Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωρα  05:55, άρτι αφιχθείς  από  το ίδρυμα, ευπειθώς  αναφέρω :
Πήγα μόνος ,  περίπου 03:00, μετά από παραλιακό " ξενέρωμα" !!
Μπαίνω και τι βλέπω ? ...!!
2 -3 μπάκουρους  σαν και μένα  , παρέα 3  καναπεδάτων  με σαμπάνιες  και 30 γυναίκες !!!!
Ουπς  !!
Πλήρως ανανεωμένο  stuff, ( αξιοπερίεργο  για 20 Αυγούστου, όταν οι υπόλοιπες των άλλων ιδρυμάτων απουσιάζουν στας εξοχάς !! ),  2-3  ζήτημα να είναι παλιές..
Χορός πίστας  :uglystupid:
Χορός απλός : ουδείς
χορός πριβέ: το απόλυτο χάος, niente da fare !!!
Οσες πλησίασαν  για " πουτό"  ήταν συμπαθητικές, καθόλου φορτικές, αραχτές οι περισσότερες, ή χόρευαν μεταξύ τους  στα τραγούδια του Νίβο Βουρλιώτη, ή κάτι Ρώσσικα που έβαζε ο ντι τζέϊ !!
Η ουγγαροΑμερικάνα ( η ψηλή ντέ ), λέει  φεύγει τη  Δευτέρα  για Ουγγαρία, οπότε όποιος  θέλει να τρέξει άμεσα !!
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ  σαν να βγήκε  ( αλήθεια )  από περιοδικό μόδας, μία ψηλή κορμάρα Αλγερινή !!!! με εμπειρία  στο  Παρίσι. Πραγματικά εξωτική, μ' ενα μαντήλι  στο κεφάλι που της πήγαινε τέλεια . Μου θύμησε  Ευρωπαϊκά ιδρύματα. Αλλά δεν μου ' ρχόταν να την πάρω για χορό. Μόνο να την κοιτάω.. Της είπα κοπλιμέντα, πήρα  κι' εγώ το κάτι τις μου  και όλα καλά..!!
Γενικώς Τεταρτιάτικα, δεν υπήρχε  όρεξη, είδα  δε και " σκυλοκαβγά ".  2  Ρουμανικάτι, πλακώθηκαν και έγινε το μάλε  βράσε. Τρέχαν τα  γκαρσόνια, τ' αφεντικό...!! Πολύ γέλιο.
Εν τω μεταξύ  η καναπεδάτη  παρέα, ήταν 3 Ρώσσοι, που είχαν φωνάξει  εκεί  10 κορίτσια  και κέρναγαν αβέρτα  σαμπάνιες ( στήριξαν το μαγαζί )
Αχ  μας τις χαλάνε  :tickedoff:
Κάποια  στιγμή  λέω να φωνάξω  για παρέα  μία " γνωστή μου".  Ο σερίφης, μου λέει  δεν μπορεί, τώρα είναι με την καναπεδοπαρέα.  Λέω , καλά, πές της ότι είμαι εδώ, να μου πεί τι να κάνω ( δηλ. περιμένω ή φεύγω ή παίρνω  άλλη ? )
και τι λέει  ο χλιμίντζουρας ?
Δεν μπορώ να την ενοχλήσω !!!!! :headbang:  :tickedoff:
Σιγά την Αγγελα  Μέρκελ , που δεν μπορούμε  να την ενοχλήσουμε , γιατί κλείνει  συμφωνία με τους Ρώσσους !!!
Λέω:  Μεγάλε, όταν είμαι εγώ στη θέση των καναπεδάτων και σας τα  σκάω χοντρά, έρχεστε  στο αυτί  της κοπέλλας  και της λέτε πως την ζητάει  κι' άλλος  πελάτης  για να ξέρει  τι να κάνει..  !!  Τώρα γιατί δεν μπορείτε  να της μιλήσετε, φοβόσαστε  τους Ρώσσους παλιο ραγιάδες..μήπως στενοχωρηθούν και δεν σας αφήσουν  πουρ μπουάρ ?  Ούστ  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!
Εφυγα αμέσως, και δεν νομίζω  να ξαναπάω σύντομα  !!!!
Ας βρεθεί η Ντιάνα/ Αλιόνα  του Λολίτα  ( μάστερ  :jerking: ) που έχει  εξαφανιστεί και άν με ξαναδεί άλλο  ίδρυμα, να μου σφυρίξει " κλέφτικα"
Αυτά !!!
Αν και ήμουν υποκειμενικός  τα μάλα, ελπίζω το ροστεράκι  να βοηθήσει  λίγο, πρός  γνώση και συμμόρφωση  !!! ;)

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωρα  05:55, άρτι αφιχθείς  από  το ίδρυμα, ευπειθώς  αναφέρω :
Πήγα μόνος ,  περίπου 03:00, μετά από παραλιακό " ξενέρωμα" !!
Μπαίνω και τι βλέπω ? ...!!
2 -3 μπάκουρους  σαν και μένα  , παρέα 3  καναπεδάτων  με σαμπάνιες  και 30 γυναίκες !!!!
Ουπς  !!
Πλήρως ανανεωμένο  stuff, ( αξιοπερίεργο  για 20 Αυγούστου, όταν οι υπόλοιπες των άλλων ιδρυμάτων απουσιάζουν στας εξοχάς !! ),   2-3  ζήτημα να είναι παλιές..
Χορός πίστας  :uglystupid:
Χορός απλός : ουδείς
χορός πριβέ: το απόλυτο χάος, niente da fare !!!
Οσες πλησίασαν  για " πουτό"  ήταν συμπαθητικές, καθόλου φορτικές, αραχτές οι περισσότερες, ή χόρευαν μεταξύ τους  στα τραγούδια του Νίβο Βουρλιώτη, ή κάτι Ρώσσικα που έβαζε ο ντι τζέϊ !!
Η ουγγαροΑμερικάνα ( η ψηλή ντέ ), λέει  φεύγει τη  Δευτέρα  για Ουγγαρία, οπότε όποιος  θέλει να τρέξει άμεσα !!
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ  σαν να βγήκε  ( αλήθεια )  από περιοδικό μόδας, μία ψηλή κορμάρα Αλγερινή !!!! με εμπειρία  στο  Παρίσι. Πραγματικά εξωτική, μ' ενα μαντήλι  στο κεφάλι που της πήγαινε τέλεια . Μου θύμησε  Ευρωπαϊκά ιδρύματα. Αλλά δεν μου ' ρχόταν να την πάρω για χορό. Μόνο να την κοιτάω.. Της είπα κοπλιμέντα, πήρα  κι' εγώ το κάτι τις μου  και όλα καλά..!!
Γενικώς Τεταρτιάτικα, δεν υπήρχε  όρεξη, είδα   δε και " σκυλοκαβγά ".  2   Ρουμανικάτι, πλακώθηκαν και έγινε το μάλε  βράσε. Τρέχαν τα  γκαρσόνια, τ' αφεντικό...!! Πολύ γέλιο.
Εν τω μεταξύ  η καναπεδάτη  παρέα, ήταν 3 Ρώσσοι, που είχαν φωνάξει  εκεί  10 κορίτσια  και κέρναγαν αβέρτα  σαμπάνιες ( στήριξαν το μαγαζί )
Αχ   μας τις χαλάνε   :tickedoff:
Κάποια  στιγμή  λέω να φωνάξω  για παρέα  μία " γνωστή μου".  Ο σερίφης, μου λέει  δεν μπορεί, τώρα είναι με την καναπεδοπαρέα.  Λέω , καλά, πές της ότι είμαι εδώ, να μου πεί τι να κάνω ( δηλ. περιμένω ή φεύγω ή παίρνω  άλλη ? )
και τι λέει  ο χλιμίντζουρας ?
Δεν μπορώ να την ενοχλήσω !!!!! :headbang:   :tickedoff:
Σιγά την Αγγελα  Μέρκελ , που δεν μπορούμε  να την ενοχλήσουμε , γιατί κλείνει  συμφωνία με τους Ρώσσους !!!
Λέω:  Μεγάλε, όταν είμαι εγώ στη θέση των καναπεδάτων και σας τα  σκάω χοντρά, έρχεστε  στο αυτί  της κοπέλλας  και της λέτε πως την ζητάει  κι' άλλος  πελάτης  για να ξέρει  τι να κάνει..  !!   Τώρα γιατί δεν μπορείτε  να της μιλήσετε, φοβόσαστε  τους Ρώσσους παλιο ραγιάδες..μήπως στενοχωρηθούν και δεν σας αφήσουν  πουρ μπουάρ ?   Ούστ  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!
Εφυγα αμέσως, και δεν νομίζω  να ξαναπάω σύντομα  !!!!
Ας βρεθεί η Ντιάνα/ Αλιόνα  του Λολίτα  ( μάστερ  :jerking: ) που έχει  εξαφανιστεί και άν με ξαναδεί άλλο  ίδρυμα, να μου σφυρίξει " κλέφτικα"
Αυτά !!!
Αν και ήμουν υποκειμενικός  τα μάλα, ελπίζω το ροστεράκι  να βοηθήσει  λίγο, πρός  γνώση και συμμόρφωση  !!! ;)

Φίλε με κάτι ρώσους(δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι) είχα και εγώ ανάλογο περιστατικό πριν αρκετούς μήνες, το αποτέλεσμα ήταν Ελλάδα-Ρωσία :    1-0, όχι αν θέλανε ας γινόταν κάτι διαφορετικό να χορέψουμε εκεί μέσα «πυρρίχιο». Να κανονίσουμε κάποια φορά να πάμε και μαζί, αλλά προς το παρόν ρίξε τους μια αποχή προς γνώση και συμμόρφωση, και ας περιμένουν να τους «ενισχύσουν» τα μαγαζιά οι ρώσοι.
Τελικά τα ίδια επαναλαμβάνουμε και τα ίδια επαναλαμβάνονται, τα έχουν πει χίλιες φορές οι Μεφ, vasos, persona, pourager και λοιποί, πρέπει να αλλάξουμε τακτική και να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο, γιατί αυτές οι κοροϊδίες μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Πρός το παρόν κύριοι “managers”,  Άιντεεεεεε γεια ρεεεεεε.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Φίλε με κάτι ρώσους(δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι) είχα και εγώ ανάλογο περιστατικό πριν αρκετούς μήνες, το αποτέλεσμα ήταν Ελλάδα-Ρωσία :    1-0, όχι αν θέλανε ας γινόταν κάτι διαφορετικό να χορέψουμε εκεί μέσα «πυρρίχιο». Να κανονίσουμε κάποια φορά να πάμε και μαζί, αλλά προς το παρόν ρίξε τους μια αποχή προς γνώση και συμμόρφωση, και ας περιμένουν να τους «ενισχύσουν» τα μαγαζιά οι ρώσοι.
Τελικά τα ίδια επαναλαμβάνουμε και τα ίδια επαναλαμβάνονται, τα έχουν πει χίλιες φορές οι Μεφ, vasos, persona, pourager και λοιποί, πρέπει να αλλάξουμε τακτική και να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο, γιατί αυτές οι κοροϊδίες μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Πρός το παρόν κύριοι “managers”,  Άιντεεεεεε γεια ρεεεεεε.

το οτι εχεις φαει ενα σκασμο λεφτα στα στριπ το ηξερα οτι εχεις γαμησει τα καλυτερα μουνια απο στριπ και αυτο το ξερω αλλα οτι τα βαζεις και με την ρωσικη μαφια πρωτη φορα το ακουω....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
το οτι εχεις φαει ενα σκασμο λεφτα στα στριπ το ηξερα οτι εχεις γαμησει τα καλυτερα μουνια απο στριπ και αυτο το ξερω αλλα οτι τα βαζεις και με την ρωσικη μαφια πρωτη φορα το ακουω....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σιγά μην ήταν αυτοί στην ρώσικη μαφία... :2funny:
Εσύ πες αλεύρι... :grin:  το Βικάκι σε γυρεύει. :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Σιγά μην ήταν αυτοί στην ρώσικη μαφία... :2funny:
Εσύ πες αλεύρι... :grin:  το Βικάκι σε γυρεύει. :rockon:

βικυυυυυυυυυυυυυυ εχω και ενα σπιτι στο λιγουριο θα το πουλησω για παρτυ σου .....................

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια τελικα αυτα τα μαγαζια ειναι απλα για να παιρνεις ποτο,να βλεπεις τα κοριτσια,να τα καταγραφεις για το ροστερακι και να φευγεις χαλαρος,αφραπος και με λεφτα στην τσεπη.Αφου δεν θελουν λεφτα,απλα δεν μπορουμε εμεις να κανουμε κατι,εχουν τους δικους τους λογους.Κατι παραπανω θα ξερουν αυτοι.Εγω παντως πιστευω οτι ολοι τους μας εχουν για παρα πολυ μαλακες και οταν σκεφτεσαι ετσι,επομενο ειναι να τρως την κατραπακια καποια στιγμη και να συνερχεσαι.Δεν γινεται να κανουν κουμαντο οι γυναικες του καθε ιδρυματος και οχι τα αφεντικα.Δεν μπορει να πηγαινεις να διασκεδασεις με γυναικες και να γυριζεις ξενερωμενος λες και γυρισες απο παραλιακο κλαμπ με ελλεεινιδες,ε...όχι και κει ρε πουστη μου!Αλλα στην ελλαδα ειμαστε παιδια,μην τρελλαινεστε....

Επισκέπτης
τελικα γερο φραπανταρ το αθλημα το εκοψες η μας κοροιδευεις ολους?? :jerking: :jerking: :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μήπως υπερβάλλεις;  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ακου Αλγερινή με εμπειρία στο Παρίσι.............. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Προφανώς αναφέρεσαι στην Τζίνα.
Η κοπέλα εκ Παρισίων ζητά επειγόντως χορηγό για ενοίκιο, φαγητό και ό,τι άλλο προαιρείσθε....
Δούλευε παλαιότερα στο Αλκατράζ, νομίζει ότι ήρθε στην Ελλάδα να το παίξει καλλιτέχνης στην πίστα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άκου με εμπειρία εις τας Παρισίους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως υπερβάλλεις;  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ακου Αλγερινή με εμπειρία στο Παρίσι.............. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Προφανώς αναφέρεσαι στην Τζίνα.
Η κοπέλα εκ Παρισίων ζητά επειγόντως χορηγό για ενοίκιο, φαγητό και ό,τι άλλο προαιρείσθε....
Δούλευε παλαιότερα στο Αλκατράζ, νομίζει ότι ήρθε στην Ελλάδα να το παίξει καλλιτέχνης στην πίστα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άκου με εμπειρία εις τας Παρισίους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :thumbsup:  :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε τον ανθρωπο να γραψει οπως γουσταρει ρε βιαστη συνειδησεων....
όταν σε κάποια πράγματα γνωρίζω κάτι παραπάνω θα λέω πάντα την άποψή μου.
Οπως όταν παρουσιάζουν ως μεσσία κάποιοι τον Τζιτζιφιόγκο....
Κατάλαβες μαρινάτε μου.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτη την περιοδο η νικιτα ειναι εκει?ξερει κανεις?απο πρωην ρασπουτιν.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα βρεθηκαμε στο ιδρυμα απλα για το πουτο μας αφου χοροι(οπως τους θελουμε) δεν παιζουνε... :dancing:ενα μινι μή πληρες ροστερακι πιστευω θα σας βοηθησει...

1)αθηνα(ελληνιδα πολυ ομορφη)
2)τζενιφερ(ουγγαρεζα μουναρος 2 μετρα μουνι)
3)σοφι(μαυρη αξιολογη)
4)τζινα(μαυρη αξιολογη too)
5)λαουρα(πρωην μουσσες,καβλαουρα,σουπερ σε ολα της)
6)ντολορεζ(μακρυα απο μας..)
7)καρεν(πιτσιρικι ξανθο,αλλα οχι εμφανισιμο πολυ)
8)αντονελλα Portugueza :2funny: ή αλλιως γηρασκω αει διδασκομενος!
9)νικι(ουγγαρεζα τρελλο σεξουλιαρικο μωρο...με απαιχτη φατσα)
10)τατιανα(ρωσιδα γεματη ξανθια)
11)σουζυ(ψηλη)
12)αντζυ(πρωην μουσσες μαυρισμενη κουκλα)
13)αλινα 1(καλο ψηλο ξανθο)
14)αλινα 2(ξανθο..δοντακια εξω..)
15)μαργαριτα(καλο σιλικονατο βυζι,μελαχροινο)
16)ξενια(ψηλο μελαχροινο)
17)νικολ(ξανθια)
18)μαρθα
19)λιλυ
20)μαγια(ψηλη,κοντο μαλλι,αρκετο καιρο στο κλαμπ)
21)ζανετ(πολωνεζα)
22)ολγα(ξανθο μετριο)
23)κιττυ(φοβερο μωρακι μελαχροινο απο ουγγαρια νομιζω)

δεν εκανα πληρη καταγραφη η αληθεια ειναι...σορυ στριπτηζοπαίδες :dancing:

stef19a

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με την Αθηνά?
Απο το χορο στην πιστα που ειδα,μου αρεσε πολυ.

Παιζει και μια αλλη Ελληνιδα,νομιζω απο κρητη,που εχει τρελο (Super)DIVA-style.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom