Δεν πιστευω να ειναι μαζι και η εβελινα????Ναι....
Παντως θα την επισκεφτω αν και δεν κανει τον ''τρελλο''χορο.... ;) ;)
Αξιζει ομως γιατι ειναι αλογο !!!!!!
Δεν πιστευω να ειναι μαζι και η εβελινα????Ναι....
ΑΝΤΖΙ ποια ΑΝΤΖΙ??????ο μουναρος?????η λιθουανεζα?????που ηταν κολλητη με Εβελινα?????
ΕΠΕΙΓΟΝ
Και που εγινε το ντου αγαπητε ?
Είχαμε σκοπό για stripoτσαρκα!Κατευθυνθήκαμε προς ένα μαγαζί αλλά βλέπουμε να το τριγυρνά άσπρο-μπλέ Xsara.Είπαμε να περιμένουμε να κόψουμε κίνηση να δούμε τι θα συμβεί!Αφού κάναμε ένα τσιγάρο είδαμε να πλακώνουν πολλά από τα παραπάνω αυτοκίνητα...Ναι έκαναν ντου!! Πάνω που το μαγαζί είχε ανοίξει.
Κατευθύνθηκαμε προς άλλα μαγαζιά
Επιλογές
[li]1. Αlcatraz αλλά δεν θα βρίσκαμε τραπέζι να κάτσουμε[/li]
[li]2. Βaby Gold θα γινόταν του μ... το πανηγύρι Παρασκευή βράδυ[/li]
[li]3. Diamonds & Dolls θα ήταν κάπως πιο ήρεμα τα πράγματα[/li]
Όντως πήγαμε στο Diamonds.O χώρος ήταν καλός.Ο κόσμος για Παρασκευή βράδυ μέτριος.Κοπέλες αρκετές.Υπήρχαν μπάζα,θείτσες,κάποιες μέτριες και πολύ λίγες καλές 3-4.
Εντύπωση μου έκανε η Edina 20 χρονη από Ουγγαρία αλλά γρι αγγλικά,επομένως δεν προσφέρεται για ποτοθεραπεία.Σώμα και στήθος απίστευτο.Μαυρισμένη και μακρύ μαύρο μαλλί.Ο χορός της δεν ήταν κάτι που να σε συναρπάσει αλλά ήταν όλα προβλεπόμενα.
Ποτά δεν μπορώ να πω πως ήταν καθαρά αλλά τουλάχιστον όχι πετρέλαιο.
Ο χώρος του prive με τους ωραίους καναπέδες θα μπορούσε να ήταν ένας από τους καλύτερους στην Αθήνα,εάν
1) Δεν υπήρχε τόσο πλούσιος φωτισμός
2) Αυτό το λιγούρι και μπανιστηρτζής ''υπεύθυνος'' του prive δεν είχε καθηλωμένα τα μάτια του πάνω σου.Οποια κίνηση κι αν έκανες αισθανόσουν πως κάποιος σε παρακολοθούσε κι αυτό σε ξενέρωνε εντελώς.
3) Οι καναπέδες που είναι απέναντι από τον μπυροκοιλιά dj θα πρέπει να αποφεύγονται διότι εκτός από τον ψευτόμαγκα τον υπεύθυνο,σε κοιτάζουν ο βοηθός dj και το λιγούρι ο ίδιος ο Dj..με λίγα λόγια 6 μάτια.
Ακόμη κι οι ίδιες οι κοπέλες που έχουν δουλέψει σε άλλα stripclubs τα χώνουν στον υπεύθυνο για το πόσο κάφρος είναι..αλλά εκεί εκείνοι προτιμούν να χάνουν πελατεία!Είδα περιστατικό τέτοιο.
Αρκετές από τις κοπέλες άρχισαν να λακίζουν από τις 2+ πιθανόν διότι η πελατεία έσπαγε επικίνδυνα..και πάλι όμως η αναλογία ήταν καλή.
