White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.693
- Πόντοι
- 736
Τι ωραίο είναι να ξυπνάς και στα @ρχιδι@ σου όλα ,όπως λέει και το άσμα ,,,, καλημέρες φίλοι .
Καλημέρα και εγώ ξύπνησα σε μια παραλία στην μέση του πουθενά στην βόρεια Εύβοια. Ηταν να μαζέψω να φύγω το πρωί να πάω δουλειά αλλά ήταν τόσο όμορφα και λέω δεν γαμιεται στα αρχιδια μου δεν πάω πουθενά!!!Τι ωραίο είναι να ξυπνάς και στα @ρχιδι@ σου όλα ,όπως λέει και το άσμα ,,,, καλημέρες φίλοι .
Αυτά είναι ,μπράβο φίλε μου . Εξαρτάται το μέρος που είσαι .Μια που είστε ολοι σε καλη δι'αθεση δωστε καμια ιδεα που να παω το κοριτσι σε πολυωρο ραντεβου?
Νοτια !Αυτά είναι ,μπράβο φίλε μου . Εξαρτάται το μέρος που είσαι .
Μια που είστε ολοι σε καλη δι'αθεση δωστε καμια ιδεα που να παω το κοριτσι σε πολυωρο ραντεβου?
Νοτια !
Η επιλογη είναι μενω σπιτι, 'η δινω ραντεβου Γλυφαδα για εξοδο και μετα hotel. 4 ωρες!
Νοτια !
Η επιλογη είναι μενω σπιτι, 'η δινω ραντεβου Γλυφαδα για εξοδο και μετα hotel. 4 ωρες!
Αν ειναι να παω εκει παω και σπιτι μου , πιο κοντα είναιΑς πούμε, Πρίαμος Ηλιούπολης στον τρίτο όροφο στο πίσω κτίριο, αν βρεις τα δυο δωμάτια ταυτόχρονα άδεια.
Έχει και ταράτσα, αν και όχι 100% ιδιωτική. Μπορεί να περάσει καμιά υπάλληλος του ξενοδοχείου.
Προπερσι είχα βρει σουιτα στη Βουλιαγμενη για 600/βραδυα. Δεν πήγα φυσικα αλλα λεμε τωρα !Εσύ κανονίζεις, και ξέρεις τα μέρη που γουστάρεις και πληρώνεις.
Καλή φάση όμως σε ξενοδοχείο για πολύωρα ραντεβού είναι, θεωρώ, όταν μπορείς να πάρεις ολόκληρο τον όροφο δικό σου σε μια λογική τιμή.
Γίνεται εύκολα σε κείνα τα ξενοδοχεία, που έχουν μόνο δυο δωμάτια ανά όροφο, και που θα βρεις όροφο ψηλά στο κτήριο.
Είναι έτσι μια πιο κουλή, πιο large κατάσταση, όταν στην πορεία πολύωρου δωματίου βγάζεις δράση σε διαφορετικούς χώρους και στα μπαλκόνια μαζί.
Όσο για τις AirBnB, δεν το συζητώ για αυτήν την εποχή, τρελές οι τιμές τον Αύγουστο.
Νότια ε?Δικός μου είσαι ,,, χαλάρωσε ,απόλαυσε το καφεδάκι σου πρώτα. Της τηλεφωνείς, πάτε παραθαλάσσια βόλτα ,καθόσαστε κάπου πχ ''Μύθος'' ,την φτιάχνεις την κοπέλα και μετά το αυτονόητο . Έχει πληθώρα επιλογών για ξενοδοχεία νότια . Ανάλογα μπορείς να κάνεις και το αντίθετο δλδ να αρχίσεις από το τέλος ,,,ότι και να έχεις στο μυαλό σου ,καλά να περάσεις .Νοτια !
Προπερσι είχα βρει σουιτα στη Βουλιαγμενη για 600/βραδυα. Δεν πήγα φυσικα αλλα λεμε τωρα !
και το Κρισταλ Μπλου καλό είναι, αλλιως μια γκαζια και σπίτι.
Κοπελα γραφειου είναιΝότια ε?Δικός μου είσαι ,,, χαλάρωσε ,απόλαυσε το καφεδάκι σου πρώτα. Της τηλεφωνείς, πάτε παραθαλάσσια βόλτα ,καθόσαστε κάπου πχ ''Μύθος'' ,την φτιάχνεις την κοπέλα και μετά το αυτονόητο . Έχει πληθώρα επιλογών για ξενοδοχεία νότια . Ανάλογα μπορείς να κάνεις και το αντίθετο δλδ να αρχίσεις από το τέλος ,,,ότι και να έχεις στο μυαλό σου ,καλά να περάσεις .
Ορίστε ο ανωτέρω πίνακας ξανά όπου τα πορτοκαλί μαρκαρισμένα κουτάκια διαφέρουν έως και 10 μονάδες (είναι και μερικά παραπάνω εν σύγκρισει με την προηγούμενη εικόνα στις Alphabet, Unibet & William Hill που δεν τα μάρκαρα λόγω βιασύνης και νεύρων).λεφτά να έχεις
φιλαράκι πώς πέρασες χθες πανσέληνο?Φανταστική η πανσέληνος κι εχθές τη νύχτα, και τις προηγούμενες βραδιές επίσης. Και σήμερα, σχεδόν σαν πανσέληνος θα είναι πάλι.
Πανσέληνος του Αυγούστου: Μαγεία από το Σούνιο έως το Σαν Πέδρο - Συγκλονιστικές φωτογραφίες
Η αυγουστιάτικη πανσέληνος, γνωστή ως Σούπερ Σελήνη, Σελήνη του Οξύρρυγχου ή Μπλε Φεγγάρι (αν και δίνει μία βαθυκόκκινη λάμψη στον ουράνιο θόλο), «σηκώθηκε»www.naftemporiki.gr
Όταν τελειώνει πια η πανσέληνος του Αυγούστου, κάπου έχω την αίσθηση, ότι αρχίζει να τελειώνει και «το πραγματικό καλοκαίρι».
και εμείς καφέ πίνουμε με @Magi και σε σκεφτόμαστεΕυδιάθετος λοιπόν και σήμερα.
Αν και τρίζουν λίγο τα κοκαλάκια μου τώρα ακόμη, μια και το ξενυχτήσαμε εχθές με την έτσι μου στην παραλία.
Μετά τους πρωινούς καφέδες θα στρώσουν και τα κοκαλάκια.