papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
σορρυ, αλλα δεν ειμαι φαν. καμια μπυρα ομως ανετα.....πιειτε ρε κ ενα τσιπουρακι για 'μας τους μακρυνους!!!!
σορρυ, αλλα δεν ειμαι φαν. καμια μπυρα ομως ανετα.....πιειτε ρε κ ενα τσιπουρακι για 'μας τους μακρυνους!!!!
....οκ, αλλα δν θ'απλωσεις χερι στο μεζε, με πατατακια θα την βγαλεις!σορρυ, αλλα δεν ειμαι φαν. καμια μπυρα ομως ανετα.
και στο μεζε και στα πα τα τακια, δεν κανω διακρισεις,....οκ, αλλα δν θ'απλωσεις χερι στο μεζε, με πατατακια θα την βγαλεις!
Μα εγω αυτό θελω,να μου τιμάτε τις τρυπες μου....λες να την πειραξει?!?!?! @Αγγελική κρινε μανα'μ
Τωρα π ειπες πατατακια,μου αρεσουν πολυ και εμένα....οκ, αλλα δν θ'απλωσεις χερι στο μεζε, με πατατακια θα την βγαλεις!
καλα που το ειπες, να μη σε καλεσουμε μαζι μαςΤωρα π ειπες πατατακια,μου αρεσουν πολυ και εμένα
Καλή ιδέα!!!Το μόνο σωστό στην περίπτωση αυτή είναι το duo xaxaxa.
Σόρυ που θα εκφραστώ έτσι...... ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΌ ΠΆΤΟ ΌΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!Η διαθεση της ημερας
Κάτι σε duo δεν έχεις για να εξυπηρετηθω κι εγώ?Η διαθεση της ημερας
Η καλύτερη ,,,και είσαι κ τρελό μουνάκι !Η διαθεση της ημερας
Ακομα οχι.Κάτι σε duo δεν έχεις για να εξυπηρετηθω κι εγώ?
Εγώ έχω ενα στανταράκι δικό μου το οποίο κάνει ,,,θα δεχτείς?Ακομα οχι.
Μας έχεις ερεθισει... Και μας κρατάς και σε αγωνία!!!!!!Ακομα οχι.
Κάτσε (ρε) και περιμένω απάντηση !!!(χαχαχα)Μας έχεις ερεθισει... Και μας κρατάς και σε αγωνία!!!!!!
Θα σε μπλοκάρω στο τέλος γιατί αλλιώς θα πιάνω τα @@ρια του Καράμπελα στα στοιχηματικάΗ διαθεση της ημερας
Πάντως υπάρχει μια τρομολαγνεία, ήχησε το 112 το μεσημέρι αλλά η ντούντα μου - όπως και το Γέρου του Μωριά στο Ραμοβούνι δεν ανησυχούμε...
Οι λαρμάνες γειτόνισσες - 65+ μπαμπόγριες - άρχισαν τα μπλα μπλα περί κλιματικής αλλαγής...
Η πουτάνα τηλεόραση κάνει βρώμικο παιχνίδι, δεν ισχυρίζομαι ότι οι καιροί δεν έχουν αλλάξει ως προς το παρελθόν, αλλά όχι όπως λένε αυτοί οι ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ των μέσων μαζικής εξαπάτησης.
Μπιλ ; Κάτι μου θυμίζει αυτό το δωμάτιοΗ διαθεση της ημερας
Ναι κοριτσαρα μου!Μπιλ ; Κάτι μου θυμίζει αυτό το δωμάτιο