pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δηλαδή;
Εσύ τι έχεις που δεν έχουν οι άλλοι άντρες;
τι θε ρε να μαθεις
τερμα τα μαθηματα
εξω στο δρομο ειναι η μαγεια
αυτοσχεδιασμος
Δηλαδή;
Εσύ τι έχεις που δεν έχουν οι άλλοι άντρες;
οχι φιλε κατσεεε ..εδω τα λες καλα θεωρητικα αλλα πρακτικα λιγο μου φαινεσαι λιγακι φλιαφλιας....ολες οι γυναικες ειναι προσβασιμες αρκει να ξερεις το τροπο να εχεις και το κατι που θελουν
τι θε ρε να μαθεις
τερμα τα μαθηματα
εξω στο δρομο ειναι η μαγεια
αυτοσχεδιασμος
Cavalari .. θες να μαθεις πως να τσεκαρεις αν καποιος ξερει απο καλο καμακι η οχι (η λεει φιδια η οχι) ? Ρωτα τον το μικρο του ονομα ...απο κει φαινονται ολα ....Δεν περιμένω να μάθω από σένα. Όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα !!!
κι ομως εχω παρει γνωστη ηθοποιο του γαλικου κινηματογραφου τα παντα ολα
την γνωρισα στη δηλο στα αρχαια το 04 και γαμηθηκαμε ενα τριημερο
ειχε παιξει στον αστεριξ
τρελαινοταν για γλειφομουνι για γλειφοκωλι και τα επινε μεχρι τελευταιας σταγονας
τα αρχαια στη δηλο ουτε τα θυμαμαι
και για να προλαβω τους καλοθελητες δεν εννοω μονικα
Μην τον δουλευεις φιλε γιατι αυτος παιζει οντως οπως μου εγραψε πριν να ειναι απο αυτους τους λιγους που δεν λεει φιδια στο site .... Ε δημητρακη ? ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ respect παντως αν οντως λες αληθεια... ;)εχεις παρει ζεραρ ντεπαρτιε τυπε;
και για να προλαβω τους καλοθελητες δεν εννοω μονικα
την γνωρισα στη δηλο στα αρχαια το [size=25pt]04[/size] και γαμηθηκαμε ενα τριημερο
Μη μου πεις ότι έχεις πάρει αυτό το πλάσμα;
Αν και μπορει να λεει φιδιες επειδη ειμαι παντα ανοιχτομυαλος ανθρωπος και οντως μπορει να εχει παρει γκομενα τετοια αλλα αμα εχει παρει δεν ειναι σιγουρα ουτε αυτη η Noemie Lenoir που ναι μεν ηταν δευτερορολος και δεν πολυφανηκε αλλα δεν ηταν εντελως ανυπαρκτη στην ταινια...Αν πηρε οντως καποια θα πηρε μια αλλη αλλα δεν το παραδεχεται γιατι εγω το τσακωσα το πουλακι μου ...Σιγουρα παντως αυτη η εντελως κομπαρσα στην προαναφερθησα ταινια που λεει οτι πηρε δεν ειναι τοσο υψηλου προφιλ και τουπε γκομενα οπως οι προηγουμενες τυπου Belloucci ή η Noemie, γιαυτο και του δινω μια πιθανοτητα να ειναι πιστευτος .... ειναι απλα μια καργια ηθοποιος οπως εδω στην Ελλαδα θα ηταν η Αγγελικη Λαμπρη ( η κοκκινομαλλα απ'το παραπεντε) ας πουμε ( δηλαδη ανυπαρκτη απο το ολο το τουπε και στυλ της γκλαμουριας και πολυ ψωνιστικου lifestyle) και απλα ετυχε να κανει ενα καλο casting και να βαλει στο βιογραφικο της εναν παντελως κομπαρσικο ρολο μιας δειθνους παραγωγης και συνεπως ετυχε να την γνωρισει σαν μια απλη ασημη τουριστρια στις διακοπες στην Ελλαδα...
Αν και μπορει να λεει φιδιες επειδη ειμαι παντα ανοιχτομυαλος ανθρωπος και οντως μπορει να εχει παρει γκομενα τετοια αλλα αμα εχει παρει δεν ειναι σιγουρα ουτε αυτη η Noemie Lenoir που ναι μεν ηταν δευτερορολος και δεν πολυφανηκε αλλα δεν ηταν εντελως ανυπαρκτη στην ταινια...Αν πηρε οντως καποια θα πηρε μια αλλη αλλα δεν το παραδεχεται γιατι εγω το τσακωσα το πουλακι μου ...Σιγουρα παντως αυτη η εντελως κομπαρσα στην προαναφερθησα ταινια που λεει οτι πηρε δεν ειναι τοσο υψηλου προφιλ και τουπε γκομενα οπως οι προηγουμενες τυπου Belloucci ή η Noemie, γιαυτο και του δινω μια πιθανοτητα να ειναι πιστευτος .... ειναι απλα μια καργια ηθοποιος οπως εδω στην Ελλαδα θα ηταν η Αγγελικη Λαμπρη ( η κοκκινομαλλα απ'το παραπεντε) ας πουμε ( δηλαδη ανυπαρκτη απο το ολο το τουπε και στυλ της γκλαμουριας και πολυ ψωνιστικου lifestyle) και απλα ετυχε να κανει ενα καλο casting και να βαλει στο βιογραφικο της εναν παντελως κομπαρσικο ρολο μιας δειθνους παραγωγης και συνεπως ετυχε να την γνωρισει σαν μια απλη ασημη τουριστρια στις διακοπες στην Ελλαδα...
Γιαυτο πουσι βαγκονε να λες ολη την αληθεια και οχι μισα πραγματα ...ακους εκει ολες οι γυναικες πεφτουνε το ιδιο αρκει μπλα μπλα μπλα...ααχχαχααχχαχαχα
Συνάδεφοι, η αλήθεια είναι μια.. Όσο ποιο μεγάλο πορτοφόλι έχεις τοσο ποιό διάσημη γκόμενα έχεις...
Τα άλλα είνα παραμύθια ή τεράστια τύχη!!!