Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lk1987

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός είχε παέι στην Ζάκυνθο. Ήταν να γυρίσει τέλος του Ιουλίου. Καταρχήν αφήνει χέρι, σε καμία όμως περίπτωση δάκτυλο στο νιμού της, όπως άλλες του μαγαζιού. Οι προυποθέσεις είναι να σε ξέρει, δηλαδή να έχεις κάνει τουλάχιστον έναν χορό μαζί της και να σε συμπαθεί. Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου Ζeus ενδεχομένως να πληρούσες αυτές τις προυποθέσεις, αλλά αποκλείεται να γούσταρε.

lk1987

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα φράγκα σου φυσικά και τα δεχεται. Χέρι όμως δεν θα σε αφήσει να της βάλεις.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τι να τα κανω τα δαχτυλα ... / γλωσσιδια σου κανει η Ελβιρα ??? - νομιζω ουτε με σφαιρες,στον γκομενο της κι αν ... / οποτε παιδια ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη περσονα μου ?????
αυτές που έχουν γκόμενο είναι εκλεκτικές.....
Επιλέγουν σε ποιόν θα κάτσουν....
Πρώτον πρέπει να είναι καθαρός, δεύτερον να τους αρέσει και τρίτον να έχει φράγκα.
Ετσι ικανοποιείται η ρήσις το τερπνόν μετά του ωφελίμου........
Πολλά τα παραδείγματα, μην αρχίσω ονόματα τώρα........

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δηλαδη ρε περσονα ολες αυτες οι μουναρες στο BG που καθε λιγο και λιγακι πανε στην τουαλετα για να πλυνουν τα χερια τους και τα στηθια τους απο τα χυσια του καθενος δεν εχουν γκομενους ????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη ρε περσονα ολες αυτες οι μουναρες στο BG που καθε λιγο και λιγακι πανε στην τουαλετα για να πλυνουν τα χερια τους και τα στηθια τους απο τα χυσια του καθενος δεν εχουν γκομενους ????

εκεί μιλάει η κόκα όχι ο γκόμενος....

Η κόκα κόλα εννοώ για να μην παραξηγηθούμε........

Επισκέπτης
που εισαι ρε ροπ να δεις τι γραφεται να γελασεις  :2funny: :2funny:!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μωρε περσονα μου δεν πα να γαμηθουν λεω εγω .....
πάνε όταν τελειώσουν, αφού εχουν μαζέψει μερικά μηνιάτικα.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Καμμιά απ τις φυτείες τα ξημερώματα δεν πάει για ύπνο πριν προσφέρει μπριζολίτσα αχνιστή στον λεγάμενο.........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δεν ειναι τυχαιο οτι οι γνωριζοντες των στριπ,δεν γραφουν πια!οτι ηταν να ειπωθει,ειπωθηκε!τωρα απλα βλεπει και γελαει  ;) ;)!

Εγω παντως θελω studian πισω / ο πνευματικος μου πατερας / respect !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom