Νέα

διάσημες που ξέρουμε για την συμπεριφορά τους στο κρεβάτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
ολες οι γυναικες ειναι προσβασιμες αρκει να ξερεις το τροπο να εχεις και το κατι που θελουν
οχι φιλε κατσεεε ..εδω τα λες καλα θεωρητικα αλλα πρακτικα λιγο μου φαινεσαι λιγακι φλιαφλιας....
φυσικα και δεν θελω να σε θιξω... ετσι ..μην παρεξηγηθουμε... δεν εννοω δηλαδη οτι εισαι συνολικα φλιαφλιας αλλα οχι ρε φιλε μου να μου λες οτι ολες οι γυναικες ειναι προσβασιμες ..
Νταξει το μιλφακι που εφαγα το καλοκαιρι φετος Χαλκιδικη που ηταν μια ΑΣΗΜΗ σερβα που μολις ειχε χωρισει απο ποσα χρονια σχεση και νταξει ηταν ψιλοκαλουτσικη αλλα μεχρι εκει ναι πεφτει ..
αλλα οχι και να μου λες ρε πουσι βαγκονε οτι το ιδιο ειναι μια γκομενα που επαιξε σε διεθνη υπερπαραγωγη του χολιγουντ (εστω και πιο κομπαρσικο ρολο, οποτε δεν ηταν και τοοοσο διασημη ) αλλα οτι και να ηταν ηταν σιγουρα υπερμουνο ...αστα αυτα τα ΟΛΕΣ οι γυναικες πεφτουν αρκει να εχεις και το ενα το αλλο και  μπλα μπλα  και μπλα μπλα ... αυτα ειναι αεροθεωριες ...καποιες κατηγοριες γυναικων ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα πεφτουν απο καποιους , καποιες απο καποιους αλλους και κτλ κτλ ... μην συνεχιζω τα αναλυετε εξαισια απο οτι εχω δει σε αλλα νηματα για τις ελλεηνιδες και για ξενες που γραφουν και τυπαδες που μενουν εξωτερικο...
Να κατι τετοια γραφετε οτι πηδηξατε καποιοι σαν και σενα , επειτα καποιοι αμεσως εννοειται να σε βγαλουν εσενα και το ειδος σου φιδι κτλ και καποιοι σαν και μενα πιο μετριοπαθεις και διπλασκεπτομενοι να δωσουν μια δευτερη ευκαιρια στο παιδι ( ταχατις οτι λεει καπου μεσα στα λεγομενα του την αληθεια) και μετα μου τσαμπουνας κατι τετοια ρε συ τυπου : ολες πεφτουνε ευκολα αρκει να χεις τα 'κλειδια' τους  και γω γαμησα πανευκολα ενα Σ/Κ μια γαλλιδα μουναρα κομπαρσα σε υπερπαραγωγη του Χολιγουντ και
αντε μετα ακομα και μεις που μπορει να σας πιστεψουμε ρε συ μαν να σας δωσουμε ψηφο εμπιστοσυνης οτι δεν ειστε φιδια...ααααχ ...αχ

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Δεν περιμένω να μάθω από σένα. Όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα !!!
Cavalari .. θες να μαθεις πως να τσεκαρεις αν καποιος ξερει απο καλο καμακι η οχι (η λεει φιδια η οχι) ?  Ρωτα τον το μικρο του ονομα ...απο κει φαινονται ολα ....

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
κι ομως εχω παρει γνωστη ηθοποιο του γαλικου κινηματογραφου τα παντα ολα

την γνωρισα στη δηλο στα αρχαια το 04 και γαμηθηκαμε ενα τριημερο

ειχε παιξει στον αστεριξ
τρελαινοταν για γλειφομουνι για γλειφοκωλι και τα επινε μεχρι τελευταιας σταγονας

τα αρχαια στη δηλο ουτε τα θυμαμαι
και για να προλαβω τους καλοθελητες δεν εννοω μονικα

εχεις παρει ζεραρ ντεπαρτιε τυπε;

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
εχεις παρει ζεραρ ντεπαρτιε τυπε;
Μην τον δουλευεις φιλε γιατι αυτος παιζει οντως οπως μου εγραψε πριν να ειναι απο αυτους τους λιγους που δεν λεει φιδια στο site .... Ε δημητρακη ? ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ respect παντως αν οντως λες αληθεια... ;)

Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 52

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Παλιότερα μέλος του σαιτ είχε δηλώσει ότι είχε σχέση με τη Γεωργία Βασιλειάδου το '50...καλό είναι να θέσει τις αναμνήσεις του :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εγώ ξέρω για την Γαλλίδα ηθοποιό Alice Taglioni πολύ παθιάρα γυναίκα στο κρεβάτι παίδες και της αρέσει η ιεραποστολική στάση με απαλό σέξ και γλωσσόφιλα και όχι δυνατούς ρυθμούς πιο GFE φάση δλδ  :grin:

Επισκέπτης
παιδιά εγώ έχω πάρει αρκετές διάσημες στον ύπνο μου

πιάνεται; θέλετε να σας πω σκηνικά;

δεν κάνω πλάκα...από σχετικά μικρός βλέπω σεξουαλικά όνειρα με διάσημες, Ελληνίδες και ξένες

έχουν μάλιστα πάντα και πολύπλοκο σενάριο, τύπου είμαι σε κρουαζιερόπλοιο στον ατλαντικό και προσπαθώ με τη Ναομι καμπελ να κανονίσουμε πως θα παρθούμε στην καμπίνα της όταν θα λείπει ο άντρας της

