Έτσι αυστηρός είναι ο προϊστάμενος σου εκεί που εργάζεσαι;Κάνε μας τη χάρη, και κανόνισε να μην ξαναδώ copy and paste από προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, νεαρέ μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διάθεση ημέρας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 854
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.901
- Πόντοι
- 2.356
Κάνεις χίλια χρόνια για να απαντήσεις, επειδή προφανώς πρέπει να ελέγξεις πρώτα λέξη-λέξη την ορθογραφία για να γράψεις.
Εξού και προτιμάς το συνδιασμό με κείμενα τεχνητής νοημοσύνης, όταν είναι να δώσεις μια πιο μακροσκελή απάντηση.
Πάρε τώρα το κουβαδάκι σου, και πήγαινε να παίξεις σε άλλη παραλία, μικρέ.
Εξού και προτιμάς το συνδιασμό με κείμενα τεχνητής νοημοσύνης, όταν είναι να δώσεις μια πιο μακροσκελή απάντηση.
Έχω και άλλα σοβαρά πράγματα να κάνω, πέρα από το να απαντάω μόνο σε εσένα . Ααα, και κάτι ακόμα που ήθελα να σου πω. Κατάλαβα τελικα οτι είναι από ιδιωτικά ιδρύματα, γι' αυτό και σου φαίνονται κάποια σχολια σαν να έχουν δημιουργηθεί από τεχνητή νοημοσύνηΚάνεις χίλια χρόνια για να απαντήσεις, επειδή προφανώς πρέπει να ελέγξεις πρώτα λέξη-λέξη την ορθογραφία για να γράψεις.
Καλή συνέχεια!
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.901
- Πόντοι
- 2.356
Έχω και άλλα σοβαρά πράγματα να κάνω, πέρα από το να απαντάω μόνο σε εσένα . Ααα, και κάτι ακόμα που ήθελα να σου πω. Κατάλαβα τελικα οτι είναι από ιδιωτικά ιδρύματα, γι' αυτό και σου φαίνονται κάποια σχολια σαν να έχουν δημιουργηθεί από τεχνητή νοημοσύνη
Καλή συνέχεια!
Δυσκολεύεσαι πολύ να πάρεις θέση, και ψάχνεσαι για ώρα.
Δεν πειράζει όμως σε κάτι προς το παρόν.
Καλή σου συνέχεια και σε σένα κι όχι στα βαθιά νερά, μπόμπιρα.
Αλλά θα ήταν καλύτερα για σένα να μην σε ξαναπετύχω να κάνεις copy & paste από προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης.
Τελευταία τροποποίηση:
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.583
- Πόντοι
- 736
ψψψ εχω μείνει άφωνη...απο τα ποιο ωραία τσιμπιματαΚάνεις χίλια χρόνια για να απαντήσεις, επειδή προφανώς πρέπει να ελέγξεις πρώτα λέξη-λέξη την ορθογραφία για να γράψεις.
Μια φιλική συμβουλή: μη αναλώνεις όλο τον χρόνο σου στο Bou ( 6 μήνες- Μηνύματα 4.256 ). . Διάβασε ένα βιβλίο που θα προσφέρει πολύτιμη γνώση και θα σε βοηθήσει να αποφεύγεις λανθασμένες εντυπώσεις ή παρεξηγήσεις.Δυσκολεύεσαι πολύ να πάρεις θέση, και ψάχνεσαι για ώρα.
Δεν πειράζει όμως σε κάτι προς το παρόν.
Καλή σου συνέχεια και σε σένα κι όχι στα βαθειά νερά, μπόμπιρα.
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.901
- Πόντοι
- 2.356
Μια φιλική συμβουλή: μη αναλώνεις όλο τον χρόνο σου στο Bou ( 6 μήνες- Μηνύματα 4.256 ). . Διάβασε ένα βιβλίο που θα προσφέρει πολύτιμη γνώση και θα σε βοηθήσει να αποφεύγεις λανθασμένες εντυπώσεις ή παρεξηγήσεις.
Κανονίζω εγώ για την πάρτη μου, μην σε ανησυχεί κάτι.
Αυτό που σου λέω.
Εγώ φιλικά στο λέω, κρίμα είναι γιατί εκτίθεσαι μπροστά σε κόσμοΚανονίζω εγώ για την πάρτη μου, μην σε ανησυχεί κάτι.
Αυτό που σου λέω.
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.901
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ φιλικά στο λέω, κρίμα είναι γιατί εκτίθεσαι μπροστά σε κόσμο
Βρε, δεν καταλαβαίνεις, είσαι και χασομέρης, κι άλλη παρέα δε βρίσκεις.
