Νέα

Διακοπές Ρεύματος από τη ΔΕΗ ,από 03.07.2014 !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ναι απο σένα περιμένα να μάθω τον Άρη Χατζηστεφάνου...

Και ντοκιμαντέρ (με γιώτα γράφεται αγαπητέ μου ,που  θέλεις να κάνεις και επιμόρφωση τρομάρα σου) διάρκειας 3 λεπτών δεν υπάρχει.

τυπε αφου ξερεις τι σημαινει ινφογουορ/χατζηστεφανου και μας τον εβαλες να μας μιλησεις για ιδιωτικοποιησεις, τοτε δεν εισαι αυτο που νομιζα αλλα κατι αλλο. επειδη εχω αρχη να μην προσβαλλω εδω μεσα κανεναν γιατι χαβαλεδιαζω και δεν χαλιεμαι, στο λεω ετσι ευγενικα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι απο σένα περιμένα να μάθω τον Άρη Χατζηστεφάνου...

Και ντοκιμαντέρ (με γιώτα γράφεται αγαπητέ μου ,που  θέλεις να κάνεις και επιμόρφωση τρομάρα σου) διάρκειας 3 λεπτών δεν υπάρχει.

μάλλον εσύ θέλεις επιμόρφωση ... ντοκυμαντέρ προκύπτει εκ του γαλλικού documentaire και σύμφωνα με το google translate

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καλα τυπε τωρα θα συζηταμε πως γραφεται η λεξη ντοκυμαντερ? μη τσιμπας.

εδω υπαρχουν φρουτα και φρουτα που γραφουν τη λεξη πορνη με ωμεγα και υψιλον εγω τον πειραξα τον τυπο που ενημερωνεται απο χατζηστεφανου. αστο το καψαμε  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

εδω υπαρχουν φρουτα και φρουτα που γραφουν τη λεξη πορνη με ωμεγα και υψιλον εγω τον πειραξα τον τυπο που ενημερωνεται απο χατζηστεφανου. αστο το καψαμε  :grin:

εεε όχι να μας κάνει και επιμόρφωση...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τυπε αφου ξερεις τι σημαινει ινφογουορ/χατζηστεφανου και μας τον εβαλες να μας μιλησεις για ιδιωτικοποιησεις, τοτε δεν εισαι αυτο που νομιζα αλλα κατι αλλο. επειδη εχω αρχη να μην προσβαλλω εδω μεσα κανεναν γιατι χαβαλεδιαζω και δεν χαλιεμαι, στο λεω ετσι ευγενικα.
Οκ ο Άρης Χατζηστεφάνου δεν καλύπτει τα πνευματικά - πολιτικά σου κριτήρια.

Η παρουσιάση των αποτελεσμάτων μιας επίσημης έρευνας -αναλύσης ενός επίσημου Αγγλικού φορέα ούτε αυτή δεν σε καλύπτει

Φίλε μου, η προσωπική σου άποψη,έαν δεν περιλαμβάνει και στοιχεία ,δεν βοηθάει στην εξαγωγή συμπερασμάτων για το θέμα της ιδιωτικοποίησης.

Στο λέω πολύ φιλικά και καλοπροαίρετα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Η παρουσιάση των αποτελεσμάτων μιας επίσημης έρευνας -αναλύσης ενός επίσημου Αγγλικού φορέα ούτε αυτή δεν σε καλύπτει

Φίλε μου, η προσωπική σου άποψη,έαν δεν περιλαμβάνει και στοιχεία ,δεν βοηθάει στην εξαγωγή συμπερασμάτων για το θέμα της ιδιωτικοποίησης.

ρε φίλε τι να μας πεί μια έρευνα του 2000 ?? την είδανε οι εγγλέζοι και για τον λόγο αυτό ξανακάνανε την υποδομή κρατική...

14 χρόνια έχουν περάσει και πιθανόν πολλοί από τους συντάκτες να βλέπουνε τα ραδίκια ανάποδα...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μάλλον εσύ θέλεις επιμόρφωση ... ντοκυμαντέρ προκύπτει εκ του γαλλικού documentaire και σύμφωνα με το google translate
Goglaρε την λέξη ντοκιμαντέρ και δές τα αποτελέσματα...

Είναι πολύ απλό.

Θες να σε βοηθήσω ?

