Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ειμαι 41 και τωρα ψηνω ενα πιπινακι 18....
ειναι σχεδον ετοιμο...δε θελω σχεσεις και μαλακιες,αλλωστε τι σχεση να κανουμε?να το γλυψω θελω και αυτο το ιδιο και αμα κατσει να το πηδηξω...και να μην το πηδηξω δε με πειραζει,να γευτω τους χυμους του θελω και να μου παρει καμια πιπουλα η να μου τον παιξει...
Βρυκολακας εντελως χαχα

ειμαι 40 τυπε και αν και θελω να στριμωξω κανα μικρο ,δεν εχω τετοιες ακρες. σε τι κυκλους κινεισαι και εχεις παρε δωσε με πιτσιρικες?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ρε τυποι, που τις βρισκεται τις μικρες και κανεται φαση?? οι παρεες μου ειναι ανωτων 33....πωσ στο διαολο θαχωθω σε παρεες των 22??

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Να σου πω την αληθεια τυπε, ειμαι λιγο παραπανω αγαπουλης απο τον μεσο ανθρωπο..Και το κακο ειναι οτι εχω φαει τα μουτρα μου :headbang: Και να 'λεγα οτι δεν εχω επιλογες να τον  :fuck1:....εχω :idiot: Απλα καταλαβα οτι μονο να τον ταισω σε καποια, αν δεν ειναι μουναρος του κερατα...δεν μου κανει αισθηση.. :helpplea: Και να 'λεγα οτι δεν τα ακουσα ξανα αυτα που μου ειπες...Πρωτος πρωτος ο πατερας...

λες ο πατερας να γράφει και αυτός στο bou??

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τρύπατες και λάκα την μικρέ..όση αξία δίνεις τόσες κλωτσές θα εισπράττεις..μην πέσεις ποτέ στο πυρφοριλίκι όσο δυνατό μουνέτο κι αν σου παρουσιαστεί..να καταθέσεις θες..όχι να κάνεις διάλεξη για τον Καστοριάδη και την κολεκτιβοποίηση...βγάλε συναίσθημα στο τόπι με την παρέα που θα δεις,στα μπυρόνια κάιζερ και στη γιαμάχα που ζαχαρώνεις..τα υπόλοιπα είναι σκάρτος χρόνος ποτισμένος με αλμυρό γλυφό δάκρυ...Γίνε νωντότυπος και ζήσε.

Επιτέλους ρε συ nick07!

:rockon:   :rockon:  :rockon:

Καλή σου χρονιά, όπου και να είσαι φίλε!

Πολύ σε πάω εσένα που το γράφεις αυτό το μήνυμα, ακόμα κι αν πέφτω έξω.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ρε τυποι, που τις βρισκεται τις μικρες και κανεται φαση?? οι παρεες μου ειναι ανωτων 33....πωσ στο διαολο θαχωθω σε παρεες των 22??

Κανε κανα δωρακι στα γενεθλια πιασε κουβεντα θα σου πουν για την δεη για το τει γιαενα ρουχο καταπληκτικο
και μετα αναλαμβανεις την χορηγια με ολα τα επακολουθα

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ειναι σημαντικο παντως, που υπαρχουν εθνικοτητες γυναικων που ουτε καν νοιαζονται για την διαφορα ηλικιας...

Πως δε νοιάζονται!
Νοιάζονται γιατί όσο πιο πουρός είναι ο σύζυξ, τόσο μεγαλύτερο μπαγιόκο (στατιστικώς) έχει στην άκρη.

Σαν αυτό τον άμοιρο τον Αμοιρίδη, που η 40ρα (ζουμερή) σύζυγος
20161230125156785353a.JPG

τον έκανε rοast beef για να απολαμβάνει ανενόχλητη το καβλί του 29 χρονου σκούρου βραζιλιάνου μπάτσου:
[move]
cb5gi62wbooo2l77pxtsl1dhx.jpg
[/move]
ΣΥΝ τα φράγκα που θα της έμεναν από τον πρέσβυ, όταν έβγαινε από την μέση.
Συν η σύνταξη.

Οπότε να προσέχετε εσείς τα πουρά εδώ μέσα, με τις μικρούλες...

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Πως δε νοιάζονται!
Νοιάζονται γιατί όσο πιο πουρός είναι ο σύζυξ, τόσο μεγαλύτερο μπαγιόκο (στατιστικώς) έχει στην άκρη.

Σαν αυτό τον άμοιρο τον Αμοιρίδη, που η 40ρα (ζουμερή) σύζυγος
20161230125156785353a.JPG

τον έκανε rοast beef για να απολαμβάνει ανενόχλητη το καβλί του 29 χρονου σκούρου βραζιλιάνου μπάτσου:
[move]
cb5gi62wbooo2l77pxtsl1dhx.jpg
[/move]
ΣΥΝ τα φράγκα που θα της έμεναν από τον πρέσβυ, όταν έβγαινε από την μέση.
Συν η σύνταξη.

