Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καλοπερνανε οι καργιολες
Και οι ελληνιδες τετοια κανουν αλλα στα κρυφα.
Και οι ελληνιδες τετοια κανουν αλλα στα κρυφα.
Καλά τύπε. Πήγαινε διακοπές στα νησιά που συχνάζουν οι ξένες κι έλα μετά πες μας αν δεν σε γκαβλωνουν. Μάλλον από αντίδραση το λεςΕμενα μονο οι ελληνιδες με γκαβλωνουν....
Βλεπω τον Αυγουστο στις διακοπες στη παραλια μια Ρωσιδα 40αρα ολομοναχη,ψηλη,ξανθια,νταρντανα να κανει ηλιοθεραπεια.Φοραγε μονο ενα μαυρο στριγκ.Σωματαρα.Σηκωνεται να φυγει και βαζει ενα λευκο ρουχο απο πανω σαν αυτο που βαζει η Σονια η βυζαρου στο Αλκιβιαδου που τα βλεπεις ολα φορα παρτιδα.Την ακολουθω λοιπον λιγα μετρα αποφασισμενος να της μιλησω.Σταματαει σε μια αυτοκινηταρα λιγο πιο περα και ανοιγει το πορτ παγκαζ.Παιρνω θεση στα 5 μετρα απ αυτην απεναντι και καθομαι σε ενα πεζουλακι.Κοσμος εκεινη την ωρα δε περναγε καθολου.Και αρχιζει να αλλαζει και γδυνεται τελειως.Στα ορθια,μεγαλη καυλα.Φοραγε ενα υποτυπωδες αλλα τα εβλεπα ολα,βυζαρες κωλαρα,μου ειχε γινει πετρα.Σιγουρα με ειχε αντιληφθει που τη κοιταζα αλλα δε με ενοιαζε κιολας.Μονη της ηταν.Αλλαζει και της πεφτω αμεσως απο διπλα και της πιανω κουβεντα στα αγγλικα.Πολυ δυσκολη η συννενοηση,μιλαγε πολυ λιγο.Μου ειπε οτι ηρθε οδικως απο Γερμανια με την αυτοκινηταρα και οτι ειναι Ρωσιδα.Πραγματι το αυτοκινητο ειχε γερμανικες πινακιδες.Περπατησαμε λιγο και κουβεντιαζαμε και μας κοιταγαν ολοι,η κοπελα ηταν τοπ.Τη προσκαλεσα αν ηθελε να ανεβει μεχρι το διαμερισμα μου που ειναι διπλα εκει και της το εδειξα για να τη κερασω ενα ποτο αλλα μου αρνηθηκε ευγενικα και μου ειπε οτι βιαζοταν γιατι πηγαινε σε σπα-μασαζ.Φαινοταν οτι τα χε.
Τυπε αξιος που γσμησες τετοιο πουτανι!!!
Καλά τύπε. Πήγαινε διακοπές στα νησιά που συχνάζουν οι ξένες κι έλα μετά πες μας αν δεν σε γκαβλωνουν. Μάλλον από αντίδραση το λες
τι ξενέρωτα ρε?Ειπαμε αλλη καυλα ειναι να σου λεει η ελεινηδα "σκισε μου τη κωλαρα πουτσαρα μου" κι αλλο ν ακους τα ξενερωτα ξενα απο τις ξενες...
Εγώ πέρασα ένα ωραιότατο ΠΣΚ με καναδέζα 32χρονη.
Την πέτυχα στο τραμ.
Πολύ όμορφη
Τη μέρα γυρίζαμε αρχαία, παραλία φαί και το βράδυ
Ωραίος
Κολόφαρδος. Πήγαινα για καφέ που δεν ήπια τελικά. Έκατσε, δεν την έπεσα αλλά μου άρεσε και συνέχισα.
Τι αμαξι εχεις;Εγώ πέρασα ένα ωραιότατο ΠΣΚ με καναδέζα 32χρονη.
Την πέτυχα στο τραμ.
Πολύ όμορφη
Την πέτυχα στο τραμ.
Πολύ όμορφη
Γιατι αν ηταν ελεινηδα με γκολφ δε γαμαγες τυπε...
το θέμα είναι που θα βρω κάνα 2χίλιαρο να πάω Καναδά????Ακριβως τυπε! αν ητανε ελεεινιδα θα θελε απο αουντι και πανω, θα θελε κερασματα, θα σχολιαζε το πως ντυνεσαι, πως ειναι το σπιτι του, τα παντα ολα... θα επρεπε να εγκρινει η κολλητη της, η μανα της, κλπ κλπ...
Την πέτυχα στο τραμ.
Πολύ όμορφη