Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Diamonds Γλυφαδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Τελικά έχει τίποτα εκεί η όχι???

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
[quote author=Γιώργος Μάνος  link=topic=185482.msg5237922#msg5237922 date=1392185926]
Τελικά έχει τίποτα εκεί η όχι???
[/quote]

Eσυ τι λες ???

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
περασμα απο το εν λογω ιδρυμα πρωτη πρωινη.
στην εισοδο η Αννα , με υφος τυπου αστα να πανε... κακο σημαδι λεω
παρελασαν 3 γκιλφ Στεφανια κ 2 αλλες που δεν συγκρατησα γιατι προσπαθησα να συγκρατηθω, και να μην ορμησω για την εξοδο ... κοσμιααα !!
επισης ηταν κ μια πιτσιρικα αδιαφορη

αυτα , αυριο λεω να παω στο αλλο της Δαφνης για να σχηματησω πληρη εικονα για την επιχειρηση.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
περασμα απο το εν λογω ιδρυμα πρωτη πρωινη.
στην εισοδο η Αννα , με υφος τυπου αστα να πανε... κακο σημαδι λεω
Η Άννα τελικά μπαίνει στο δωμάτιο ή εκτελεί μόνο καθήκοντα σερίφη?

andyrace

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια..για να τελειωνουμε  τελευταιες πληροφοριες απο επισκεψη

Αριστος η Γιαννης τελος...αποχωρησε απο την επιχειρηση  και δουλευει ελευθερος επαγγελματιας
Αννα στην πορτα..εκτελει χρεη κυριας.. δεν περνα δηλαδη.
Παρακμη ..κατι ΜΙΛΦ και μια Ρουλα Ελληνιδα που βαριεται γρηγορα-δυστυχως περασα!
Για την ωρα στον παγο!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
τι εγινε ρε μαν απο κει που τρεχε 2 μαγαζια ο αριστος
εμεινε στον ασσο..?περιεργα πραγματα..

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ο Αρίστος (Γιάννης) θα ανοίξει άλλο μαγαζί μια μέρα. Την ξέρει τη δουλειά και με τις τελευταίες εμπειρίες δεν θα ξανακάνει τα ίδια λάθη. Μόνο που δεν πρέπει να ξέρει η πιάτσα ότι αυτός είναι από πίσω. Έστω για κανένα χρόνο. Γνώμη μου Ε ?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σωστος. Μπορει και τωρα να ειναι καπου. Αυτο δεν μας νοιαζει εμας. Ωραιες γυναικες να εχουν τα μαγαζια και σωστες τιμες.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σωστος. Μπορει και τωρα να ειναι καπου. Αυτο δεν μας νοιαζει εμας. Ωραιες γυναικες να εχουν τα μαγαζια και σωστες τιμες.
σωστα τα λες  , η αληθεια ειναι οτι ο αριστος  το ειχε παρακανει νομιζε οτι ειναι ο κυριος "γαμαω"  ανεπιτρεπτο για ενα ατομο της ηλικιας του και της εμπειριας του στα μαγαζια αυτα.

DENIRO

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Εγω παιδια εχω την καλυτερη αποψη για τον συγκεκριμένο..Τωρα τι γινετε απο πίσω δεν με ενδιαφέρει.Εγω ξερω ότι πάντα η εξυπηρετηση του ηταν άψογη κ απο οτι θυμάμαι δεν είχε κανένας μας παραπονο απο τον συγκεκριμένο.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Νομίζω ότι κανείς δεν έχει γράψει ότι ο Αρίστος δεν ήτανε εξυπηρετικός. Απλά κρίνουμε τα γεγονότα. Όσο είχε μόνο το Δάφνης δεν είχε πρόβλημα. Και δουλειά πολλή και οι πελάτες ευχαριστημένοι. Το ψιλοκαβάλησε όμως και άνοιξε το Γλυφάδας και του την πέσανε οι ανταγωνιστές και αρχίσανε οι καρφωτές και γαμισέ τα.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παιδια εχω την καλυτερη αποψη για τον συγκεκριμένο..Τωρα τι γινετε απο πίσω δεν με ενδιαφέρει.Εγω ξερω ότι πάντα η εξυπηρετηση του ηταν άψογη κ απο οτι θυμάμαι δεν είχε κανένας μας παραπονο απο τον συγκεκριμένο.

εξυπηρετικος ηταν δεν ειπε κανεις το αντιθετο  αλλα δεν τολμουσε καποιος να γραψει κατι που δεν του αρεσε και γινοταν χαμος , εβγαινε ο πραγματικος εαυτος του . Γιαυτο λεω οτι νομιζε  πως ηταν ο κυριος γαμαω .Απ'οτι συμπεραινω  απο τα γραφομενα εδω και απ'οσα ακουω μονος του εσκαψε τον λακο ,  μπηκε μεσα   και εξαφανιστηκε. Ας ειναι καλα τουλαχιστον ο ανθρωπος

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Θα συμφωνησω με τον αγαθουλη πληρως,αν σε κατι διαφωνουσες μαζι του γινοταν επιθετικος και εβγαζε τον πραγματικο εαυτο του αυτον που πρεπει ναχεις για να βαστας τετοια μαγαζια,δεν ειχε δα και φουρνο!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εμένα μια χαρά συμπαθής μου φαινόταν ο Αρίστος. Και είναι λίγο μαλακία αυτό που κάνουμε τώρα. τΟ τόπικ έχει γίνει κριτηκάροντας τον Αρίστο. Που αν περάσει και άλλο διάστημα βλέπω να κλείνει το τόπικ σαν το Πανώπης. Τέλος πάντων, ο άνθρωπος να είναι καλά, αλλά είναι μαλακία τώρα που δεν υπάρχει αντίλογος να λέμε όλοι τα στραβά του. Δε νομίζω ότι έβγαλε άσχημο χαρακτήρα ποτέ όταν άκουγε ανρητικά για τα μαγαζιά του. Τα υποστήριζε απλά. Όλοι μας θα το κάναμε.

Και όντως... δεν έχει και φούρνο.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξηλευετε!

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα μια χαρά συμπαθής μου φαινόταν ο Αρίστος. Και είναι λίγο μαλακία αυτό που κάνουμε τώρα. τΟ τόπικ έχει γίνει κριτηκάροντας τον Αρίστο. Που αν περάσει και άλλο διάστημα βλέπω να κλείνει το τόπικ σαν το Πανώπης. Τέλος πάντων, ο άνθρωπος να είναι καλά, αλλά είναι μαλακία τώρα που δεν υπάρχει αντίλογος να λέμε όλοι τα στραβά του. Δε νομίζω ότι έβγαλε άσχημο χαρακτήρα ποτέ όταν άκουγε ανρητικά για τα μαγαζιά του. Τα υποστήριζε απλά. Όλοι μας θα το κάναμε.

Και όντως... δεν έχει και φούρνο.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δηλαδη φιλε  sorry  αλλα δεν μας τα λες καθολου καλα ,κατα την γνωμη σου πρεπει να ζηταμε την αδεια του καθε μαγαζιου /υπευθυνης η της καθε λαδοκορης για να πουμε την γνωμη μας εδω η να γραψουμε την κριτικη μας?  μην τρελαθουμε τελειως.
γυρνα πισω και διαβασε καποιες σελιδες σε παρακαλω να δεις τι γραφει.
ολοι λεμε την γνωμη μας και γραφουμε την κριτικη μας αρκει να μην προκαλουμε.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δηλαδη φιλε  sorry  αλλα δεν μας τα λες καθολου καλα ,κατα την γνωμη σου πρεπει να ζηταμε την αδεια του καθε μαγαζιου /υπευθυνης η της καθε λαδοκορης για να πουμε την γνωμη μας εδω η να γραψουμε την κριτικη μας?  μην τρελαθουμε τελειως.
γυρνα πισω και διαβασε καποιες σελιδες σε παρακαλω να δεις τι γραφει.
ολοι λεμε την γνωμη μας και γραφουμε την κριτικη μας αρκει να μην προκαλουμε.

Δε νομίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Δε λέω να ζητήσουμε άδεια για να πούμε τη γνώμη μας. Και εννοείται πως θα γίνεται κριτική. Άλλωστε πολλές φορές είχα κράξει ιδρύματα, είτε για το κόστος είτε για άλλα θέματα. Αλλά είχαν βάση των υπηρεσιών που ζητούσα. Εδώ κράζουμε τον αρίστο σαν άνθρωπο. το οποίο είναι άσχετο. Σόρυ κι όλας αλλά στον πούτσο μου ο αρίστος. Ούτε φίλος μου είναι , ούτε δικό μου είναι το μαγαζί. Αλλά από συμπεριφορά εμένα μου είχε ξηγηθεί μια χαρά και δεν είχα παράπονο. Όσο για τις σάπιες γκόμενες που έφερνε κατα καιρούς και του το έλεγαν εδώ μέσα και αντιδρουσε, σκέψου κάτι... για να τις φέρνει προφανώς γιαυτόν δεν είναι σάπιες. Σίγουρα πρέπει να ακόυει τις απόψεις μας για να διορθώνει πράγματα. Στο κάτω κάτω δε μετράει τι λέει αυτός, αλλά ο πελάτης.
Το θέμα είναι ότι η κριτική πιστεύω ότι ξέφυγε λίγο στα πλαίσια του κουτσομπολιού.
Φιλικά πάντα..άλλωστε δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Να ανοίξει πάλι θέλουμε και οι δύο φίλε μου.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Και να βάζει και τις φωτό που μας είχε καλομάθει. Ηταν ο μόνος που το έκανε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom