ΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
αν εχεις τα φραγκα, δηλαδη δεν σε νοιαζει το κοστος+δεν κολας πουθενα σηκωνεσαι και πας μονος οπου θες.
-χωρις κομπλεξ= τι θα πουν οι αλλοι-
-χωρις" αν παθω κατι"
-χωρις χωρις καμια σκεψη.....
ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
παλιοτερα ειχα κ εγω αυτο το κολημα το οποιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...απλα σΚΕφτομαστε τι θα πουν οι αλλοι.
ρε...
εδω ερχονται ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΟΝΕΣ...ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΜΠΑΡ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΝΑ-
αυτη την μαλακια του μονος ωχ!τι θα πουν οι αλλοι να την αποβαλεται.
παμε στο ρεζουμε...
στα πλεονεκτηματα...
1) εισαι αρχοντας του μπατζετ σου.(δεν κερνας , δεν χαλας,κανενα/καμια λιγουρα)-
2)πας οπου θες οταν θες
3)αλλαζεις το προγραμμα σου οποτε θες.
4)καμακι η ευκαιριες πιο ευκολα.
5)δεν εξαρτιεσαι απο
5α)διαθεση αλλου
5β)αμαξι αλλου πχ πως θα γυρισεις πισω, ταξιδια κτλ πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
5Γ)ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΑΛΛΟΥ----
5Δ)τσιγκουνιες-λαμογιες
6)ηρεμεις πολυ
7)παραλια-μπαρ δεν χρειαζεσαι παρεα...σαν να λες θελω παρεα να παω σινεμα!!
-------------
μειονεκτηματα...
1)βαρεμαρα καποιες ωρες
2)φυλαξη αντικειμενων στην παραλια.
0) τι θα πουν οι αλλοι επαμε στα α@@@@---
----------------------------------------
θυμαμαι καποτε ειχα βρει 2 φιλους(πηγα μετα στο νησι)οι μ@@@ ειχαν φαει ολα τα λεφτα, ειχα σκοπο να κατσω 7 μερες κ οχι 2!!
εκατσα μονος 5μερες στα 17 μου, περασα πολυ καλα.Απο το να γυρναγα αθηνα σε 48ωρες.
Το μεγα σπασιμο ειναι να θες να κατσεις καπου η να φυγεις κ λογο παρεας να ακολουθησεις.
δεν ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ εκει πχ αν η γκομενα εχει πυτερο πας μαζι της φευγεις-
εξωτερικο 2 φορες με μ@@@@@ παρεα...
ξενερωσα οσο δεν παει, εκλαψα τα λεφτα μου κ πιο πολυ τον χρονο που εχασα.
Απο την αλλη ολοι μας ειμαστε καπου δυσκολοι αυτο που λεμε για αλλους ισως λενε για μας.
Και μετα για ποιο λογο πας με παρεα, πχ εσυ μπορει να εχεις γ@@@ τουριστριες στην ζωη σου κ να μην θες κατι παραπανω καθε μερα σε αντιθεση με φιλο που διψαει για μουνι.
ΣΤΟ φαι πχ αλλος τρωει σουβλακια 10 μερες,εγω δεν μπορω...
Αλλος θελει να πινει μπαφο ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ οκ..αντε μια μερα οχι ομως ολη την βδομαδα.
Αλλη γκομενα μπορει να θελει υπνο απο τις 11(εφιαλτης).-
------------
νομιζω καποιος απο πυξ λαξ τον ειχαν ρωτησει...διακοπες μονος η με παρεα καλυτερα...??
ειπε μονος! παντα ετσι βλεπεις αυτα που θες ειδικα εξωτερικο,κ κανεις οτι θες.
Αν ομως εχεις ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ νομιζω περνας ΓΑΜΑΤΑ!!!
ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ..
ξερεις 20 ατομα η θα πας με τα 2 αν γινεται που ξερεις οτι θα περασεις καλα η μονος..δεν υπαρχει μεση λυση.
μακρια απο φιλοξενειες απο ατομα που ξερεις οτι δεν θα περασεις καλα+ καποτε θα στο χτυπησουν.
μην εισαι λιγκος...ειπαμε καλυτερα solo κ ηρεμια, παρα κ οι διακοπες να καταντησουν σαν ΕΡΓΑΣΙΑ.
------------------------
ενω μερικοι που περνουν ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ειναι νορμαλ, και ενας που θελει 5-6 μερες να ξεσκασει ειναι κομπλεξικος!!!
δηλαδη η γκομενα(δεν μιλαμε για πουτανες), οταν περνεις αεροπλανο να γαμησεις(μεσα στο μυαλο της θα σε εχει για πολυ cool)