Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Απολύτως!  Ένας άνδρας αυτής της ηλικίας μπορεί να διαθέτει καλή οικονομική κατάσταση, γοητευτική εμφάνιση και κυρίως προσωπικότητα που συγκινεί από πολύ μικρές έως πολύ μεγάλες ασχέτως δεσμεύσεων...

Είμαι σχεδόν 45 και έχω αδυναμία σε όσες είναι κάτω των 30.  Όσο πιο κάτω τόσο πιο καλά μάλιστα.  Το (παράνομο) μωράκι μου μόλις πήρε το πτυχίο του...
παντρεμένος φίλε? Για δώσε καμία πληροφορία.  Την κάνεις δώρα? Γιατί μια μικρή να έχει παράνομο δεσμό? Δεν θέλει να βγει να διασκεδάσει με τη σχέση της?

Delegate

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
παντρεμένος φίλε? Για δώσε καμία πληροφορία.  Την κάνεις δώρα? Γιατί μια μικρή να έχει παράνομο δεσμό? Δεν θέλει να βγει να διασκεδάσει με τη σχέση της?

Παντρεμένος και μπαμπάς.  Δεν υπάρχει πρόβλημα, ώς προς το ερώτημα σου, γιατί το καλύτερο απ΄όλα, και πολύ βασικό, είναι ότι και το μωράκι μου έχει σχέση οπότε βγαίνει όποτε θέλει.  Είναι βέβαια από τις σχέσεις που θα θυμάται κάποτε και θα μειδιά αλλά αυτό αφορά εκείνη...

Σημαντικό είναι το focus που κάνει κανείς εφ΄ όσον πληρεί τις βασικές προϋποθέσεις που ανέφερα.  Αν γίνει λάθος επιλογή εξ΄αρχής δεν υπάρχει τύχη στο θέμα αυτό συνεπώς τα πράγματα πρέπει πάντα να εξελίσονται με προσοχή και βασικά με σχέδιο.  Η αρχή μου είναι ότι το πάν είναι να 'τηγανίσεις' το μυαλό της γυναίκας.  Αν ανοίξεις εκεί χαραμάδα, όλα μπορούν να γίνουν.

Δεν κάνω ιδιαίτερα δώρα εκτός από απλά πράγματα και αυτά εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες.  Άλλωστε απο τα δώρα μπορεί να προδοθεί κανείς.

Το μόνο πρόβλημα αυτών των ηλικιών -εφοσον κανείς μπορέι να επικοινωνήσει- είναι η έλλειψη εμπειρίας στον αγωνιστικό χώρο.  Τα άτιμα τα δροσερά νιάτα όμως σε κάνουν και το ξεχνάς συχνά και αν είσαι έμπειρος παίκτης την παρασύρεις στο να παίζει παιχνίδι ξερει δεν ξέρει...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Τυπε τι δωρακια προτεινεις σε τετοιες σχεσοκαταστασεις? Τι γουσταρουν τα μωρα αυτης της ηλικιας?

Delegate

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε τι δωρακια προτεινεις σε τετοιες σχεσοκαταστασεις? Τι γουσταρουν τα μωρα αυτης της ηλικιας?
Απλά πράγματα.  Άρωμα ή αξεσουάρ όταν υπάρχει λόγος (π.χ. γιορτή).  Το αξεσουάρ όμως πρέπει να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ώστε να σε θυμάται.  Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις εκ των προτέρων τι την συγκινεί γιατί δεν το πιπινάκι δεν σου έρχεται για τα νιάτα σου αλλά γιατί εγκεφαλικά το έχεις αποσυντονίσει...   

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Απολύτως!  Ένας άνδρας αυτής της ηλικίας μπορεί να διαθέτει καλή οικονομική κατάσταση, γοητευτική εμφάνιση και κυρίως προσωπικότητα που συγκινεί από πολύ μικρές έως πολύ μεγάλες ασχέτως δεσμεύσεων...

Είμαι σχεδόν 45 και έχω αδυναμία σε όσες είναι κάτω των 30.  Όσο πιο κάτω τόσο πιο καλά μάλιστα.  Το (παράνομο) μωράκι μου μόλις πήρε το πτυχίο του...
γιατι παρανομο τυπε δεν εχει πρασινη καρτα?
ανω των 40 τυπε μονο με τα χρηματα ρίχνεται γκομενες με τιποτα άλλο.εξαλου εδώ μεσα για πιο λογο εισαι?εγω είμαι ενας 28 χρονος μπουρδελιαρης ενώ εσυ που ριχνεις όλα τα μωρα γιατι εισαι σε αυτό το σαιτ?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

εισαι σχεδον 45, και εχεις σχεση με πουτανακι που μολις πηρε το πτυχιο της....δηλαδη ας πουμε περι τα 25.

Μα καλα, 45αρης που βρεθηκες με 20αρα?? Δεν τεμνονται οι κοινωνικη κυκλοι για να την γνωρισεις, λογω ηλικιας.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
γιατι παρανομο τυπε δεν εχει πρασινη καρτα?
ανω των 40 τυπε μονο με τα χρηματα ρίχνεται γκομενες με τιποτα άλλο.εξαλου εδώ μεσα για πιο λογο εισαι?εγω είμαι ενας 28 χρονος μπουρδελιαρης ενώ εσυ που ριχνεις όλα τα μωρα γιατι εισαι σε αυτό το σαιτ?
Τύπε και συ 28; το χει η ηλικία μας μάλλον!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Πιστευω οτι μονο με ξενες, μπορει να στεριωσει σοβαρη σχεση με διαφορα ηλικιας.
Οι ελλεεινιδες, περαν του οτι ειναι εντελως καμενες ετσι κι αλλιως, δεν το εχουν στο αιμα τους να υπαρχει διαφορα ηλικιας.
Ετσι κι αλλιως θελουν να ειναι αρχομανεις και να 'διευθυνουν' τη σχεση, οποτε κατι τετοιο δεν τις παιρνει με μεγαλυτερες ηλικιες...
Μιλαω για σοβαρη σχεση, αλλιως για αμφοτερη σχεση εκμεταλλευσης, με τον αντρα-χορηγο και τη μικρη να δινει τη δροσια της, μια χαρα για βραχυπροσθεμα κι οι ελληνιδες...

Οι ανατολικες ξενες ομως + ασια κλπ, θεωρουν οτι 'μεγαλος ανδρας'=ωριμοτητα, κι οτι κομμενες οι μλκιες, αρα σου λεει θα στεριωσει μαζι μου....

Οποτε για σοβαρη σχεση, και με το θεμα διαφορα ηλικιας, μονο ξενες....

Darklord_001

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Οι πιτσιρίκες ψαρώνουν με τους μεγαλύτερους.
Στα 40 μου πλέον, γαμαω μουνια 22-23 που οταν ημουν εγώ τόσο, ουτε να με κοιτάξουν δε θέλανε..
Το έχω δει και αντίστροφα το έργο. Τύποι που γαμουσαν τα καλύτερα μουνία, σήμερα γαμάνε κατι αρκούδες...
Μετράνε πολλά. Η θεση, το αυτοκινητο, τα παραδάκια, η άνεση, η αυτοπεποίθηση.
το πρόβλημα ειναι αν εισαι και παντρεμένος, γιατί θέλουν σχέση και αυτές.
Πρέπει να παίξεις μεγάλη μπάλα.
Πάντως, απο προσωπική πείρα, ουτε δωράκια θέλουν ουτε τίποτα. Για αυτες μπορεί να είσαι το ιερό δισκοπότηρο..
Συμβουλή προς νεοτέρους : αν βλέπετε οτι στο μέλλον θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά, ΜΗΝ παντρευτείτε! Καντε γενικά λίγη υπομονή. Ως τα 40 σας..
Μπορεί καπου εκει να σας εμφανιστούν ευκαιρίες για γαμήσια δίχως αυριο και εσεις να πρέπει να αλλάζετε πάνες σε μωρά!

Όσον αφορά το χασμα γενεών: στα αρχίδια σας!
Το πρίξιμο πουτσας δε το γλιτωνετε. Τουλαχιστον βρείτε κανα μωρό να σας καυλωνει και να γαμιέται καλά.
Ειχα σχεση με συνομιλικη και γαμούσα μονο στις εθνικες επετείους! Τι να το κανω που ειναι συνομιλικη αν δε γαμάω;

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Στα 40 μου πλέον, γαμαω μουνια 22-23 που οταν ημουν εγώ τόσο, ουτε να με κοιτάξουν δε θέλανε..
Το έχω δει και αντίστροφα το έργο. Τύποι που γαμουσαν τα καλύτερα μουνία, σήμερα γαμάνε κατι αρκούδες...
Πάντως, απο προσωπική πείρα, ουτε δωράκια θέλουν ουτε τίποτα. Για αυτες μπορεί να είσαι το ιερό δισκοπότηρο..
Συμβουλή προς νεοτέρους : αν βλέπετε οτι στο μέλλον θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά, ΜΗΝ παντρευτείτε! Καντε γενικά λίγη υπομονή. Ως τα 40 σας..
Μπορεί καπου εκει να σας εμφανιστούν ευκαιρίες για γαμήσια δίχως αυριο και εσεις να πρέπει να αλλάζετε πάνες σε μωρά!

Το πρίξιμο πουτσας δε το γλιτωνετε. Τουλαχιστον βρείτε κανα μωρό να σας καυλωνει και να γαμιέται καλά.
Ειχα σχεση με συνομιλικη και γαμούσα μονο στις εθνικες επετείους! Τι να το κανω που ειναι συνομιλικη αν δε γαμάω;

Σωστός ο κύριος..!!  :kneel:

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1

:hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel
Σωστοτατος!!!!!!!!!!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Θα συμφωνησω αν και στα 40 φευγα εγω ...και εχονταs ολο το παραπανω πακετο ...(οχι παντρεμενοs φυσικα -τετοια λαθη δεν ειναι αποδεκτα )....στο μονο που θα διαφοροποιηθω ειναι στο οτι συνεχιζω ομωs να μην εχω κανενα ή ενα πολυ μικρο κονε με τιs νεκρα εγκεφαλικα και υπερτιμημενεs Eλλεϊνηδεs μακρια και αγαπημενοι ...προσωπικα δεν με αφορουν και μαλιστα πλεον τιs στελνω εγω στεγνα υπαρχουν τοσα "νακια" αλλοδαπα που εισαι αρχονταs ...ειτε με εκμεταλευονται ,ειτε τα εκμεταλευομαι ...εχουμε κανει μια τιμια συμφωνια μεταξυ μαs ...χαχαχα !!! εξαλου ολα ενα deal ειναι στη ζωη ...αυτα τα ολιγα !!!!  :hi: :hi:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

και εγω ψαρώνω με 40αρες :cheesy:
με λέμε μαλακίες οι μεγάλες ηλικίες έχουν άλλο αέρα..

θυμάμαι μια 55άρα που γνώρισα  :2funny: οκ άλλα lvl πουτανίας  :cum:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Έτσι με τέτοια μυαλά έχουν γεμίσει τα μπούρδελο πελάτες καλά τα γαμησια αλλά μετά τα 40 αν δεν έχει παιδιά ο άντρας είναι τελειωμένος πιστεύω οπότε βρείτε καμία κοπέλα να κάνετε κάνα παιδάκι και έχει ο Θεός τα πουτανακια θα υπάρχουν μια ζωη

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Έτσι με τέτοια μυαλά έχουν γεμίσει τα μπούρδελο πελάτες καλά τα γαμησια αλλά μετά τα 40 αν δεν έχει παιδιά ο άντρας είναι τελειωμένος πιστεύω οπότε βρείτε καμία κοπέλα να κάνετε κάνα παιδάκι και έχει ο Θεός τα πουτανακια θα υπάρχουν μια ζωη

If u say so ....εγω παλι τελειωμενουs θεωρω κατι αλλουs με καροτσακια τυπε ....οι ζωντανοι με τουs ζωντανουs και οι πεθαμενοι με τουs πεθαμενουs ....got it ??  ;)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
If u say so ....εγω παλι τελειωμενουs θεωρω κατι αλλουs με καροτσακια τυπε ....οι ζωντανοι με τουs ζωντανουs και οι πεθαμενοι με τουs πεθαμενουs ....got it ??  ;)
ΔΕ διαφωνω μέχρι τα 40-45 καλά είναι μετά?

Darklord_001

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Παιδί κανεις και στα 60
Και γυναίκες γνωρίζεις στα 60

Η ερωτηση ειναι τι θέλει κανείς. Αν θες οικογένεια, μαζί σου. Αν θες να γαμάς, οικογενεια-γάμος και γαμήσι δε πανε μαζί.

Το 95% των γάμων που εγω ξερω, ηταν αποτέλεσμα πίεσης απ τη γυναίκα (ή εγγυμοσύνη).
Οι αντρες δε μεγαλώνουμε με το όνειρο να ντυθούμε γαμπροί.
Απαξ και εχεις δουλειά καλή, γαμας οσο αντεχει το πουλί σου. Τα άλλα ειναι παραμύθια. Τι είμαστε για να θέλουμε την ασφάλεια της σχέσης; Γυναίκες;

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Φιλε μου μετα κανειs δεν ξερει ...δεν εχουμε υπογραψει συμβολαιο ...μπορει να φωναξει το νουμερο μαs αυτοs εκει πανω και να μαs ζητησει να παμε ...who knows ?? ...εξαλου τα 45 δεν ειναι γεραματα εχειs πολλα χρονια ενεργοs ακομα και αν εισαι και σε καλη φυσικη κατασταση ακομα παραπανω !!!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom