Νέα

Δίαιτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lastmoican
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δίαιτες...
μια καλή αρχή για να βγούμε πιο αναλαφροι τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι.

αν έχετε καμιά καλή ιδέα...ρίχτε πράμα.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
δεν προλαβαίνεις για φέρος...
έχει μπει το καλοκαίρι  :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
o krotalias εδχει δικιο..
τα περιθωρια εχουν στενεψει πια..
αν ο προηγουμενος νοεμβρης δε σε βρηκε σε καποιο τζιμ,παμε για του χρονου..

** κοψε υδατανθρακες,γαλα,καφεδες,τηγανιτα και βραδινο...

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αναλόγως ...
τώρα μπαίνει ο γιούνης. Αν πας διακοπές τον Αύγουστο...έχεις δύο μήνες.
τον καφέ είναι αδύνατον να τον κόψω, τη ζάχαρή του όμως εύκολο.
ο καθένας το πόσα κιλά θέλει να χάσει είναι διαφορετικό.
εγώ ας πούμε θέλω να χάσω κανά 5κιλο.

αν πάντως κόψω και το βραδυνό....θα κόψω το φαγητό...χεχε

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
o krotalias εδχει δικιο..
τα περιθωρια εχουν στενεψει πια..
αν ο προηγουμενος νοεμβρης δε σε βρηκε σε καποιο τζιμ,παμε για του χρονου..

Tι είναι υδατάνθρακες;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
δυστιχώς τό πρόβλημα τής παχυσαρκιας είναι πολύ ποιο σοβαρό απ ότι πιστεύαν πρίν μερικά χρόνια.η μεγάλη πλειοψηφία αυτών πού αδυνατίζουν ξαναπέρνουν κιλά και πολλές φορές περισσότερα διότι καταγράφετε στό dna τού ανθρώπου τό βάρος καί οί διαιτολόγοι δέν μπορούν νά βρούν τήν καταληλη συνταγή η φάρμακο πλην τίς χειρουργικής επέμβασησ μέ μπαλονάκι σέ ακραίες περιπτώσεις παχυσαρκιας...
η κληρονομικότητα  επίσης έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ότι πιστεύαν παλιά.Η συμβουλή μου είναι όσο τό δυνατό ποιο μακριά από τα διαιτολογικά ιστιτούτα και διαιτολόγους πού ουσιαστικα αυτό πού προσφέρουν είναι παροδικά απώλεια βάρους τίς περισσότερες φορές...καί πεταμένα λεφτά..
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΛΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΑΙΤΑΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ σέ συνδιασμό μέ γυμναστικη βοηθάει πολύ ποιο πολύ.
καί φυσικά μήν περιμένετε να χασετε πολλά κιλά διότι θά τά ξαναπάρετε,εάν είστε 110 κιλά προσπαθείστε νά πάτε τό πολύ  στά 95 και νά τά διατηρήσετε,,,διαφορετικα θά πάτε στό 80 η ψυχολογία σας θά γίνει σκάτα νεύρα κλπ καί ό κόπος θά πάει χαμένος διότι θά τα ξαναπάρετε...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δυστιχώς τό πρόβλημα τής παχυσαρκιας είναι πολύ ποιο σοβαρό απ ότι πιστεύαν πρίν μερικά χρόνια.η μεγάλη πλειοψηφία αυτών πού αδυνατίζουν ξαναπέρνουν κιλά και πολλές φορές περισσότερα διότι καταγράφετε στό dna τού ανθρώπου τό βάρος καί οί διαιτολόγοι δέν μπορούν νά βρούν τήν καταληλη συνταγή η φάρμακο πλην τίς χειρουργικής επέμβασησ μέ μπαλονάκι σέ ακραίες περιπτώσεις παχυσαρκιας...

Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα από τους πανεπιστήμονες.....

Ότι νάναι.....

Βρε ανόητε αν καταγράφονταν στο DNA τότε ούτε το μπαλονάκι θα δούλευε.
Αλλά τόσα καταλαβαίνεις τόσα λες.........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δυστιχώς τό πρόβλημα τής παχυσαρκιας είναι πολύ ποιο σοβαρό απ ότι πιστεύαν πρίν μερικά χρόνια.η μεγάλη πλειοψηφία αυτών πού αδυνατίζουν ξαναπέρνουν κιλά και πολλές φορές περισσότερα διότι [size=15pt]καταγράφετε στό dna τού ανθρώπου [/size]τό βάρος καί οί διαιτολόγοι δέν μπορούν νά βρούν τήν καταληλη συνταγή η φάρμακο πλην τίς χειρουργικής επέμβασησ μέ μπαλονάκι σέ ακραίες περιπτώσεις παχυσαρκιας...
η κληρονομικότητα  επίσης έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ότι πιστεύαν παλιά.Η συμβουλή μου είναι όσο τό δυνατό ποιο μακριά από τα διαιτολογικά ιστιτούτα και διαιτολόγους πού ουσιαστικα αυτό πού προσφέρουν είναι παροδικά απώλεια βάρους τίς περισσότερες φορές...καί πεταμένα λεφτά..
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΛΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΑΙΤΑΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ σέ συνδιασμό μέ γυμναστικη βοηθάει πολύ ποιο πολύ.
καί φυσικά μήν περιμένετε να χασετε πολλά κιλά διότι θά τά ξαναπάρετε,εάν είστε 110 κιλά προσπαθείστε νά πάτε τό πολύ  στά 95 και νά τά διατηρήσετε,,,διαφορετικα θά πάτε στό 80 η ψυχολογία σας θά γίνει σκάτα νεύρα κλπ καί ό κόπος θά πάει χαμένος διότι θά τα ξαναπάρετε...

Δηλαδή, το DNA μπορεί και αλλάζει και κατά τη διάρκεια του βίου; :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

τον καφέ γιατί? νόμιζα οτι ένα καφές τη μέρα κάνει και καλό
και το γάλα? γιατί?

ρε παιδιά ρε παιδιά, ήθελα να το ρωτήσω και στο θρεντ του γυμναστηρίου αλλά κώλωσα  :2funny:
το γάλα ξέρετε αν επηρεάζει το βυζί? εγώ βλέπω διαφορές τις περιόδους που δεν πίνω γάλα *blush*  :cheesy: :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και το γάλα? γιατί?

ρε παιδιά ρε παιδιά, ήθελα να το ρωτήσω και στο θρεντ του γυμναστηρίου αλλά κώλωσα  :2funny:
το γάλα ξέρετε αν επηρεάζει το βυζί? εγώ βλέπω διαφορές τις περιόδους που δεν πίνω γάλα *blush*  :cheesy: :cheesy:
μικραινει ή μεγαλωνει?αχαχαχαχαχα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
και το γάλα? γιατί?

Mάλλον τη ζάχαρη εννοεί απ' τον καφέ. Το γάλα θολώνει γενικά. Για τα βυζιά σου δεν ξέρω

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
ρε παιδιά ρε παιδιά, ήθελα να το ρωτήσω και στο θρεντ του γυμναστηρίου αλλά κώλωσα 
το γάλα ξέρετε αν επηρεάζει το βυζί? εγώ βλέπω διαφορές τις περιόδους που δεν πίνω γάλα *blush* 
συγνωμη κι ολας το γαλα δικη σου παραγωγης????γιατι αν ειναι δικη σου λογικο να μεγαλωνει :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Mάλλον τη ζάχαρη εννοεί απ' τον καφέ. Το γάλα θολώνει γενικά. Για τα βυζιά σου δεν ξέρω

ψιλοπρήζει δηλαδίς?  :think:

συγνωμη κι ολας το γαλα δικη σου παραγωγης????γιατι αν ειναι δικη σου λογικο να μεγαλωνει :2funny: :2funny:

αχαχχαχαχαα  όχι ρε φτου φτου μακριά από μας

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το γάλα έχει θρεπτική αξία, όσο κανένα άλλο τρόφιμο. Αφού τα ξέρεις... :rolleyes:
Μονο που στην Ελλαδα το 65% εχει δυσανεξια στη Λακτοζη ,ενω στη Δανια μονο το 10% του πληθυσμου.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
για μενα οποιος θελει να χασει βαρος και να μεινει σε αυτο πρεπει να αλλαξει τροπο ζωης γενικοτερα.
1.να παει γυμναστηριο οσο παχης κι αν ειναι να μπει στη ψυχολογια του κανω κατι για την υγεια μου να βλεπει ανθρωπους με ιδιους στοχους
2.επισης αυτο που με βοηθησε εμενα πολυ ηταν οτι ζυγηζομουν καθε μερα.και 100 γραμμαρια να χασεις σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.
3.αναψυκτικα με ζαχαρη,χυμοι,υδαανθρακες λευκοι γενικοτερα σιγα σιγα κοψιμο
4.ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
5.τρωτε ΠΡΩΙΝΟ τα παντα ολα.αμα φας σαν πουστης πρωινο θα εχεις δυναμη και ορεξει ολη μερα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε ερευνητη εχω φτασει 4.9% λιπος

κανω 3 χημικες διαιτες μαζι
Το πολυ μικρο ποσοστο λιπους ειναι καλο μονο
για αγωνες μποντυ μπυλντιγκ .Πολυ μικρο ποσοστο λιπους δημιουργει προβληματα στον οργανισμο ,στο ανοσοποιητικο και στην παραγωγη ορμονων ,αλλα και στο μεταβολισμο των μυων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom