Νέα

Στην Αμερική βαπτίστηκαν Ορθόδοξοι 5.000 Ινδιάνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι έχει πολύ δίκιο ο Σκοτεινός, η ορθοδοξία, ο χριστιανισμός είναι το αναγκαίο προγεφύρωμα, η βάση για να περάσει/ πατήσει πάνω στον άνθρωπο το κυρίως φορτίο της προβατοποίησης, εκμεττάλευσης/ καπιταλισμού/ υποβαθμισμένης ομογενοποίησης.
Στο χέρι του καθενός είναι να ελευθερωθεί, όπως στο χέρι του πάλι να είναι άλλος ένας αμνός του ''ποιμνίου''.
εδω στο διαγραμμενο  ο καθενας μπορει να βαλει αναλογα με εποχες,χωρο και χρονο οτι θελει....

ισλαμισμος
κομμουνισμος
καπιταλισμος
φασισμος
εθνικος φονταμενταλισμος
ιερατειο γενικως
καθολικισμος.....

στα κοκκινα συμφωνω

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.442
Πόντοι
206
Στο χέρι του καθενός είναι να ελευθερωθεί, όπως στο χέρι του πάλι να είναι άλλος ένας αμνός του ''ποιμνίου''.
Eνδιαφερουσα αποψη. Εν πολλοις, ειναι σωστη με μια μικρη επισημανση. Η υποστηριξη μιας θρησκειας, μιας ιδεολογιας, μιας ομαδας, κλπ δεν σε κανει εξ'ορισμου προβατο και αβουλο ον.
Φυσικα κατα 99% θα γινεις προβατο (ειδικα στην Ελλαδα που ο κοσμος ειναι εντελως αξεστος) , αλλα μη φτασουμε στο αλλο ακρο . Δηλαδη "Υποστηριζω κατι = ειμαι προβατο" . Εγω προσωπικα διαφωνω σε αυτο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αμα εισαι εναντια σε αυτα και δωδεκαθειστης πρεπει να υποστηριζεις αρη ή ηρακλη αντε το πολυ πολυ απολλωνα  :grin:

αφροδιτη

wrexpluwqipqiqql.jpg

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.979
Πόντοι
3.715
εδω στο διαγραμμενο  ο καθενας μπορει να βαλει αναλογα με εποχες,χωρο και χρονο οτι θελει....

ισλαμισμος
κομμουνισμος
καπιταλισμος
φασισμος
εθνικος φονταμενταλισμος
ιερατειο γενικως
καθολικισμος.....

στα κοκκινα συμφωνω

έχω βάλει τους πρωτεργάτες, μετά μπαίνουν όσοι θες.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.979
Πόντοι
3.715
Eνδιαφερουσα αποψη. Εν πολλοις, ειναι σωστη με μια μικρη επισημανση. Η υποστηριξη μιας θρησκειας, μιας ιδεολογιας, μιας ομαδας, κλπ δεν σε κανει εξ'ορισμου προβατο και αβουλο ον.
Φυσικα κατα 99% θα γινεις προβατο (ειδικα στην Ελλαδα που ο κοσμος ειναι εντελως αξεστος) , αλλα μη φτασουμε στο αλλο ακρο . Δηλαδη "Υποστηριζω κατι = ειμαι προβατο" . Εγω προσωπικα διαφωνω σε αυτο

Σε κάνει και σε παρακάνει αν θες συνειδητά να παίρνεις μέρος σε μια κοροϊδία, απατη που έχει βγει εδώ και 2000 χρόνια για να φιμώσει αυτό το οποίο είναι το ορθό και συμπαντιαία έγκυρο.
Θες να ακούς παραμύθια; Άκου τα, δε θες; Έχεις εναλλακτική ευτυχώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom