Επισκέπτης
εχω μαθει στην ζωη μου οταν λεω κατι να το κανω!!!γι αυτο να πω καλη συνεχεια σε ολους καθως επισης και οτι εκανα φιλους εδω μεσα!!!καλη συνεχεια.....
εχω μαθει στην ζωη μου οταν λεω κατι να το κανω!!!γι αυτο να πω καλη συνεχεια σε ολους καθως επισης και οτι εκανα φιλους εδω μεσα!!!καλη συνεχεια.....
ψυχραιμα και λογικα.ωραια απαντηση. φιλε warhol κανε οτι νομιζειςΝα μάθεις να ακούς και αυτούς που σε εκτιμούν όμως, ειδικότερα αυτούς που διαφωνούν μαζί σου σε πολιτικά, οπαδικά, πουτάνες κλπ. Είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σε περιπτώσεις σαν αυτή, δλδ όταν δεν θέλουν να φύγεις από την παρέα που κάνεις μαζί τους.
Ειδικά όταν έχεις νεύρα.
Δες το αλλιώς. Κάνε λίγο υπομονή και αποφάσισε σε 2-3 ημέρες, όχι σήμερα. Και ότι αποφασίσεις, μαζί σου.
μαγκες σας ευχαριστω αλλα δεν.......
Γουόρ, μήπως φεύγοντας "χαρίζεις" το σάιτ σ' εκείνους που στην έσπασαν?
Το σκέφτηκες από αυτή την οπτική γωνία?
Σκέφτηκες ότι αυτοί οι λίγοι που δε σε πάνε θα πάρουν χαρά από τη δική σου αποχώρηση?
ΔΕ ΛΕΕΙ ΡΕ ΣΥ! Από καμμιά άποψη!
Sleep on it and make up your mind tomorrow....
Τι να έγινε...
Η κλασσική μαλακία έγινε. Μία κουβέντα που πήγε στην πολιτική χόντρυνε, τσακωθήκανε 2 αξιόλογοι γιατί και οι 2 ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝΕ (sorry guys...) and the rest is history....
Τι να λέμε τώρα...πριν 5 ώρες τα ίδια λέγαμε, αφού δεν το πάτε το θέμα της πολιτικής γιατί το ανοίγετε?
Το ξαναλέω...ακόμη και τα χουλιγκάνια ηρεμήσανε, οι διανοούμενοι της πολιτικής δεν μπορούν να κάνουν όμως πολιτισμένη συζήτηση..κρίμα.
Αυτός έιναι ο λόγος που φθίνει όχι μόνο το Site...αλλά μια χώρα ολόκληρη.