Μάλιστα. Γεια σου τώρα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.542
- Πόντοι
- 9.297
Θαυματουργό το φαγητό...Ολη μερα η διαθεση μου ηταν στα ταρταρα. Καποια προβληματα που παρουσιαστηκαν σε μια επενδυση που εκανα, θεματα υγειας συγγενικου προσωπου με εριξαν.
Ομως δεν αφηνω τα οποια προβληματα να με κρατουν κατω. Αφου εφαγα ενα αλμυρο τσιζκεικ σολομου συνοδεια καραμελωμενων καροτων η διαθεση μου ανεβηκε. Τωρα σκεφτομαι να παω να γαμησω καμια Ρουμανα.
Ααα, και κάτι άλλο… Μου είπε η τεχνητή νοημοσύνη κάτι που, να σου πω την αλήθεια, δεν το είχα σκεφτεί. Για να έχεις τόσα μηνύματα μέσα σε 6 μήνες στο site, μάλλον δεν πληρώνεσαι από την εργασία σου στο πανεπιστήμιο ως διδάκτορας με όλα αυτά τα διπλώματα που έχεις , αλλά από τα ποσοστά του site.Βρε, δεν καταλαβαίνεις, είσαι και χασομέρης, κι άλλη παρέα δε βρίσκεις.
Μάλιστα. Γεια σου τώρα.
Να σου πω την αλήθεια, δεν το πολυπίστεψα Καλό βράδυ!
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.177
- Πόντοι
- 1.346
Δεν ασχολούμαι παρά αραιά και που με την UK Premier, Deutschland 1/2 κλπ κλπ είναι ήδη τόσα που παρακολουθώ.Οι γαμημένες Γουλβς@Εβερτον δεν μπορούν να σκοράρουν ?
3/4 τελικά σημεία (με πρόδωσε η πίτσα Πίζα) και 1/4 σκορ εκεί.
Ο johnny64 μετακόμισε στο Twitter
Άφησε τις πίπες στα κόκκινα φανάρια.
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.901
- Πόντοι
- 2.356
Αγουροξυπνημένος και καταρχήν σχετικά ευδιάθετος. Αλλά σε λίγο θα έχει κάνει ο καφές το θαύμα του, και θα πετάω πάλι!
Χωρίς καφέ η ζωή δεν έχει κανένα νόημα.
Χωρίς καφέ η ζωή δεν έχει κανένα νόημα.
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.901
- Πόντοι
- 2.356
Ανεβασμένος ξύπνησα και σήμερα. Σε διάθεση, «ζήσε εσύ, κι άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν.»
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.132
- Πόντοι
- 2.046
Εγω καυλωμένος ξύπνησα.. εχω την Ιωάννα αύριο.
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.901
- Πόντοι
- 2.356
Οχι καλη. Μαλλον χωριζω απο μια σχεση που την ηθελα, τη θελω και επενδυα σε αυτην.
Καλημερα και καλη εβδομαδα
Κάθε εμπόδιο για καλό. Καλημέρα.
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.132
- Πόντοι
- 2.046
Στα αρχίδια σου τυπε μου.. αυτη χάνειΟχι καλη. Μαλλον χωριζω απο μια σχεση που την ηθελα, τη θελω και επενδυα σε αυτην.
Καλημερα και καλη εβδομαδα
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.177
- Πόντοι
- 1.346
Δεύτερο κογιότ - πάλι 3/4 σημεία χθες τα μακαρόνια. Με καίει η Κρεμονέζε (έληξε 1-0 από το 30ο λεπτό) και περνούν τα τρία αμφίσκορα, αλλά η Καταντζάρο λήγει 1-1 (αντί για 2-1 σκορ) και σύφιλη βλενόρροια Σαμπντόρια 2-2 όπως και Ρετζιάνα!!!Οι γαμημένες Γουλβς@Εβερτον δεν μπορούν να σκοράρουν ?
Και τα δύο τα πόνταρα ως 1-1 σκορ!!!
Στις 122 μεταβλητές του πίνακα αποδόσεων οι 45 => το ~37% είχαν απόκλιση μόνο ως 5 μονάδες!!!!!
White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.695
- Πόντοι
- 736
Σωστός ο παίκτης ,οι άλλοι είναι άλλοι και εσύ ,,,εσύ .Ανεβασμένος ξύπνησα και σήμερα. Σε διάθεση, «ζήσε εσύ, κι άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν.»
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 6K