ολα δεκτα τυπε και ευχαριστω για την επιμορφωση (τα βλεπεις κυριε σκλετζα πως μιλανε οι ευγενικοι αστοι? οχι σνομπισμοι και μαλακιες
)
εγω δεν ειναι ουτε φουλ της θατσερ ουτε ομως αντιμνημονιακος. γιατι το προβλημα το εγραψες εσυ: οι αλλαγες που πρεπει να γινουν σε αυτη τη χωρα μπουρδελο δεν θα γινουν ποτε αφου δεν τις θελει κανενας - ουτε οι δεξιοι ουτε οι αριστεροι. και ο λογος ειναι οτι ολοι στην ελλαδα κοιμαστε ορθιοι (σορρυ για το προσωπικο αλλα ετσι ειναι) γιατι απλα ολα τα κομματα, ολα τα καναλια, ολα τα μεσα ενημερωσης, σας ταιζουν ψεμματα και κουτοχορτο εδω και 20 χρονια. ακομα και τις λεξεις τις χρησιμοποιουμε στην ελλαδα λαθος. αριστερος/φιλελευθερος και τετοια ουτε ξερει ο μεσος ελληνας τι σημαινουν στον υπολοιπο κοσμο.
αυτο που με στεναχωρει σαν ελληνα του εξωτερικου ειναι που υπαρχουν 10-20 πραγματα που θεωρουνται ΔΕΔΟΜΕΝΑ σε ολες τις δυτικες δημοκρατιες και ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ απο την Ελλαδα. Και μου προκαλει ΕΜΕΤΟ που κανενα κομμα εκτος απο κατι γραφικους του 0,5%, δεν τα συζητανε. Για ασφαλιστικο, συνταξεις, εργατικο δικαιο, ωραρια, απελευθερωση επαγγελματων και λοιπα.
και με στεναχωρει που δυστυχως τα περισσοτερα απο αυτα, ενω συμφερουν τον μικρο και για αυτο το λογο πχ στην αμερικη θεωρουνται "Αριστερα" δηλαδη "λιμπεραλ" οπως λενε τους αριστερους οι αμερικανοι, στην ελλαδα ονομαζονται "νεοφιλελευθερα" και βριζει ολη η ελλαδα.
αλλα αυτα ειναι μεγαλη κουβεντα.
δεν ανακατευομαι σε προσωπικες διενεξεις και το θεμα με τα τρενα δεν το συνεχιζω, εγραψα και στον αλλο τυπο δεν θα κατσω εγω εδω να κανω αναλυσεις για τις ιδιωτικοποιησεις των σιδηροδρομων στην αγγλια, εγω ερχομαι εδω για να χαβαλεδιαζω και να χαλαρωνω οχι να ψαχνω να αλλαξω γνωμη σε αλλους. ειναι βαρετο. λεω την αποψη μου και παμε παρακατω.
εγω σχολιασα οτι τον ειπες μαλακα, και το απαντησες το θεμα οποτε με καλυψες. επι της ουσιας διαφωνω βεβαια