geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.041
- Πόντοι
- 6.515
Ότι της πούνε οι ολιγαρχες που την χρηματοδοτουνΘα ρίξει την Κυβέρνηση η Λατινοπούλου?
Ότι της πούνε οι ολιγαρχες που την χρηματοδοτουνΘα ρίξει την Κυβέρνηση η Λατινοπούλου?
Το έλλειμμα προσπαθησε να το πιάσει αλλά βγήκε ο ΓΑΠ με λεφτά υπάρχουν και με αποσκοπο το ΔΝΤΤι να σου πω φίλε μου, που να ξέρω. Ακούγεται οτι είχε μια βαρεμάρα. Επειδή έχω και γνωριμίες στις Σέρρες, πολλά ακούγονται κι απο εκεί, ότι δεν ειναι και πολύ "φανατικός", ότι ο γάμος με τη Νατάσσα ήταν "βιτρίνα", αλλά από την άλλη αυτά συχνά είναι κουβέντες της καφετέριας. Σίγουρα έκανε ΕΝΑ καλό, το Βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι και σίγουρα αφησε να του ξεφύγει το ήδη καλπάζον έλλειμα που παρέλαβε απο το Σημίτη λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και δημιουργικής λογιστικής για να μπούμε στο Ευρώ.
Na κοιμάσαι νωρίςΠιο μετά
Ετσι κάνει ο Σκυλλακάκης;Na κοιμάσαι νωρίς
Οι δημιουργικοί άνθρωποι κοιμούνται νωρίς ώστε να ξυπνάνε νωρίς και να έχει πνευματική διαύγεια ο εγκέφαλος για να δημιουργούν.......
Αυτός δεν κοιμάται καθόλου....είναι ξάγρυπνος και επαγρυπνος φρουρος για τον Έλληνα πολίτη ...Ετσι κάνει ο Σκυλλακάκης;
Σκοπιά 24 ώρες ο αγαπητός.Αυτός δεν κοιμάται καθόλου....είναι ξάγρυπνος και επαγρυπνεί φρουρος για τον Έλληνα πολίτη ...
Για να μην πέσει κανένα λεπτό η κιλοβατώρα και χάσουν κανένα φράγκο τα αφεντικά τουΣκοπιά 24 ώρες ο αγαπητός.
Εχει δώσει ρεσιτάλ σε αυτό.Για να μην πέσει κανένα λεπτό η κιλοβατώρα και χάσουν κανένα φράγκο τα αφεντικά του
Μακάρι ο "Κούλης" να κυβερνάει για άλλα 20 έτη. Τέτοιοι μας αξίζουν. Ο σοφός λαός ψηφίζει καραναβάλια τύπου Νίκη και Χρυσή Αυγή και Σπαρτιάτες και άλλα τέτοια - ας λουστεί τώρα τον κάθε Μητσοτάκη να μοιράζει επιδόματα φτώχιας και να ανεβάζει τον βασικό μισθό κατά 10 και 20 ευρώ.Τα πρώτα μπλόκα στήθηκαν στο Αρτεμίσιο..
Θα δεις τι θα πάθεις Κούλη..
Θα σου δείξουμε εμείς..