Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία : 46 (εγώ) - 22 (αυτή). Κράτησε 3 μήνες και μετά έκλεισε ο κύκλος πολύ φυσιολογικά.
Σωματάρα η μικρή, εξαιρετική στο κρεβάτι, αλλά... δεν αρκεί ! Στην αρχή είναι το κάτι άλλο, όμως το χάσμα των γενεών είναι μια πραγματικότητα.
Υπάρχει μεγάλη απόσταση στα μυαλά (και δεν το λέω υπέρ ή κατά της μικρής) και αυτό με τον καιρό οδηγεί στο φινάλε !
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. 44 εγώ , 26 αυτή και κράτησε ένα εξάμηνο. Στο τέλος κάναμε σεξ , μόνο και μόνο γιατί δεν υπήρχε κάτι να πούμε. Νομοτελειακά, αυτές οι σχέσεις είναι καταδικασμένες...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. 44 εγώ , 26 αυτή και κράτησε ένα εξάμηνο. Στο τέλος κάναμε σεξ , μόνο και μόνο γιατί δεν υπήρχε κάτι να πούμε. Νομοτελειακά, αυτές οι σχέσεις είναι καταδικασμένες...

Αυτο συμβαινει ανεξαρτητως διαφοράς :S

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο τύπε! Δλδ με κάποιον που είσαι καιρό μένεις γιατί κάτι έχεις να πείς και απλά δεν κάνεις σέξ (τουλάχιστον οχι τόσο συχνά)...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
προσωπικη εμπειρια.εγω με την πρωην μου είχαμε 10 χρονια διαφορα εγω 28 αυτή 18 στην αρχη όλα καλα μετα όμως αρχισε μπιχτες εισαι μεγαλος ηθελε δωρα ταξίδια λεφτα τα οποια εννοείτε δεν εκανα.απλα πιστευω υπηρχε χασμα στην ηλικια αλλα και στο μυαλο.απο σεξ τιποτα το ιδιαιτερο πολύ βαρετο θα ελεγα και γενικα δεν ταιριαζα..από τοτε νομος για μενα δε ξανακανω σχεση με 10 χρονια και πανω μικροτερη μου,μονο φαση και μετα λουης.με μια σαρανταρα που τα χα μπλεξει περνουσα καλυτερα

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
μπα μη το λες.δεν είναι  παντα έτσι.πεντε  δεκάρες να έχεις φτάνουν

Και τι θα βρει άλλο εκτός από χρήμα ρε σαχλαμάρα το 20χρονο στον 70αρη ;
Οι περισσότερες αηδιάζουν και μόνο στο κοίταγμα ενός άνω των 60 ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Χασμα γενεων και κουραφεξαλα, γιατι ολοι μιλατε για τις ελεεινες ελληνιδες!
Απο Ασια μερια οχι χασμα γενεων δεν εχει, αλλα the older (the man), the better!!!!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία : 46 (εγώ) - 22 (αυτή). Κράτησε 3 μήνες και μετά έκλεισε ο κύκλος πολύ φυσιολογικά.

Χάσμα γούστων παίζει.
ΟΧΙ ΗΛΙΚΙΑΣ/ΓΕΝΕΩΝ.

Ξέρω 45αρες που κάνουν ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΠΟΥ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ 20χρονες.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ειμαι 41 και τωρα ψηνω ενα πιπινακι 18....
ειναι σχεδον ετοιμο...δε θελω σχεσεις και μαλακιες,αλλωστε τι σχεση να κανουμε?να το γλυψω θελω και αυτο το ιδιο και αμα κατσει να το πηδηξω...και να μην το πηδηξω δε με πειραζει,να γευτω τους χυμους του θελω και να μου παρει καμια πιπουλα η να μου τον παιξει...
Βρυκολακας εντελως χαχα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Χάσμα γούστων παίζει.
ΟΧΙ ΗΛΙΚΙΑΣ/ΓΕΝΕΩΝ.

Ξέρω 45αρες που κάνουν ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΠΟΥ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ 20χρονες.
Καυλιαρη θα μου γνωρισεις καμια? Εγω ξερω 20αρες που θελουν μονο σοβαρη γνωριμια με καποιο σοβαρο παιδι για να δουν σοβαρα το σοβαρο κοινο τους μελλον  :vomit:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ειμαι 41 και τωρα ψηνω ενα πιπινακι 18....
ειναι σχεδον ετοιμο...δε θελω σχεσεις και μαλακιες,αλλωστε τι σχεση να κανουμε?να το γλυψω θελω και αυτο το ιδιο και αμα κατσει να το πηδηξω...και να μην το πηδηξω δε με πειραζει,να γευτω τους χυμους του θελω και να μου παρει καμια πιπουλα η να μου τον παιξει...
Βρυκολακας εντελως χαχα
Η πιπουλα του 18χρονου κατα 99% θα ειναι χειροτερη απο μαλακια! Εκτος αν εισαι τυχερος κ εχεις γνωρισει καμια μεγαλη ξεκωλιαρα! Της εχεις πει ποσο εισαι?  :think:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :rockon:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Η πιπουλα του 18χρονου κατα 99% θα ειναι χειροτερη απο μαλακια! Εκτος αν εισαι τυχερος κ εχεις γνωρισει καμια μεγαλη ξεκωλιαρα! Της εχεις πει ποσο εισαι?  :think:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :rockon:
Βεβαια και ξερει ποσο ειμαι αλλα της μιλαω ομορφα και την εχω τουμπαρει.
ειναι ενα μωρο απιστευτο μιλαμε,πανεμορφο...δε με νοιαζει αν η πιπα της ειναι αγαρμπη,μου αρεσουν οι πιπες απο τα πιτσιρικια...με φτιαχνει να τους δινω οδηγιες...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τι να την κανω την ξεχειλωμενη ρε συ?εδω εχω πιπινακι του γαλακτος και θα τρεχω να πληρωνω τις ξεκωλιαρες?Ετσι ξερω κ γω...

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ως 22χρονος, θελω να ρωτησω τους (αρκετα) μεγαλυτερους μου, τι εννοειται οτι δεν εχετε τιποτα να πειτε; Γιατι σιγουρα δεν εννοουμε το ιδιο...Γιατι και εγω πολλες φορες (εξαρταται την τυπισσα) δεν εχω να πω τιποτα, ειτε εινια 18 ειτε 24... :booty: Οι περισσοτερες ειναι πιο βλαμμενες και απο τα λαχανα.. :idiot:

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
Ως 22χρονος, θελω να ρωτησω τους (αρκετα) μεγαλυτερους μου, τι εννοειται οτι δεν εχετε τιποτα να πειτε; Γιατι σιγουρα δεν εννοουμε το ιδιο...Γιατι και εγω πολλες φορες (εξαρταται την τυπισσα) δεν εχω να πω τιποτα, ειτε εινια 18 ειτε 24... :booty: Οι περισσοτερες ειναι πιο βλαμμενες και απο τα λαχανα.. :idiot:

τρύπατες και λάκα την μικρέ..όση αξία δίνεις τόσες κλωτσές θα εισπράττεις..μην πέσεις ποτέ στο πυρφοριλίκι όσο δυνατό μουνέτο κι αν σου παρουσιαστεί..να καταθέσεις θες..όχι να κάνεις διάλεξη για τον Καστοριάδη και την κολεκτιβοποίηση...βγάλε συναίσθημα στο τόπι με την παρέα που θα δεις,στα μπυρόνια κάιζερ και στη γιαμάχα που ζαχαρώνεις..τα υπόλοιπα είναι σκάρτος χρόνος ποτισμένος με αλμυρό γλυφό δάκρυ...Γίνε νωντότυπος και ζήσε.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
τρύπατες και λάκα την μικρέ..όση αξία δίνεις τόσες κλωτσές θα εισπράττεις..μην πέσεις ποτέ στο πυρφοριλίκι όσο δυνατό μουνέτο κι αν σου παρουσιαστεί..να καταθέσεις θες..όχι να κάνεις διάλεξη για τον Καστοριάδη και την κολεκτιβοποίηση...βγάλε συναίσθημα στο τόπι με την παρέα που θα δεις,στα μπυρόνια κάιζερ και στη γιαμάχα που ζαχαρώνεις..τα υπόλοιπα είναι σκάρτος χρόνος ποτισμένος με αλμυρό γλυφό δάκρυ...Γίνε νωντότυπος και ζήσε.
αυτές είναι συμβουλές ζωής

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0

Να σου πω την αληθεια τυπε, ειμαι λιγο παραπανω αγαπουλης απο τον μεσο ανθρωπο..Και το κακο ειναι οτι εχω φαει τα μουτρα μου :headbang: Και να 'λεγα οτι δεν εχω επιλογες να τον  :fuck1:....εχω :idiot: Απλα καταλαβα οτι μονο να τον ταισω σε καποια, αν δεν ειναι μουναρος του κερατα...δεν μου κανει αισθηση.. :helpplea: Και να 'λεγα οτι δεν τα ακουσα ξανα αυτα που μου ειπες...Πρωτος πρωτος ο πατερας...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Στην ηλικία σου, είχα μεγάλο πρόβλημα.
Με γυναίκες κάτω των 23-24 δεν μπορούσαν να συνυπάρξω.
ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ.
Όσο μεγάλωνα, βελτιωνόταν η κατάσταση.
Τώρα λίγο πριν τα 45, είμαι μια χαρά.

Με μεγαλύτερες γυναίκες, θα διαπιστώσεις όταν φτάσεις στην κατάλληλη ηλικία,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Τώρα σου φαίνεται γελοίο , γιατί έχεις συναναστροφές με ζώα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Ειναι σημαντικο παντως, που υπαρχουν εθνικοτητες γυναικων που ουτε καν νοιαζονται για την διαφορα ηλικιας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom