Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Diamonds Γλυφαδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
σωστα τα λες  , η αληθεια ειναι οτι ο αριστος  το ειχε παρακανει νομιζε οτι ειναι ο κυριος "γαμαω"  ανεπιτρεπτο για ενα ατομο της ηλικιας του και της εμπειριας του στα μαγαζια αυτα.
Χιλια δικια  εχεις παιχτη μου. Εμεις δεν παμε στα λαδομαγαζα να "ανεβάσουμε επιπεδο" :2funny: και να μας τρυβουν καμια ωρα, να  :fuck2: παμε.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Λοιπον,
Οπως είπαν και οι παλιοτεροι ο Γιάννης (Αριστος) εφυγε. Δεν ειχαν παρει τα μυαλα του αερα και πηγε απο Δαφνη Γλυφάδα, ηταν Γλυφαδα, πρωτα Ζησιμοπουλου μετα Πωσειδωνος και μετα πηγε στην Δαφνη. Γυρισε πισω στην Γλυφαδα και μετα απο πολεμο με το μαγαζι στην Βουλιαγμενης 102 εφαγε εφοδους. Αποτελεσμα, εκλεισαν και τα δυο μαγαζια. Το Diamonds ανοιξε παλι, στην αρχη με τον Γιάννη και πολύ γρηγορα εφυγε για να αναλαβει η Αννα. Η Αννα δεν κανει μονο την σεριφισσα αλλα μπορει να μπει και μεσα. Τα κοριτσια ειναι αρκετα μετρια ως πολυ κακες (πχ μια τουλαχιστον 50 ετων κρεμασμενη και μαλλον ασκημη κυρια μεχρι κατι δευτερα... Την τελευταια φορα που πηγα, είχε μια Ινδη, που κάνει Ινδικο μασαζ αλλα μονο αυτο, αν θελεις και τα υπολοιπα μολις τελειωσει αυτη ερχεται αλλο κοριτσι μεσα για να σε τελειωσει... Δεν δοκιμασα γιατι δεν μου αρεσε η κατασταση, ελπιζω η Ινδη να αλλακει γνωμη...

Ελπιζω να ξαναπαρει το μαγαζι τα επανω του γιατι ηταν παντα πολυ καλο σε ο,τι αφορα την υπηρεσια, αν και παντα υπαρχουν βελτιωσεις, για παραδειγμα δεν γουσταρω να πηγαινω και να βλεπω και τους αλλου συναγωνιστες να περιμενουν στον προθαλαμο, η να ειναι ο χωρος γεματος καπνο κλπ. Το μαγαζι στη νεα διευθυνση δεν τα εχει αυτα, μολλις η Αννα βρει καλυτερα κοριτσια τοτε θα ξαναγινει must.

Αλλιως το "κρυφο" στην Πανωπης θα συνεχισει να κανει χρυσες δουλειες παρολο που ειναι σουπερ επιλεκτικο.... Ακουσα πως και το Senses Spa, της Βουλιαγμενης θα ανοιξει παλι, αν μαθετε κατι σφυριξετε!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ώπα είπες πολλά. Το μαγαζί έχει ανοίξει και η Άννα περνάει μέσα στα δωμάτια???
Δεύτερον το Πανώπης λειτουργεί ξανά? Αν και άσχημη εμπειρία έχω.
Το senses θα ξανα ανοίξει????

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ώπα είπες πολλά. Το μαγαζί έχει ανοίξει και η Άννα περνάει μέσα στα δωμάτια???
Δεύτερον το Πανώπης λειτουργεί ξανά? Αν και άσχημη εμπειρία έχω.
Το senses θα ξανα ανοίξει????

ρε συ χιτμαν, ολο ερωτησεις και αποριες εισαι. καμια απαντηση εσυ δεν εχεις?

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Ναι η Αννα περναει μεσα επιλεκτικα
Το Πανωπης ειναι ανοικτο πολυ καιρο, το Blue Sea, αν λέμε το ίδιο, στην γωνία με Πωσειδώνος, αλλά δεν σε βάζουν μέσα αν δεν εχεις ραντεβου και αν δεν σε ξερουν
Για το Βουλιαγμενης δεν ξερω αν εχει ανοιξει, περιμενω κι εγω με αγωνια

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε συ χιτμαν, ολο ερωτησεις και αποριες εισαι. καμια απαντηση εσυ δεν εχεις?

