Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
Οτι και να κανεις ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ δε θα γινεις δουκα μου...
Ημουν Σαββατο μποιλερ πολυ κοσμος απεξω, πηχτρα, αλλα δε μπορουσα να χωθω να μιλησω σε καμια. Η πολυκοσμια δε βοηθαει τον κυνηγο.
Νουμερο ενα για καμακι ειναι Ακροπολη για πρωι μεσημερι και Σουνιο μετα
Ρε συ τα κανω αυτα που λες. Με αμιτα μοτιον πηγα που πηρα απο το περιπτερο που τα εχει φτηνα εξω απο το σταθμο στην Αθηνας. Σαν να ημουν αορατος.Να μην εισαι στατικος
boiler,six dogs,tranzistor ειναι κοντινα
Για αυτο εγω παω με μπυρα στο χερι για να κινουμαι ανετα αμα δεν αξιζει το ενα ωστε να πηγαινω στο επομενο εφοσον μου τελειωσει η μπυρα
ο νομος μου ειναι οτι αν δεν αξιζει το μαγαζι τοτε ο χρονος παραμονης μου ισουται με τον χρονο που θα πιω την μπυρα
Σε τετοια μαγαζια το χυμα μετραει ευτυχως
Εχει κατι μουνες παντως φιλε,κατι πιτσιρικια μες την καβλα
Εσκασα τελευταια φορα μπαρον σε παρεα με ενα Ρωσιδακι και ολες στην παρεα κανανε σαν παλαβες μου μιλουσαν ολες ενω τις γνωρισα πρωτη φορα
Κοβω τα @@ μου οτι αμα πηγαινα μονος ουτε τα μισα δεν θα χαμε πει
Ακροπολη τα βλεπω αλλα παλι απλησιαστες οι τουριστριες. Πως σπας τον παγο;
Ρε συ τα κανω αυτα που λες. Με αμιτα μοτιον πηγα που πηρα απο το περιπτερο που τα εχει φτηνα εξω απο το σταθμο στην Αθηνας. Σαν να ημουν αορατος.
Φιλε ξερεις πολλα εσυ. Εγω δεν εχω αυτοκινητο, πηγαινω μονος και εχω τον ιδιο φοβο με το φιλο σου. Δε θα φοβηθει η αλλη να την παω στο βουνο; Πες ανεβαινουμε Φιλοπαππου, ολη η Αθηνα πιατο, αλλα... κανει και κρυο. Ποση ωρα να κατσεις, να περιμενεις να νυχτωσει να φυγουν ολοι;Ακροπολη μεσα λεω ετσι,απ εξω βιαζονται μην περιμενεις
Εγω κανω κατι πολυ απλο
Πλησιαζω μια τουριστρια που εχει μια δυο φιλες το πολυ μαζι της(παντα ειμαι με ενα φιλο το πολυ τριαδα αν και δεν το συνιστω) και λεω σε μια απ την παρεα να μας βγαλει φωτο και μετα της λεω για να δω την φωτο και καλα δεν μου αρεσει και οτι μαζι της θα εβγαινα πιο καλα,εκει συνηθως δεχονται για φωτο και γελανε
Μετα προτεινω για βραδακι να τις παω σε ωραια μαγαζακια να πιουμε Ελληνικα ποτα
Εδω θελει εξυπνη κινηση αναλογα με τις δεξιοτητες σου
Εγω πχ παντα αμα ειμαι με ενα-δυο φιλαρακια και αυτες παρεα επισης τις παω Ψυρρη για ρακομελα η καμια Πλακα για ουζακια
Θεωρω οτι ειναι καλη λυση γιατι αποφευγεις τα club-bar οπου θα εχει ψωλαραδες-χορευταραδες-φραγκατους-δηθεν γενικα ολοι εκει θα θελουν να χωθουνε οποτε κινδυνευεις με απωλειες
Αμα τις πας στο καθισιο και με ποτα και με μπλα μπλα θα γαμησεις 90%
Αυτα με παρεα
Αν ειμαι μονος και κανω γνωριμια θα προτεινω Σουνιο ωστε να απομονωσω παλι και μετα θα γαμησω σε μια παραλια που ξερω και κανεις και βραδινο μπανιο η γυμνισμο το βραδακι δεν περναει ψυχη
Αν ειναι χειμωνας καλη ωρα τωρα τις παω σε ενα βουνο με τρελη θεα που εχει ολο ζευγαρακια
Εκει το μισο υψωμα σειεται τα βραδια χαχα
Παντως θελει τακτικη
ΤΟ μουνι ειναι σαν την μαχη,θελει στρατηγικη
Ο κολλητος μου εχασε πολλες γιατι τις πηγαινε σε clubs εκει ξεγυμνωνοτανε γιατι ουτε να χορεψει ηξερε συν οτι ειναι και αδυνατος και τον κανανε σκονη οι γαμιαδες που ξερουν τα κολπα εκει μεσα
Οταν αλλαξε την τακτικη του και επαιξε απομονωση αρχισε να γαμαει και αυτος
Ως τοτε μου ελεγε θα φοβηθει η αλλη το βραδυ μαζι μου και τετοιες μαλακιες
Δεν προσεξε κανεις τι κρατουσα.Αμα πας με motion μην πας καθολου
Αυτα ειναι για να τα βλεπεις στο Κωσταντινου και Ελενης,χωρις παρεξηγηση
Η θα πας με μπυρα η με νερο που μεσα εχει ουζο
Αλλιως μην πας καθολου
Φιλε ξερεις πολλα εσυ. Εγω δεν εχω αυτοκινητο, πηγαινω μονος και εχω τον ιδιο φοβο με το φιλο σου. Δε θα φοβηθει η αλλη να την παω στο βουνο; Πες ανεβαινουμε Φιλοπαππου, ολη η Αθηνα πιατο, αλλα... κανει και κρυο. Ποση ωρα να κατσεις, να περιμενεις να νυχτωσει να φυγουν ολοι;
Δεν προσεξε κανεις τι κρατουσα.
Vaskores,αλητη και αλανιαρη μουκανενας δεν πηδαει στις διακοπες?
Vaskores,αλητη και αλανιαρη μου
επειδη απο οτι εριξα μια πολυ προχειρη ματια στις 70 κατι σελιδες του νηματος και επειδη απο οτι καταλαβα εσυ εισαι το επικο φρουτο που εισαι υπευθυνος για το ανοιγμα αυτου νηματος και επειδη επισης απο οτι καταλαβα και απο σχολια συναδελφων εισαι ιδιαιτερως 'σκληρος καριολης' οσον αφορα τα γκομενακια-τουριστριες που πρεπει να περιποιηθουμε σαν εθνος ....ενα μονο σου λεω....
φετος γαμησα σερβα μιλφ 38 ( χωρις να ειναι κυριολεκτικα μιλφ= εννοω με παιδι) απλα μιλφιζε στα περαιτερω χαρακτηριτικα της λιγο αφοτου μετα που χωρισα(δυστυχως και ελπιζω προσωρινος) απ'την εντοπια μιλφαντζου που με απασχολουσε για καιρο και σε πιο μονιμο επιπεδο ....
ενα μονο σου λεω και αυτο γιατι κατα βαθος θελω σαν σκληρος και αδεκαστος κριτης-απονεμητης βραβειου καλυτερου τουριστικου ατρακτορα για την χωρα να με καταξεις ψηλα....
ακομα μιλαμε στο viber και θελει να πηγαινω Σερβια και παραλληλα λατρεψε την χωρα και θα θελε ναθε καλοκαιρι να 'ρχεται Ελλαδα και ολο μου λεει ποσο φανταστικα ητανε και πολλα πολλα παρομοια...
εεεεε τι λες ? για πες τωρα σκληρε καριολη .... με παραδεχεσαι ... συνεβαλλα και γω? εβαλα το λιθαρακι μου για να αγαπηθει απ'αυτο που λεμε τουριστικη κινητικοτητα εστω λιγακι παραπανω αυτη η χωρα ?
Αν σε γουστάρει η τουρίστρια έρχεται σπίτι σου αν μένεις μόνος ή την πας σε ημιδιαμονης. Τι αυτοκίνητο και πίπες μας λέτε τώρα. Αυτές είναι ελληνικές παπαριές που κάνουν εδώ χρόνια οι Ελληναρες για να βγάλουν Ελληνίδες. Εδώ όμως μιλάμε για ξένες. 9 στις 10 δεν τις νοιάζει αν έχεις αυτοκίνητο. Ούτε το θεωρεί πλεονέκτημα. Η εμφάνιση μετράει για τις 8-9 στις 10 που είναι μέτρια και πάνω εκτός από τις Ασιατισσες εκείνες που είναι παραδοσιακές και μέτριες έως καλές. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχει Σουνια καποιος για να πηδήξει. Μία χαρά είναι και η Γλυφάδα. Απλά το Σούνιο και την Σαρωνίδα την πλασάρουν όσοι μένουν μένουν από Ελληνικό και κάτω για να εντυπωσιάσουν. Δεν θα καβλωσει η γκομενα ξαφνικά αν δει παραλία. Πρέπει να υπάρχει ένα ενδιαφέρον απο την τύπισσα για εσας ούτως ή άλλως. Αν η γκομενα γουστάρει πάει και στο Περιστέρι μαζί σας. Εμφάνιση η/και προσωπικότητα μετράνε για τις περισσότερες τουριστριες. Ακόμη και οι μέτριες έχουν απαιτήσεις πλέον.