Ορίστε τα αποτελέσματα

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ρε φίλε τι να μας πεί μια έρευνα του 2000 ?? την είδανε οι εγγλέζοι και για τον λόγο αυτό ξανακάνανε την υποδομή κρατική...

14 χρόνια έχουν περάσει και πιθανόν πολλοί από τους συντάκτες να βλέπουνε τα ραδίκια ανάποδα...
Δείξε μια αντίστοιχη έρευνα που να αποδεικνύει οτι η ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου στην Αγγλία ήταν επιτυχημένη
ωστε να υπάρχει και σοβαρός αντίλογος.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

εδω υπαρχουν φρουτα και φρουτα που γραφουν τη λεξη πορνη με ωμεγα και υψιλον εγω τον πειραξα τον τυπο που ενημερωνεται απο χατζηστεφανου. αστο το καψαμε  :grin:
Ενημερώνομαι απο το  High Council of the Railway Public Service.

Μισό να της στείλω τα γραπτά του kolotripidakia για να μάθει και εκείνη την αλήθεια,όπως και όλη η Αγγλία.

Εγω για σένα το έκανα,να σε διορθώσω με την λέξη ντοκιμαντέρ,
μην κάνεις λάθος στην επιμόρφωση που αναλαμβάνεις και χάσεις το κύρος σου.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

βρε τυπε μου λυσσαξες αγορι μου  :grin:

πρωτο η μελετη που μας τσαμπουνας ειναι παλια. δευτερο και πολυ απλο εχοντας προσωπικη εμπειρια τα τρενακια στην αγγλια ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την ιδιωτικοποιηση εχω κι εγω αποψη και ΟΛΟΙ οι αγγλοι που τα χρησιμοποιουνε. τριτο ακομα και η ερευνα που λες για τα υψη των εισιτηριων καθεται και συγκρινει με τη Γαλλια, μια χωρα που ειναι πιο κοντα στην Ελλαδα απο αποψη γαμημενης/διαστρεβλωμενης οικονομιας απο πολλες αλλες. αρα και ο αηνσταην να την εχει γραψει, θεωρω τις παραδοχες λαθος και τη γραφω στα παπαρια μου.  :grin:

και τελευταιο, αν και λιγο εκλαικευμενο επιχειρημα: κατσε εσυ στην ελλαδα τυπε μου με τα τρενακια να μας λες για την αποτυχημενη ιδιωτικοποιηση των αγγλικων τρενων. μεινε με την εντυπωση οτι ειναι ετσι οπως τα λες. απλα κανα βραδυ να καθεσαι να σκεφτεσαι, γιατι ΟΛΟΙ ρε τυπε απο τις χωρες που ΔΕΝ κανουν ιδιωτικοποιησεις, θελουνε να πανε στις χωρες που κανουν. Ολοι οι φτωχουληδες του θεου ρε τυπε για αμερικα ονειρευονται και αγγλια και καναδα και αυστραλια. ουρες για κουβα δεν βλεπω τυπε μου. πες του χατζηστεφανου του φιλου σου να μας το απαντησει.

α και κατι αλλο ρε τυπε. οταν μιλας δηθεν με ειλικρινια με τον αλλον με επιχειρηματα, πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να καθεσαι να κανεις ορθογραφικες παρατηρησεις για να αποδειξεις οτι ο αλλος δεν ξερει τι λεει. δηλαδη για σενα - κλασσικο αριστεριστικο σνομπ στυλακι δηλαδη - ο αγραμματος δεν εχει κατι να μας πει. στο λεω εγω που δεν ειμαι αγραμματος. αυτα με πολλα φιλακια.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ενημερώνομαι απο το  High Council of the Railway Public Service.

Μισό να της στείλω τα γραπτά του kolotripidakia για να μάθει και εκείνη την αλήθεια,όπως και όλη η Αγγλία.

Εγω για σένα το έκανα,να σε διορθώσω με την λέξη ντοκιμαντέρ,
μην κάνεις λάθος στην επιμόρφωση που αναλαμβάνεις και χάσεις το κύρος σου.

δεν σε προλαβαινω τυπε. ΟΛΑ ειναι ετσι οπως τα λες. με πηγες 5-0 δεν ξερω σε ποιο θεμα αλλα ετσι ειναι. αποτυχημενη η ιδιωτικοποιηση των σιδηροδρομων στην ελλαδα τυπε. το λεω και το υπογραφω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
βρε τυπε μου λυσσαξες αγορι μου  :grin:

πρωτο η μελετη που μας τσαμπουνας ειναι παλια. δευτερο και πολυ απλο εχοντας προσωπικη εμπειρια τα τρενακια στην αγγλια ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την ιδιωτικοποιηση εχω κι εγω αποψη και ΟΛΟΙ οι αγγλοι που τα χρησιμοποιουνε. τριτο ακομα και η ερευνα που λες για τα υψη των εισιτηριων καθεται και συγκρινει με τη Γαλλια, μια χωρα που ειναι πιο κοντα στην Ελλαδα απο αποψη γαμημενης/διαστρεβλωμενης οικονομιας απο πολλες αλλες. αρα και ο αηνσταην να την εχει γραψει, θεωρω τις παραδοχες λαθος και τη γραφω στα παπαρια μου.  :grin:

και τελευταιο, αν και λιγο εκλαικευμενο επιχειρημα: κατσε εσυ στην ελλαδα τυπε μου με τα τρενακια να μας λες για την αποτυχημενη ιδιωτικοποιηση των αγγλικων τρενων. μεινε με την εντυπωση οτι ειναι ετσι οπως τα λες. απλα κανα βραδυ να καθεσαι να σκεφτεσαι, γιατι ΟΛΟΙ ρε τυπε απο τις χωρες που ΔΕΝ κανουν ιδιωτικοποιησεις, θελουνε να πανε στις χωρες που κανουν. Ολοι οι φτωχουληδες του θεου ρε τυπε για αμερικα ονειρευονται και αγγλια και καναδα και αυστραλια. ουρες για κουβα δεν βλεπω τυπε μου. πες του χατζηστεφανου του φιλου σου να μας το απαντησει.

α και κατι αλλο ρε τυπε. οταν μιλας δηθεν με ειλικρινια με τον αλλον με επιχειρηματα, πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να καθεσαι να κανεις ορθογραφικες παρατηρησεις για να αποδειξεις οτι ο αλλος δεν ξερει τι λεει. δηλαδη για σενα - κλασσικο αριστεριστικο σνομπ στυλακι δηλαδη - ο αγραμματος δεν εχει κατι να μας πει. στο λεω εγω που δεν ειμαι αγραμματος. αυτα με πολλα φιλακια.
Ξεκινάω απο το τέλος...

- Οταν θα γράφεις αποτυχημένα αστειάκια για επιμορφώσεις και μαθήματα ,φρόντισε τουλάχιστουν να μπορείς να τα υποστηρίξεις .

- Θέλεις και να σου γράψω και εγώ ενα εκλαικευμένο επιχείρημα ?
Η Αγγλία έχει δικό της νόμισμα.Γουστάρεις και εσύ να επιστρεψουμε στην δραχμή ?

- Η έρευνα έγινε λίγα χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου .Επομένως βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα,μιας και χρονικά ήταν η καταλληλότερη περίοδος για να ερωτηθούν οι χρήστες του σιδηροδρομού αλλα και να κριθεί η επιτυχία ή αποτυχία του όλου εγχειρήματος.

Αν έχεις κάποια άλλη έρευνα που να αποδεικνύει το αντίθετο ,βάλτην να την διαβάσουμε και οι υπόλοιποι.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κάνεις πλάκα τώρα...

Βάζεις έρευνα μιας ιδιωτικής εταιρείας που ελέγχει 19 σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Αγγλία
και περιμένεις να έχουν βγεί ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ συμπεράσματα ?

Εντάξει τραμουντάνα,άστο.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δεν σε προλαβαινω τυπε. ΟΛΑ ειναι ετσι οπως τα λες. με πηγες 5-0 δεν ξερω σε ποιο θεμα αλλα ετσι ειναι. αποτυχημενη η ιδιωτικοποιηση των σιδηροδρομων στην ελλαδα τυπε. το λεω και το υπογραφω.
Μην το πάρεις στραβά ,
αλλα ξέρεις ,
συζητάμε για την ιδιωτικοποίηση στην Αγγλία.

Συγγνώμη ...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
συγχωρεμενος τυπε. εισαι στο θεμα των σιδηροδρομων θεος.

να σου ζητησω κι εγω συγγνωμη:
συγγνωμη για τα αποτυχημενα αστεια μου
συγγνωμη που υπεθεσα οτι δεν ξερεις τον χατζηστεφανου
συγγνωμη που δεν θελω ουτε δραχμη ουτε λιρα αλλα δολλαριο.
συγγνωμη που η μελετη του 2000 δεν με καλυπτει.
συγγνωμη που δεν θα κατσω να σπασω τα αρχιδια μου να σου βρω στοιχεια οτι λες μαλακιες.
συγγνωμη που το χιουμορ μου δεν σε κανει να γελας (πλεονασμος με το πρωτο αλλα δε βαριεσαι).
συγγνωμη για ο,τι αλλο δεν μπορω να σκεφτω αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις ηδη απαντηση τυπε.

:birdman:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
συγχωρεμενος τυπε. εισαι στο θεμα των σιδηροδρομων θεος.

να σου ζητησω κι εγω συγγνωμη:
συγγνωμη για τα αποτυχημενα αστεια μου
συγγνωμη που υπεθεσα οτι δεν ξερεις τον χατζηστεφανου
συγγνωμη που δεν θελω ουτε δραχμη ουτε λιρα αλλα δολλαριο.
συγγνωμη που η μελετη του 2000 δεν με καλυπτει.
συγγνωμη που δεν θα κατσω να σπασω τα αρχιδια μου να σου βρω στοιχεια οτι λες μαλακιες.
συγγνωμη που το χιουμορ μου δεν σε κανει να γελας (πλεονασμος με το πρωτο αλλα δε βαριεσαι).
συγγνωμη για ο,τι αλλο δεν μπορω να σκεφτω αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις ηδη απαντηση τυπε.

:birdman:
Ηρέμησε ,ούτε γκόμενα μετά απο καυγά δεν μου έχει ζητήσει τόσες συγγνώμες  :birdman:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ναι τυπε τα τρενα στην αγγλια ειναι χαλια, ενω στην ελλαδα που ειναι κρατικα ειναι σουπερ  :grin:

δεν ξερω απο που τα διαβαζεις αυτα που μας γραφεις αλλα πολυ φιλικα σε ενημερωνω οτι σε πιασανε κοροιδο και να τους πεις να μην σου λενε μαλακιες φιλε μου.

ειδικα η συγκριση τρενα αγγλιας με σοβιετικη ενωση ειναι σουπερ. το λαθος σου για μενα ειναι που ξεκινησες και ειπες τον αλλον τυπο γραφικο μαλακα και μετα εγραψες για αγγλικα τρενα και σοβιετικη ενωση. μπιγκ μιστεηκ μαη ντιαρ φρεντ  :grin:

φίλε kolotripidakia, επειδη εισαι νεο μελος και δεν παρακολουθεις το σαιτ χρόνια για να ξέρεις :

- τον τραμουντανα και κανα-δυο ακόμη τους κράζω, για τα ψεμματα που λενε και τη δουλοπρεπή σταση, που περνάνε στα φορουμ. Κατ' αυτους, ο Έλληνας πρέπει να ζήσει μια κόλαση για χαρη ενος μνημονιου και ενος δηθεν εξορθολογισμού του κρατους, που φυσικα δε θα δουμε ποτε !
Οι αποψεις μας ειναι διαμετρικα αντιθετες και γι αυτο οπως βλέπεις ανταλλάσσουμε αυτες τις συμπαθεις φιλοφρονησεις και κομπλιμέντα !

- αυτα που γραφω συνηθως τα συνοδευω με καποιο λινκ ή ειναι προσωπικες μου εντυπώσεις, όπως τα τρενα της Αγγλίας. Η ΕΣΣΔ όμως, χρησιμοποιηθηκε σκόπιμα, για να συφιλιάσω ακόμη χειροτερα, με την υπερβολή αυτη, τον τραμού που ειναι φόλα θατσερικός.

- επειδη υπαινισεσσαι ότι εισαι ορθοτερα πληροφορημενος για τα τρενα της Αγγλίας, περιμενουμε πληροφοριες εμεις που δεν πηγαμε ποτε εκει...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
φίλε kolotripidakia, επειδη εισαι νεο μελος και δεν παρακολουθεις το σαιτ χρόνια για να ξέρεις :

- τον τραμουντανα και κανα-δυο ακόμη τους κράζω, για τα ψεμματα που λενε και τη δουλοπρεπή σταση, που περνάνε στα φορουμ. Κατ' αυτους, ο Έλληνας πρέπει να ζήσει μια κόλαση για χαρη ενος μνημονιου και ενος δηθεν εξορθολογισμού του κρατους, που φυσικα δε θα δουμε ποτε !
Οι αποψεις μας ειναι διαμετρικα αντιθετες και γι αυτο οπως βλέπεις ανταλλάσσουμε αυτες τις συμπαθεις φιλοφρονησεις και κομπλιμέντα !

- αυτα που γραφω συνηθως τα συνοδευω με καποιο λινκ ή ειναι προσωπικες μου εντυπώσεις, όπως τα τρενα της Αγγλίας. Η ΕΣΣΔ όμως, χρησιμοποιηθηκε σκόπιμα, για να συφιλιάσω ακόμη χειροτερα, με την υπερβολή αυτη, τον τραμού που ειναι φόλα θατσερικός.

- επειδη υπαινισεσσαι ότι εισαι ορθοτερα πληροφορημενος για τα τρενα της Αγγλίας, περιμενουμε πληροφοριες εμεις που δεν πηγαμε ποτε εκει...

ολα δεκτα τυπε και ευχαριστω για την επιμορφωση (τα βλεπεις κυριε σκλετζα πως μιλανε οι ευγενικοι αστοι? οχι σνομπισμοι και μαλακιες  :grin:)

εγω δεν ειναι ουτε φουλ της θατσερ ουτε ομως αντιμνημονιακος. γιατι το προβλημα το εγραψες εσυ: οι αλλαγες που πρεπει να γινουν σε αυτη τη χωρα μπουρδελο δεν θα γινουν ποτε αφου δεν τις θελει κανενας - ουτε οι δεξιοι ουτε οι αριστεροι. και ο λογος ειναι οτι ολοι στην ελλαδα κοιμαστε ορθιοι (σορρυ για το προσωπικο αλλα ετσι ειναι) γιατι απλα ολα τα κομματα, ολα τα καναλια, ολα τα μεσα ενημερωσης, σας ταιζουν ψεμματα και κουτοχορτο εδω και 20 χρονια. ακομα και τις λεξεις τις χρησιμοποιουμε στην ελλαδα λαθος. αριστερος/φιλελευθερος και τετοια ουτε ξερει ο μεσος ελληνας τι σημαινουν στον υπολοιπο κοσμο.

αυτο που με στεναχωρει σαν ελληνα του εξωτερικου ειναι που υπαρχουν 10-20 πραγματα που θεωρουνται ΔΕΔΟΜΕΝΑ σε ολες τις δυτικες δημοκρατιες και ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ απο την Ελλαδα. Και μου προκαλει ΕΜΕΤΟ που κανενα κομμα εκτος απο κατι γραφικους του 0,5%, δεν τα συζητανε. Για ασφαλιστικο, συνταξεις, εργατικο δικαιο, ωραρια, απελευθερωση επαγγελματων και λοιπα.

και με στεναχωρει που δυστυχως τα περισσοτερα απο αυτα, ενω συμφερουν τον μικρο και για αυτο το λογο πχ στην αμερικη θεωρουνται "Αριστερα" δηλαδη "λιμπεραλ" οπως λενε τους αριστερους οι αμερικανοι, στην ελλαδα ονομαζονται "νεοφιλελευθερα" και βριζει ολη η ελλαδα.

αλλα αυτα ειναι μεγαλη κουβεντα.

δεν ανακατευομαι σε προσωπικες διενεξεις και το θεμα με τα τρενα δεν το συνεχιζω, εγραψα και στον αλλο τυπο δεν θα κατσω εγω εδω να κανω αναλυσεις για τις ιδιωτικοποιησεις των σιδηροδρομων στην αγγλια, εγω ερχομαι εδω για να χαβαλεδιαζω και να χαλαρωνω οχι να ψαχνω να αλλαξω γνωμη σε αλλους. ειναι βαρετο. λεω την αποψη μου και παμε παρακατω.

εγω σχολιασα οτι τον ειπες μαλακα, και το απαντησες το θεμα οποτε με καλυψες. επι της ουσιας διαφωνω βεβαια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom