Νέα

Διαβήτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα assasertzis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
A

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
213
Πόντοι
21
Δυστυχώς ο διαβήτης μου εμφανίστηκε 2 εβδομάδες αφού έκανα τη 2η δόση του εμβολίου.
Σύμφωνα με τους γιατρούς το εμβόλιο βοηθά να ξυπνήσουν αυτοάνοσα που υποβόσκουν οπότε είναι κάτι που μπορεί να μου έβγαινε μετά από κάποιο καιρό και το εμβόλιο το βοήθησε να ξυπνήσει.
Σχετικά με το αλκοόλ δυστυχώς η μπύρα είναι από τα χειρότερα και όπως είπαν τα παιδιά τσίπουρο και γενικά λευκά είναι σχετικά αποδεκτά σε μικρές ποσότητες, γενικά ο διαβήτης θέλει μέτρο και καλή ψυχολογία.
Έχει μέρες που απλά αν με νευριάσει κάτι ανεβαίνει το ζάχαρο σαν τρελό.
Το μουντζάρο θα είναι η πρώτη μου επιλογή αν δω πως κάποτε δεν θα μπορώ να το ρυθμίσω όπως τώρα αλλά με τρομάζει γενικά η έλλειψη λόγο των χαιβανιών που τα παίρνουν για αδυνάτισμα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.095
Πόντοι
1.106
Η συμβολυη νου είναι πάντως να βρείτε ένα σοβαρό γιατρό να σας παρακολουθεί σε τακτική βάση να μπορείτε να τον βρείτε και στην τελική ας δώσετε και 40 ευρώ κλαιν
Είναι ένα θέμα υγείας που δεν πεθαινεις αν είσαι σοβαρός και χρειάζεται να έχεις κάποια τακτικά ραντεβού αν και το πιθανότερο είναι να σου είναι θε ρητικα αχριεαστα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.865
Πόντοι
12.756
Η συμβολυη νου είναι πάντως να βρείτε ένα σοβαρό γιατρό να σας παρακολουθεί σε τακτική βάση να μπορείτε να τον βρείτε και στην τελική ας δώσετε και 40 ευρώ κλαιν
Είναι ένα θέμα υγείας που δεν πεθαινεις αν είσαι σοβαρός και χρειάζεται να έχεις κάποια τακτικά ραντεβού αν και το πιθανότερο είναι να σου είναι θε ρητικα αχριεαστα

Δωσε τιπς σοβαρου γιατρου στον κοσμάκη :coffee:
Να μην πάνε ακλαυτα τα μέλη

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.017
Πόντοι
1.446