Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.162
- Πόντοι
- 1.346
σε μια ταρατσα μες τον ηλιο......καλο???@pastelios εσύ τι διάθεση έχεις σήμερα. Πώς είναι η μέρα σου;
Για δουλειά η για χαλάρωση.σε μια ταρατσα μες τον ηλιο......καλο???
τωρα και στην ταρατσα πλεον το ιδιο!!!!!!!!Που τον είδατε τον ήλιο ρε αδέρφια? Εδώ μπουμπουνητα, κεραυνοι και ετοιμάζεται να ρίξει τα κέρατα του!
....πιειτε ρε κ ενα τσιπουρακι για 'μας τους μακρυνους!!!!
Πεστα χρυσοστομε! ΚΑΥΛΗμερα οπως κ να χει!♡Που τον είδατε τον ήλιο ρε αδέρφια? Εδώ μπουμπουνητα, κεραυνοι και ετοιμάζεται να ρίξει τα κέρατα του!
Κι έχω ξυπνήσει με μια σκατα διάθεση, πονάνε κόκκαλα και μυς (Πώς διάολο γράφεται τώρα αυτό?)
Πάρε ένα μωράκι να σε ανεβάσει ,,,,Που τον είδατε τον ήλιο ρε αδέρφια? Εδώ μπουμπουνητα, κεραυνοι και ετοιμάζεται να ρίξει τα κέρατα του!
Κι έχω ξυπνήσει με μια σκατα διάθεση, πονάνε κόκκαλα και μυς (Πώς διάολο γράφεται τώρα αυτό?)
Είχα πάρει. Για αυτό πονάω μαλλον, με χτύπαγε το air-condition στην πλάτη όσο έσπρωχνα....Πάρε ένα μωράκι να σε ανεβάσει ,,,,
Το βρήκα, πονάνε οι μύες μου.Κι έχω ξυπνήσει με μια σκατα διάθεση, πονάνε κόκκαλα και μυς (Πώς διάολο γράφεται τώρα αυτό?)
Το μόνο σωστό στην περίπτωση αυτή είναι το duo xaxaxa.Το βρήκα, πονάνε οι μύες μου.
Μα καλά, τόσοι μύστες εδώ δε βρέθηκε ένας να πει το σωστο?
γλωσσεψες την μπερδα σου μαλλον!!!!!!!!!! η μηπως ειναι απασχολημενη??????Πεστα
Πεστα χρυσοστομε! ΚΑΥΛΗμερα οπως κ να χει!♡
Χαχαχαγλωσσεψες την μπερδα σου μαλλον!!!!!!!!!! η μηπως ειναι απασχολημενη??????
Άξιο μέλος του bou !!! (Πρόσεξε την Αγγελική μην της δώσεις το κωλαράκι στο χέρι )......ζ'μπουτσα'μ ολα!
Εβαλα ενα τσιπουρακι με το κατιτις του κ αραξα να βλεπω την βροχα να πεφτει (ανοιξαν οι ουρανοι ρε πουστη μου).
υγ. αλλη διπλα ειναι μες την τσατιλα που δν θα παμε παραλια