Επισκέπτης
Καπως ετσι δηλαδη ? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καπως ετσι δηλαδη ? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
τελικα βρεθηκαμε στο ιδρυμα απλα για το πουτο μας αφου χοροι(οπως τους θελουμε) δεν παιζουνε... ενα μινι μή πληρες ροστερακι πιστευω θα σας βοηθησει...
1)αθηνα(ελληνιδα πολυ ομορφη)
2)τζενιφερ(ουγγαρεζα μουναρος 2 μετρα μουνι)
3)σοφι(μαυρη αξιολογη)
4)τζινα(μαυρη αξιολογη too)
5)λαουρα(πρωην μουσσες,καβλαουρα,σουπερ σε ολα της)
6)ντολορεζ(μακρυα απο μας..)
7)καρεν(πιτσιρικι ξανθο,αλλα οχι εμφανισιμο πολυ)
8)αντονελλα Portugueza ή αλλιως γηρασκω αει διδασκομενος!
9)νικι(ουγγαρεζα τρελλο σεξουλιαρικο μωρο...με απαιχτη φατσα)
10)τατιανα(ρωσιδα γεματη ξανθια)
11)σουζυ(ψηλη)
12)αντζυ(πρωην μουσσες μαυρισμενη κουκλα)
13)αλινα 1(καλο ψηλο ξανθο)
14)αλινα 2(ξανθο..δοντακια εξω..)
15)μαργαριτα(καλο σιλικονατο βυζι,μελαχροινο)
16)ξενια(ψηλο μελαχροινο)
17)νικολ(ξανθια)
18)μαρθα
19)λιλυ
20)μαγια(ψηλη,κοντο μαλλι,αρκετο καιρο στο κλαμπ)
21)ζανετ(πολωνεζα)
22)ολγα(ξανθο μετριο)
23)κιττυ(φοβερο μωρακι μελαχροινο απο ουγγαρια νομιζω)
δεν εκανα πληρη καταγραφη η αληθεια ειναι...σορυ στριπτηζοπαίδες
Vasos δουλευει μια Ρομπερτα? στο μαγαζι?
Απο Ισπανια μου ειπε ειναι?
Την εχεισ ακουστα?
Vasos δουλευει μια Ρομπερτα? στο μαγαζι?
Απο Ισπανια μου ειπε ειναι?
Την εχεισ ακουστα?
Τσιγγανορουμάνα
thanks captain!
Την εχεις δει τελευταια στο μαγαζι?
ντου κανανε χτες το βραδι τα στρουμφακια. ενδιαφερον θα ειχε το ΑΤ του νεου κοσμου. ειναι να βρισκαμε κανενα λογο να μας μπουζουριαζανε και μας να κανουμε τζαμπα παρεα στα κοριτσια. μιλαμε για το απολυτο πριβε
Άμα φοράς γυαλάκι μαύρο,νύχτα - μέρα...νομίζεις οτι έχει φεγγάρι ακόμη κ αν ο ήλιος είναι Αυγουστιάτικος!!!!!πόσα λίγα ξέρεις...............
εγο παντος που δε φορο γιαλία ηλιου δε βλεπο τιποτα ουτε νιχτα ουτε μερα,ολα ορεα μου φενοντεΆμα φοράς γυαλάκι μαύρο,νύχτα - μέρα...νομίζεις οτι έχει φεγγάρι ακόμη κ αν ο ήλιος είναι Αυγουστιάτικος!!!!!
πόσα λίγα ξέρεις...............
Άμα φοράς γυαλάκι μαύρο,νύχτα - μέρα...νομίζεις οτι έχει φεγγάρι ακόμη κ αν ο ήλιος είναι Αυγουστιάτικος!!!!!
φιλε εχης δικιο τελικα,πρεπη να αναβαθμιστουν τα κλαμπ σε αμερικανικο στιλ,να κοπουν και οι κολονες στα κλαμπ,να βαλονε παρκιν,να εχουν και πιροσβεστικι,να εχουν αδειες οι κοπελες και το κιριοτερο να γινουμε 52 πολιτια της Αμερικης με προεδρο το Μπουςκαι για σενα ξερολα μου ισχιουν τα ιδια με το φιλαρακι σου. απλα κοιτα την δουλιτσα σου και ασε τι λενε οι ρεστοι γιατι απλα δεν απευθυνομαι σε σας αλλα νομιζω δικαιουμαι να εχω τις αποψεις μου ακομα και αν δε συμφωνειτε και δεν σας αρεσει. αρκετα τραβηξε το αστειακι σας. δουλιτσα σας και στο καλο
καλα που εχουμε και τους δασκαλους εδω μεσα να μας ενημερωνουν. ρε φιλαρακι κουραστικοι ειστε μερικοι εδω μεσα. ειστε τοσο κολημενοι που δεν καταλαβαινετε ουτε μια πλακα. και παλικαρι μου ουτε που φανταζεσαι ποσα ξερω γιαυτο θα προτιμουσα να μην πολυασχολεισαι με μενα που δε ξερω τις μαυρες μου γιατι ο σαρκασμος δεν νομιζω εχει θεση εδω μεσα. εαν δε συμφωνεις λιγο με νιαζει η γνωμη σου. καλυτερα ασ γραφει ο καθενας εδω τις αποψεις του και οι ξερολες καλυτερα να μην σχολιαζουν τους αλλους. δε ξερω πως την εχετε δει μερικοι, ελαχιστοι ευτυχως, εδω μεσα.
πισο απο νταιμον Ντολς εινε,το μπατσαδικο....ρε παπάρα.
δεν σε άρχισα πριν αλλά θα σε αρχίσω τώρα...
Οι γκόμενες απ τη Συγγρού πάνε στο ΑΤ Νέας Σμύρνης.
Και επειδή έχω περάσει από κει για γκόμενα ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ και δεν την ΓΑΜΟΥΣΑΝ οι μπράβοι σου και επειδή έχω πάει και στο αυτόφωρο σου λέω άλλο ένα:
Σάλτα και γιάλτα να μην το πω πιο χοντρά......
Πάνε πάρε κάνα μπέιλις γιατι τα σκληρά ναρκωτικά σ αυτά τα γαμαζιά δεν είναι για παραλίες............
μην τον εκθέτεις άλλο......πισο απο νταιμον Ντολς εινε,το μπατσαδικο....