Είχα να επισκευθώ αρκετό καιρό το εν λόγω μαγαζί κυρίως λόγω του Dj (αν θα μπορούσαμε να τον πούμε dj) που είναι ο πιο άκυρος σε όλα τα Αθηναϊκά μαγαζιά θα μπορούσα να πω πως έχει πλέον στρώσει και δεν γαβγίζει τόσο κι έχει κόψει τις πολλές .Απορώ αν γελά ο ίδιος με τις άκυρες ατάκες του
Αναρωτιέμαι γιατί κρατούν ακόμη αυτό το λιγούρι που όλες οι κοπέλες γελούν μαζί του.Είναι άλλος ένα λόγος που χάνει το μαγαζί.
Ας κοιτάξει πχ πως είναι ο ανάλογος στο Alcatraz ή στο εξωτερικό.
Σίγουρα θα κάνω καιρό μέχρι να ξαναπάω μπας κι έχει αλλάξει κάτι από τα παραπάνω!
Σολιτονιε υπευθυνος ηταν ενας κοντος με κοντο μαλλι??????
ο Αλεξης αμα τον ξερεις????
σκατόψυχος και άμα γράψω τι ξέρω θα τον στείλουν φυλακή τον τουρκόσπορο........Σολιτονιε υπευθυνος ηταν ενας κοντος με κοντο μαλλι??????
[URL unfurl="true"]http://perfumestore.co.nz/images/Paco%20Rabanne%20%20Cologne%20by%20%20Paco%20Rabanne%20%20for%20Men.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μεταφραση?????
[URL unfurl="true"]http://perfumestore.co.nz/images/Paco%20Rabanne%20%20Cologne%20by%20%20Paco%20Rabanne%20%20for%20Men.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Να τος ο χόρχε....βρήκες μια παλιά αγαπημένη μου μάρκα & κολώνια....άλλαξα τώρα...δε σας λέω ποιά φοράω...για να μην μπερδεύετε τις ξεβράκωτες με τις μυρωδιές σας....:P :P :P :P
Ναι ε? Εμένα πάντως που πέρασα 2-3 φορές τυχαία από το μπαλκόνι, μου ξηγήθηκε λίρα 100.σκατόψυχος και άμα γράψω τι ξέρω θα τον στείλουν φυλακή τον τουρκόσπορο........
Cool ρε θείο....cool...για στείλε ένα πμ...να μάθει κ το ανηψάκι...;)σκατόψυχος και άμα γράψω τι ξέρω θα τον στείλουν φυλακή τον τουρκόσπορο........
αυτά από κοντά νέφιου.......Cool ρε θείο....cool...για στείλε ένα πμ...να μάθει κ το ανηψάκι...;)
Καλά μωρό μου...δεν καίγομαι...αμα το χρειαστώ άμεσα θα στείλω σήμα καπνού !!!αυτά από κοντά νέφιου.......
είναι πολλά που πρέπει να σου πω και βαριέμαι να τα γράψω... εάν τα είχε κάνει σε σένα αυτά που ήθελες να κάνεις στον λαπλάς θα ήταν χαδάκια στο κωλαράκι...Καλά μωρό μου...δεν καίγομαι...αμα το χρειαστώ άμεσα θα στείλω σήμα καπνού !!!
μπάι δε γουέι ανηψιέ και τυχαίε ΧΥΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΒΑΤΑΡ ΣΑΣ......
Καλά λέμε ρε.....πάντως είχα κ έχω την ίδια άποψη με τον Τζώρτζ....γιατί αν κι εγώ δεν ήμουν συστημένος έτυχα σωστής συμπεριφοράς....παρόλο που έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί....ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...το τονίζω αυτό....είναι πολλά που πρέπει να σου πω και βαριέμαι να τα γράψω... εάν τα είχε κάνει σε σένα αυτά που ήθελες να κάνεις στον λαπλάς θα ήταν χαδάκια στο κωλαράκι...
Κουφαλεςςςςςςςςςς
Ολες ξυπνιες ειστε...!!!!!!
Σολιτονιε υπευθυνος ηταν ενας κοντος με κοντο μαλλι??????
αμα ειναι αυτος ......Koντός με κοντό μαλλί!
Δεν τον ξέρω κι ούτε θέλω να τον ξαναδώ!