takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
εγω τον Bukowski3 :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
για να βγαλω γουσταΕσυ ρε τυπε δε γαμησες εξεινη τη καυλιαρα μουναρα κολλητη της αδρλφης σου;;; εμενα τι με θες;;;
Το πάλεψα πολύ δυνατά φετος!
πηγε καλα!
Για δωσε περισσσοτερα στοιχεια....
Οι Greek lovers έχουν μεγάλο μερίδιο στην οικονομική στήριξη της χώρας και τις χιλιάδες ταξιδιωτικές κινήσεις ικανοποιημένων γυναικών κάθε χρόνο με ότι αυτό συνεπάγεται για τις επιχειρήσεις!ελα.... βοηθηστε την Ελλαδα
Γαματε τουριστριες καλα για να ξαναερθουν και να φερουν συναλλαγμα
Γαμησατε καθολου ρε αλανια?
ελα.... βοηθηστε την Ελλαδα
Γαματε τουριστριες καλα για να ξαναερθουν και να φερουν συναλλαγμα
Σεπτέμβριος ο Καλύτερος μήνας![]()
![]()
Και Οκτώβριος φέτος θα πάει καλά!Βοηθάει και ο καιρός που είναι σαν Ιούλιος![]()
Ελληνίδες τύπε ;Φετος στις παραλιες ηδα τουλαχιστον 3 μουνια να αλλαζουν ετσι χυμα κι ας τις βλεπανε! Βυζαρες μουναρες ολα εξω! Μου βγηκανε τα ματια...
Τι εχουν παθει οι παλιοκαριολες!!!!!;;;;
Κρίμα ρε τύπε. Πολύ απελευθερωμένες κάποιες από αυτές αλλά δεν παύει να το παίζουν δύσκολες. Έπρεπε να επιμένεις λίγο παραπάνω. Να ζητήσεις κάνα τηλ. Αν κι αυτές με το που παρανε το πόδι εδώ περικυκλώνονται κάθε μέρα από επίδοξους εραστές. Διαλέγουν οι άτιμες όποιον θέλουν. Μπορεί λοιπόν να σε πρόλαβε άλλος.Βλεπω τον Αυγουστο στις διακοπες στη παραλια μια Ρωσιδα 40αρα ολομοναχη,ψηλη,ξανθια,νταρντανα να κανει ηλιοθεραπεια.Φοραγε μονο ενα μαυρο στριγκ.Σωματαρα.Σηκωνεται να φυγει και βαζει ενα λευκο ρουχο απο πανω σαν αυτο που βαζει η Σονια η βυζαρου στο Αλκιβιαδου που τα βλεπεις ολα φορα παρτιδα.Την ακολουθω λοιπον λιγα μετρα αποφασισμενος να της μιλησω.Σταματαει σε μια αυτοκινηταρα λιγο πιο περα και ανοιγει το πορτ παγκαζ.Παιρνω θεση στα 5 μετρα απ αυτην απεναντι και καθομαι σε ενα πεζουλακι.Κοσμος εκεινη την ωρα δε περναγε καθολου.Και αρχιζει να αλλαζει και γδυνεται τελειως.Στα ορθια,μεγαλη καυλα.Φοραγε ενα υποτυπωδες αλλα τα εβλεπα ολα,βυζαρες κωλαρα,μου ειχε γινει πετρα.Σιγουρα με ειχε αντιληφθει που τη κοιταζα αλλα δε με ενοιαζε κιολας.Μονη της ηταν.Αλλαζει και της πεφτω αμεσως απο διπλα και της πιανω κουβεντα στα αγγλικα.Πολυ δυσκολη η συννενοηση,μιλαγε πολυ λιγο.Μου ειπε οτι ηρθε οδικως απο Γερμανια με την αυτοκινηταρα και οτι ειναι Ρωσιδα.Πραγματι το αυτοκινητο ειχε γερμανικες πινακιδες.Περπατησαμε λιγο και κουβεντιαζαμε και μας κοιταγαν ολοι,η κοπελα ηταν τοπ.Τη προσκαλεσα αν ηθελε να ανεβει μεχρι το διαμερισμα μου που ειναι διπλα εκει και της το εδειξα για να τη κερασω ενα ποτο αλλα μου αρνηθηκε ευγενικα και μου ειπε οτι βιαζοταν γιατι πηγαινε σε σπα-μασαζ.Φαινοταν οτι τα χε.
Ελληνίδες τύπε ;
Σε μια παρόμοια φάση πρόπερσι με ίδια εθνικότητα και ίδιο στυλ καμακιού σε "ανάλαφρη" γκόμενα είχα πάρει αριθμό δωματίου!Βλεπω τον Αυγουστο στις διακοπες στη παραλια μια Ρωσιδα 40αρα ολομοναχη,ψηλη,ξανθια,νταρντανα να κανει ηλιοθεραπεια.Φοραγε μονο ενα μαυρο στριγκ.Σωματαρα.Σηκωνεται να φυγει και βαζει ενα λευκο ρουχο απο πανω σαν αυτο που βαζει η Σονια η βυζαρου στο Αλκιβιαδου που τα βλεπεις ολα φορα παρτιδα.Την ακολουθω λοιπον λιγα μετρα αποφασισμενος να της μιλησω.Σταματαει σε μια αυτοκινηταρα λιγο πιο περα και ανοιγει το πορτ παγκαζ.Παιρνω θεση στα 5 μετρα απ αυτην απεναντι και καθομαι σε ενα πεζουλακι.Κοσμος εκεινη την ωρα δε περναγε καθολου.Και αρχιζει να αλλαζει και γδυνεται τελειως.Στα ορθια,μεγαλη καυλα.Φοραγε ενα υποτυπωδες αλλα τα εβλεπα ολα,βυζαρες κωλαρα,μου ειχε γινει πετρα.Σιγουρα με ειχε αντιληφθει που τη κοιταζα αλλα δε με ενοιαζε κιολας.Μονη της ηταν.Αλλαζει και της πεφτω αμεσως απο διπλα και της πιανω κουβεντα στα αγγλικα.Πολυ δυσκολη η συννενοηση,μιλαγε πολυ λιγο.Μου ειπε οτι ηρθε οδικως απο Γερμανια με την αυτοκινηταρα και οτι ειναι Ρωσιδα.Πραγματι το αυτοκινητο ειχε γερμανικες πινακιδες.Περπατησαμε λιγο και κουβεντιαζαμε και μας κοιταγαν ολοι,η κοπελα ηταν τοπ.Τη προσκαλεσα αν ηθελε να ανεβει μεχρι το διαμερισμα μου που ειναι διπλα εκει και της το εδειξα για να τη κερασω ενα ποτο αλλα μου αρνηθηκε ευγενικα και μου ειπε οτι βιαζοταν γιατι πηγαινε σε σπα-μασαζ.Φαινοταν οτι τα χε.
Πάντως ρε παιδιά,πόσο καύλες αυτές οι Σλάβες γενικώς.Ρωσίδες,Σερβίδες,Τσέχες που τις βλέπουμε κάθε καλοκαίρι στα μέρη μας.Τα κορμιά τους,τα πρόσωπά τους,το περπάτημά τους,βγάζουν τέτοια θηλυκότητα οι καριόλες που λες ρε γαμώτο αν είχα μια τέτοια κι εγώ θα τη γαμούσα όλη μέρα.
Πόσο κωλόφαρδοι αυτοί οι άντρες των χωρών τους που ο κάθε χάλιας παντρεύεται και γαμάει τέτοια μουνιά.