συνήθως τραβάω καναδυο μαλακίες εντός 48 ωρών αφού ξυπνήσω, με την εκάστοτε διάσημη :coolcondom:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
κυκλοφορουσε μια φημη οτι η βισση είχε βαλει μπουκλακι στον κώλο της και πήγε νοσοκομείο αλλα δε ξερω κατα πόσο στέκει

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281
Για την Ε. Ραπτη ειχα ακουσει πριν μια δεκαετια οτι το κανε με ανοιχτο παραθυρο κι η γειτονια φτιαχνωταν απο τα εντονα βογγητα της.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εγω παντως την εχω παρει και ειναι πολυ γλυκο καυλομιλφ

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 55

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Αν και μπορει να λεει φιδιες επειδη ειμαι παντα ανοιχτομυαλος ανθρωπος και οντως μπορει να εχει παρει γκομενα τετοια αλλα αμα εχει παρει δεν ειναι σιγουρα ουτε αυτη η Noemie Lenoir που ναι μεν ηταν δευτερορολος και δεν πολυφανηκε αλλα δεν ηταν εντελως ανυπαρκτη στην ταινια...Αν πηρε οντως καποια θα πηρε μια αλλη αλλα δεν το παραδεχεται γιατι εγω το τσακωσα το πουλακι μου ...Σιγουρα παντως αυτη η εντελως κομπαρσα στην προαναφερθησα ταινια που λεει οτι πηρε  δεν ειναι τοσο υψηλου προφιλ και τουπε γκομενα οπως οι προηγουμενες τυπου Belloucci ή η Noemie,  γιαυτο και του δινω μια πιθανοτητα να ειναι πιστευτος .... ειναι απλα μια καργια ηθοποιος οπως εδω στην Ελλαδα θα ηταν η Αγγελικη Λαμπρη ( η κοκκινομαλλα απ'το παραπεντε) ας πουμε  ( δηλαδη ανυπαρκτη απο το ολο το τουπε και στυλ της γκλαμουριας και πολυ ψωνιστικου lifestyle) και απλα ετυχε να κανει ενα καλο casting και να βαλει στο βιογραφικο της εναν παντελως κομπαρσικο ρολο μιας δειθνους παραγωγης και συνεπως ετυχε να την γνωρισει σαν μια απλη ασημη τουριστρια στις διακοπες στην Ελλαδα...
Γιαυτο πουσι βαγκονε να λες ολη την αληθεια και οχι μισα πραγματα ...ακους εκει ολες οι γυναικες πεφτουνε το ιδιο αρκει μπλα μπλα μπλα...ααχχαχααχχαχαχα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν και μπορει να λεει φιδιες επειδη ειμαι παντα ανοιχτομυαλος ανθρωπος και οντως μπορει να εχει παρει γκομενα τετοια αλλα αμα εχει παρει δεν ειναι σιγουρα ουτε αυτη η Noemie Lenoir που ναι μεν ηταν δευτερορολος και δεν πολυφανηκε αλλα δεν ηταν εντελως ανυπαρκτη στην ταινια...Αν πηρε οντως καποια θα πηρε μια αλλη αλλα δεν το παραδεχεται γιατι εγω το τσακωσα το πουλακι μου ...Σιγουρα παντως αυτη η εντελως κομπαρσα στην προαναφερθησα ταινια που λεει οτι πηρε  δεν ειναι τοσο υψηλου προφιλ και τουπε γκομενα οπως οι προηγουμενες τυπου Belloucci ή η Noemie,  γιαυτο και του δινω μια πιθανοτητα να ειναι πιστευτος .... ειναι απλα μια καργια ηθοποιος οπως εδω στην Ελλαδα θα ηταν η Αγγελικη Λαμπρη ( η κοκκινομαλλα απ'το παραπεντε) ας πουμε  ( δηλαδη ανυπαρκτη απο το ολο το τουπε και στυλ της γκλαμουριας και πολυ ψωνιστικου lifestyle) και απλα ετυχε να κανει ενα καλο casting και να βαλει στο βιογραφικο της εναν παντελως κομπαρσικο ρολο μιας δειθνους παραγωγης και συνεπως ετυχε να την γνωρισει σαν μια απλη ασημη τουριστρια στις διακοπες στην Ελλαδα...
Γιαυτο πουσι βαγκονε να λες ολη την αληθεια και οχι μισα πραγματα ...ακους εκει ολες οι γυναικες πεφτουνε το ιδιο αρκει μπλα μπλα μπλα...ααχχαχααχχαχαχα

πρεπει ο πουσι βαγκον να πει ξεκαθαρα ποια γαμησε, εγω παντως τον πιστευω  :grin:

εγω πηρα την alice taglioni διοτι την ειχα μεγαλη καψουρα απο μια ταινια που ειχα δει και μεσολαβησε ενας μανατζερ απο ελλαδα και το ραντεβου εγινε στις Καννες στη γαλλια

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδεφοι, η αλήθεια είναι μια.. Όσο ποιο μεγάλο πορτοφόλι έχεις τοσο ποιό διάσημη γκόμενα έχεις...
Τα άλλα είνα παραμύθια ή τεράστια τύχη!!!

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
To καλύτερο γαμησι το κάνει η Ναταλία Γ.
Η Βάνα μέτρια.
Η Άννα Β είναι ανοργασμικη .
Η Νικολέτα Ρ. ψυχρή .
Η Χριστίνα Π. Κορυφαία.
Η Έλη καυλιαρα .
Η Μαριαντα απλά καλή.
Η Καρυοφυλια δυναμική .

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like