Οπότε να προσέχετε εσείς τα πουρά εδώ μέσα, με τις μικρούλες...

τυπε 59 αυτος 49 αυτη...μια χαρα διαφορα ηλικιας

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τυπε 59 αυτος 49 αυτη...μια χαρα διαφορα ηλικιας

Όοοοοοχι!
60 αυτός, 40 αυτή. Όχι 49. Για ξαναψάχ'το.

Και ο μπάτσος....  μπάτσος 29. (Το μήκος του δεν ξέρω, αλλά φαίνεται νταυραντισμένο παιδί).

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Όοοοοοχι!
60 αυτός, 40 αυτή. Όχι 49. Για ξαναψάχ'το.

Και ο μπάτσος....   μπάτσος 29. (Το μήκος του δεν ξέρω, αλλά φαίνεται νταυραντισμένο παιδί).
σου μοιαζει αυτη για 40χρονη;  εχουμε χασει το μετρο μου φαινεται.....

Συνημμένα

• fransouaz_amoiridi.jpg
    fransouaz_amoiridi.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 26

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
την εφαγε η καλοπεραση...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Κανε κανα δωρακι στα γενεθλια πιασε κουβεντα θα σου πουν για την δεη για το τει γιαενα ρουχο καταπληκτικο
και μετα αναλαμβανεις την χορηγια με ολα τα επακολουθα

για να κανεις δωρακι στα γενεθλια πρεπει να την ξερεις πρωτα. Πως ενας που ειναι 40 , οπως πχ εγω, μπορει να εχει παρε δωσε με ηλικες 20αρες??? πως μπαινεις σε τετοιες παρεες???

δωστε τα φωτα σας αυτοι που τα κανετε αυτα με μικρες και ειστε περιξ της ηλικιας των 40αρηδων!!

:hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γίνε μπάρμαν. Μπορείς. :S

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
για να κανεις δωρακι στα γενεθλια πρεπει να την ξερεις πρωτα. Πως ενας που ειναι 40 , οπως πχ εγω, μπορει να εχει παρε δωσε με ηλικες 20αρες??? πως μπαινεις σε τετοιες παρεες???

δωστε τα φωτα σας αυτοι που τα κανετε αυτα με μικρες και ειστε περιξ της ηλικιας των 40αρηδων!!

πηγαινε στο μπουρναζι το βραδυ στις γιορτες θα βρεις ξεμπαρκα ....

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
πηγαινε στο μπουρναζι το βραδυ στις γιορτες θα βρεις ξεμπαρκα ....

το θεμα ειναι τα μικρα να μιλανε σε αντρες ηλικιας 40

αμ εγω δεν βλεπω να μιλανε. μας θεωρουν πολυ μεγαλους

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
αν δεν σου μιλησουν μπαινεις μετα στο g queens να ξεχαστεις  :cheesy:

αλλά καποια θα σου μιλησει  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Αμα εισαι σαπιοκοιλιας δεν εχεις τυχη.Αμα γυμναζεσαι προσεχεις τον εαυτο σου,ξερεις να ντυνεσαι,και κυριως να εχεις μπλα μπλα κατι θα φας.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Facebook τυπε εχει ποικιλια παιξτο και λιγο ματσο ότι εχεις χρημα να δεις πως θα σου κάθονται.εγω 28 χρονων και αυτό κανω.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326

τυπε αν εχεις χρημα μπορεις να γαμησεις το καλυτερο μουνετο.εσας ψαχνουν οι πιτσιρικες τους 40ιδες για να αποκατασταθουν.φιλη μου 28 χρονων παντρευτηκε 40ρη και ο λογος ειχε καλη δουλεια και χρημα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Facebook τυπε εχει ποικιλια παιξτο και λιγο ματσο ότι εχεις χρημα να δεις πως θα σου κάθονται.εγω 28 χρονων και αυτό κανω.

να υποθεσω οτι χτυπας στο φβ γκομενες που δεν ειναι γνωστες ή φιλες φιλων σου.

Αρα μια ασχετη.

Πες πως το ψαχνεις το πραγμα? Λες ασ κεξινησω με το ονομα πχ Ειρηνη και οποια σου αρεσει τις στελνεις μηνυμα??? Πως ρε τυποι?

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
το θεμα ειναι τα μικρα να μιλανε σε αντρες ηλικιας 40

αμ εγω δεν βλεπω να μιλανε. μας θεωρουν πολυ μεγαλους

Το ξεχνάς να σου μιλήσει 20χρονo αν δεν σε ξέρει ή φαίνεται η ηλικία σου...
Εμφανίσιμος είσαι;

Μπάρμαν, dj, πορτιέρης, καφετζής τα καλύτερα πόστα για τέτοιες ηλικίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom