρατορια που ακομα χρησιμοποιειτε και τα συμβολα της λοιπον στα γηπεδα -σε στιγμες εθνικιστικου παροξυσμου και παραληρηματος μεγαλειου -ηταν καλα; και οταν μας γκρεμισαν απο το βαθρο οχι;
τωρα τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους ψευτοδωδεκαθειστων φασιστοειδων και σχιζοφρενικων προσωπικοτητων που θαρρουν πως ο ελληνισμος θα αναγεννηθει αμα πιστεψω στον δια και σφαξω και ενα αρνι στον βωμο του .....μηπως να φορεσω και χλαμυδα και παρω και καμια σαρισα για να παω μπροστα και να κανω και τα καραγκιοζιλικια του σικελιανου και της χουντας μετεπειτα;
προς το παρον ελληναραδες βλακες -που ειστε εξυπνοι αλλα πιανεστε απο την μυτη-φατε το στραπον της κυρα μερκελ και μοκο....δεν δικαιουστε να ομιλειτε πολλω δε μαλλον να πιανεστε απο δικαιολογιες τυπου μας πηγε πισω η ορθοδοξια οπως ο κακος μαθητης που δεν διαβασε και λεει οτι ειχε κοπει το ρευμα και δεν ειχε φως....
αμα εισαι εναντια σε αυτα και δωδεκαθειστης πρεπει να υποστηριζεις αρη ή ηρακλη αντε το πολυ πολυ απολλωνα