Η μελαχρινη με τα τατου
η αννούλα μπαινει δωματιο? απο την ζησιμοπουλου εχει να το κανει.
Η μελαχρινη με τα τατου
μερικες φορες εμπαινε και στην δαφνη...η αννούλα μπαινει δωματιο? απο την ζησιμοπουλου εχει να το κανει.
δηλαδη ανοιξε με νεο ιδιοκτητη η με τον αριστο παλι?
τι έγινε; άνοιξε;
το μαγαζί στη δάφνη;
Με ραντεβού και ορισμένες ωρες, ναι μου ειπε. Τις ωρες που μπορει όμως δεν μπορω εγωη αννούλα μπαινει δωματιο? απο την ζησιμοπουλου εχει να το κανει.
Τα ειπαμε αυτά <<Καταδρομικη μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα, Αννουλα στο ποστο της, και γνωριμια με το νέο μπος......... αρκετα εντυπωσιακο θα ελεγα.........>> Για περισωτερες λεπτομεριες περνας και ρωτας την Αννουλα, μπορει να τον πετυχεις και εκει. Μην αρχισουμε τα λογιστικα δεν με αφορα στη τελικη, πρόβλημα τους.δηλαδη ανοιξε με νεο ιδιοκτητη η με τον αριστο παλι?
το ιδιο εκανε και στην δαφνη...Με ραντεβού και ορισμένες ωρες, ναι μου ειπε. Τις ωρες που μπορει όμως δεν μπορω εγω
η Ροζαλίντα παραμένει στη Δάφνη??Με ραντεβού και ορισμένες ωρες, ναι μου ειπε. Τις ωρες που μπορει όμως δεν μπορω εγω
Κανα δεκαπενταημερο πριν ηταν.η Ροζαλίντα παραμένει στη Δάφνη??
παραμένει η Ρίτα στην υποδοχή και ο Τζίμης στο γραφείο??Κανα δεκαπενταημερο πριν ηταν.
Δε περνας καμια βολτα να μου πεις και μενα?παραμένει η Ρίτα στην υποδοχή και ο Τζίμης στο γραφείο??
μπορεί να είχε πλούσια προσόντα.... και γω αναρωτήθηκα τι το τόσο εντυπωσιακό έχει....μήπως ο συναγωνιστής αναφέρεται στο χώρο??[quote και γνωριμια με το νέο μπος......... αρκετα εντυπωσιακο θα ελεγα.........>> .
τι εντυπωσιακο ειχε το νεο μπος υπερτεραστιε? Ηταν ψηλοςε? χοντρος? επιβλητικος? ειχε κρεμασμενα στο τοιχο τα πτυχια του απο το χαρβαρντ? εμοιζε με τον μπιλ γκειτς? δεν μας διευκρινιζεις διοτι εχουμε αγωνια?
Πως είναι ο λαγος? Ε............. καμια σχεση εντελος το αντιθετο Για τον μπακς μπανυ μιλαω μην παρεξηγιθω κιολας. Τον εδω λαγο δεν τον ξερω εξοψεος η φημη του όμως προηγειται.[quote και γνωριμια με το νέο μπος......... αρκετα εντυπωσιακο θα ελεγα.........>> .
τι εντυπωσιακο ειχε το νεο μπος υπερτεραστιε? Ηταν ψηλοςε? χοντρος? επιβλητικος? ειχε κρεμασμενα στο τοιχο τα πτυχια του απο το χαρβαρντ? εμοιζε με τον μπιλ γκειτς? δεν μας διευκρινιζεις διοτι εχουμε αγωνια?
Πως είναι ο λαγος? Ε............. καμια σχεση εντελος το αντιθετο Για τον μπακς μπανυ μιλαω μην παρεξηγιθω κιολας. Τον εδω λαγο δεν τον ξερω εξοψεος η φημη του όμως προηγειται.
Σιγα μη ριξω και τη κυβερνηση, ένα σχολιο εκανα και δεν θελω να το τραβηξω άλλο, δεν τον ξερω και από χτες τον ανθρωπο, εσυ που ξερεις πιο πολύ την αννουλα από μενα αν το εχεις σεβντα τραβα ρωτατηαποφευγεις να απαντησεις αλλα οκ. θα εχεις τους λογους σου!
Ανοικτα και τα δυο !!!