Ότι γνωρίζω το λέω φίλε μου. Δε θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Όπως δε νομίζω να θέλετε κάποιος να δίνει απαντήσεις χωρίς να ξέρει τι λέει, έτσι απλά για να το παίζει ότι βοηθάει εδώ μέσα.

Αν δείς τα τελευταία μου ποστ, σε άλλα ρωτάω, σε άλλα απαντάω. ΄Ισως πιο πολλές οι ερωτήσεις γιατί υπάρχουν και άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία. Το πρόβλημά σου πιο είναι δεν καταλαβαίνω.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Το Πανωπης ειναι ανοικτο πολυ καιρο, το Blue Sea, αν λέμε το ίδιο, στην γωνία με Πωσειδώνος, αλλά δεν σε βάζουν μέσα αν δεν εχεις ραντεβου και αν δεν σε ξερουν

τι λέτε ρε παιδιά... μια χαρά μπαίνεις στο Πανώπης... αν δεν είσαι γκάου...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τι λέτε ρε παιδιά... μια χαρά μπαίνεις στο Πανώπης... αν δεν είσαι γκάου...

Εγώ ήξερα ότι είχε κλείσει. Βγήκε και από εδώ στον χάρτη και δεν το έψαξα παραπάνω. Από εκεί και πέρα η κακή εμπειρία που λέω ήταν η εξής. Πρώτη μου φορά, κανονίζω με τη σερίφισα για φουλ και όλα καλά. Ήμουν από τους τελευταίους πελάτες. Περνάω μέσα με μια ελληνίδα δε θυμάμαι όνομα. (κοντό μάυρο μαλλί), και μετά από 30 λεπτα το πολύ μου λέει τέλος. Της λέω τι τέλος συνεννοήθηκα με την Έρικα έξω. Μουλέει μισό λεπτό. Βγαίνει για να πάει να της μιλήσει (φουλ ξενερωμένς εγώ) και γυρνάει και μου λέει ότι τώρα λείπει και δε ξέρει αν πρέπει να προχωρήσει. Τέσπα την αρχίζω λίγο στο μπίρι μπίρι και απλά έπαιξε μαλακία. Ήταν και κρυωμένο το ζώο και βαριανέσαινε σαν μοσχάρι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Εγώ ήξερα ότι είχε κλείσει. Βγήκε και από εδώ στον χάρτη και δεν το έψαξα παραπάνω. Από εκεί και πέρα η κακή εμπειρία που λέω ήταν η εξής. Πρώτη μου φορά, κανονίζω με τη σερίφισα για φουλ και όλα καλά. Ήμουν από τους τελευταίους πελάτες. Περνάω μέσα με μια ελληνίδα δε θυμάμαι όνομα. (κοντό μάυρο μαλλί), και μετά από 30 λεπτα το πολύ μου λέει τέλος. Της λέω τι τέλος συνεννοήθηκα με την Έρικα έξω. Μουλέει μισό λεπτό. Βγαίνει για να πάει να της μιλήσει (φουλ ξενερωμένς εγώ) και γυρνάει και μου λέει ότι τώρα λείπει και δε ξέρει αν πρέπει να προχωρήσει. Τέσπα την αρχίζω λίγο στο μπίρι μπίρι και απλά έπαιξε μαλακία. Ήταν και κρυωμένο το ζώο και βαριανέσαινε σαν μοσχάρι.

χαχχχαχχαχα ωραιος !!!!!!!!!!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πως και δεν έχει μπεί στον χάρτη μια και άνοιξε? Έστω για ρόστερ να μαθαίνουμε?

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1

το πανωπης δουλευει με ραντεβου και με γνωστους αλλα μπορεις να μπεις Βεβαια ειναι ψιλοχαλια οι γκομενες και  αλβανιδες και εκει
λιγο ακριβο  80 τα 45 λ και 100  η ωρα. το παιζουν θεογκομενες εκει  αισιχτιρ αλβανακια 

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλά να πάνε να γαμηθούνε. Για αλβανόφατσες δε δίνω σάλιο. Τελικά μόνο το Ριτάκι του Αρίστου μου έχει μείνει αξέχαστο !!! Και η Μαρία από Το Senses το μελαχρινό που παντρεύτηκε. ΑΑΑΑΑΧ

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον,
Οπως είπαν και οι παλιοτεροι ο Γιάννης (Αριστος) εφυγε. Δεν ειχαν παρει τα μυαλα του αερα και πηγε απο Δαφνη Γλυφάδα, ηταν Γλυφαδα, πρωτα Ζησιμοπουλου μετα Πωσειδωνος και μετα πηγε στην Δαφνη. Γυρισε πισω στην Γλυφαδα και μετα απο πολεμο με το μαγαζι στην Βουλιαγμενης 102 εφαγε εφοδους. Αποτελεσμα, εκλεισαν και τα δυο μαγαζια. Το Diamonds ανοιξε παλι, στην αρχη με τον Γιάννη και πολύ γρηγορα εφυγε για να αναλαβει η Αννα. Η Αννα δεν κανει μονο την σεριφισσα αλλα μπορει να μπει και μεσα. Τα κοριτσια ειναι αρκετα μετρια ως πολυ κακες (πχ μια τουλαχιστον 50 ετων κρεμασμενη και μαλλον ασκημη κυρια μεχρι κατι δευτερα... Την τελευταια φορα που πηγα, είχε μια Ινδη, που κάνει Ινδικο μασαζ αλλα μονο αυτο, αν θελεις και τα υπολοιπα μολις τελειωσει αυτη ερχεται αλλο κοριτσι μεσα για να σε τελειωσει... Δεν δοκιμασα γιατι δεν μου αρεσε η κατασταση, ελπιζω η Ινδη να αλλακει γνωμη...

Ελπιζω να ξαναπαρει το μαγαζι τα επανω του γιατι ηταν παντα πολυ καλο σε ο,τι αφορα την υπηρεσια, αν και παντα υπαρχουν βελτιωσεις, για παραδειγμα δεν γουσταρω να πηγαινω και να βλεπω και τους αλλου συναγωνιστες να περιμενουν στον προθαλαμο, η να ειναι ο χωρος γεματος καπνο κλπ. Το μαγαζι στη νεα διευθυνση δεν τα εχει αυτα, μολλις η Αννα βρει καλυτερα κοριτσια τοτε θα ξαναγινει must.

Αλλιως το "κρυφο" στην Πανωπης θα συνεχισει να κανει χρυσες δουλειες παρολο που ειναι σουπερ επιλεκτικο.... Ακουσα πως και το Senses Spa, της Βουλιαγμενης θα ανοιξει παλι, αν μαθετε κατι σφυριξετε!

φιλε συναγωνιστη αν ειναι να μαμησω τετοια ''φροκαλα'' γιαγιαδες παω και στο μεταξουργιο με 10 εουρο γιατι να παω στο μαγαζι του γιαννη -αριστου με 80  .
εγραψες το ιστορικο του και εγω επειδη τυγχανει να το εχω ακουσει και απο αλλους για αυτο εγραψα οτι η συμπεριφορα του ηταν ανεπιτρεπτη για ατομο με τετοια πειρα στα ---ντελα. το επαιζε ο κυριος "γαμαω" και ολα του εφτεγαν.τεσπα ναναι καλα  ισως βαλει μυαλο  μετα απο αφτο που μ ονος του εκανε στον εαυτον του. Γνωμη μου παντα .

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πως και δεν έχει μπεί στον χάρτη μια και άνοιξε? Έστω για ρόστερ να μαθαίνουμε?
συγνωμη εγω το ξερω για κρυφο πως θα μπει στο χαρτη. :think: :think: :think:

νομιζω υπαρχει και αλλο ενα  σαν sea view  μου ειπε αλλος συναγωνιστης  δεν το εχει διασταβρωση ακομη ,ισως ξερει καποιος
και εκει σκατοαλβανιδες εχει.Τι διαβολο χαθηκαν ολες οι αλλες????? :think: :think: :think: :think:

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
καλά να πάνε να γαμηθούνε. Για αλβανόφατσες δε δίνω σάλιο. Τελικά μόνο το Ριτάκι του Αρίστου μου έχει μείνει αξέχαστο !!! Και η Μαρία από Το Senses το μελαχρινό που παντρεύτηκε. ΑΑΑΑΑΧ
Αν δε γουστάρω τον αριστο μια, δε γουστάρω αυτό το λαμογιο τη βραζιλιανα του Πανωπης δεκα. Ειχα κολησει παλια με μια Σοφια από εκει και την εβαζε να μου ζηταει παραπανω, αφου αφηνει 100 μπορεις να του παρεις 120 της ελεγε. Το Μαρακι που ηταν στο σενσες είναι τωρα στης Ριτας(πρωην αριστου) στη δαφνη, αν λεμε την ιδια.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
συγνωμη εγω το ξερω για κρυφο πως θα μπει στο χαρτη. :think: :think: :think:

νομιζω υπαρχει και αλλο ενα  σαν sea view  μου ειπε αλλος συναγωνιστης  δεν το εχει διασταβρωση ακομη ,ισως ξερει καποιος
και εκει σκατοαλβανιδες εχει.Τι διαβολο χαθηκαν ολες οι αλλες????? :think: :think: :think: :think:
Το ιδιο είναι.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε  σκατα και παλι σκατα . υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι πιο χαμηλες τιμες γιατι εφοσον ειναι κρυφο δεν εχει εξοδα αλα και παλι σκατα. ολα εινα γεματα απο αλβανακια που εχουν μεγαλωσει εδω και δεν θελουν να πανε πισω με τιποτα .
τι να κανουν εκει ? εδω το παιζουν μοντελα  και γκομεναρες και εκει το κανουν για 15ευρω.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αν δε γουστάρω τον αριστο μια, δε γουστάρω αυτό το λαμογιο τη βραζιλιανα του Πανωπης δεκα. Ειχα κολησει παλια με μια Σοφια από εκει και την εβαζε να μου ζηταει παραπανω, αφου αφηνει 100 μπορεις να του παρεις 120 της ελεγε. Το Μαρακι που ηταν στο σενσες είναι τωρα στης Ριτας(πρωην αριστου) στη δαφνη, αν λεμε την ιδια.

Το Μαράκι που λέει ήταν μια μελαχρινή (δέρμα μαλλί), με μάυρα μακριά ίσια μαλιά. Εντυπωσικό το λουκ. Ελληνίδα. Και πολύ σφιχτομούνα. Πολύ όμως.
Η έλλη στο senses ου είχε πεί πως σταμάτησε γιατί παντρεύτηκε. Και όταν είχα περάσει με τη Μαρία μου έλεγε ότι έχει γκόμενο, αλλά εννοείται πως δε ξέρει τι δουλειά κάνει.

Η Ρίτα στη Δάφνη περνάει κανονικά στα δωμάτια? Η πήρε προαγωγή σερίφισας και μόνο? Νέα κοπέλα κρίμα να μη μπαίνει.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Τοτε  σκατα και παλι σκατα . υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι πιο χαμηλες τιμες γιατι εφοσον ειναι κρυφο δεν εχει εξοδα αλα και παλι σκατα. ολα εινα γεματα απο αλβανακια που εχουν μεγαλωσει εδω και δεν θελουν να πανε πισω με τιποτα .
τι να κανουν εκει ? εδω το παιζουν μοντελα  και γκομεναρες και εκει το κανουν για 15ευρω.
Εχεις παει? Για δωσε πληροφοριες γιατι το πασχα μπορει να παω Τιρανα σε φιλο που εχει μπιζνα εκει, αλλα είναι πολύ παντρεμένος και δεν τα ψαχνει αυτά τα κολπα.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1

κατι τετοιο  σαν εμπειρια εχω και γω στο πανωπης γιαυτο τις βριζω τις κολοαλβανιδες ηρθε ξεβρακωτη εδω και εκανε κολπακια οταν καταλαβε οτι μπορει να παρει παραπανω. στο τελος πηρε απο τα τρια το μακρυτερο.
αισιχτιρ και παλι ουστ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom