Επισκέπτης
Καλησπερα Αντελίνα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
α τον ψεύτη!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπερα Αντελίνα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Αν εχεις τη συναινεση της ανηλικης, αρκει να ειναι 15 συμπληρωμενα.μου αρεσει η κορη της συναδελφου μου ειναι 16 ετων σε ποια ηλικια λεγετε "αποπλανηση ανηλικου"?
Αν εχεις τη συναινεση της ανηλικης, αρκει να ειναι 15 συμπληρωμενα.
Αλλο αυτο.Παικτη και παλι, αυτο δεν ειναι παρακινδυνευμενο; Σε μια καυλα της στιγμης, μπορει η κοπελιτσα να πει οτι την αποπλανησε, ποιον θα πιστεψουν μετα;
oti μαλακια θες διαβαζεις εδω μεσα...Τι προβλημα υπαρχει στο 30-18??????????
Βιολογικά μας απασχολεί να είναι ολοκληρωμένη γυναίκα .15 χρονων εχουν ολες σχεδον ολοκληρωθει.οι μαυρες ακομα και απο τα 12 με 13 ολοκληρώνονται .νομικά ειναι άλλο θεμα.Ο άντρας δεν πρέπει να ντρέπεται Επειδή η κοινωνία το προστάζει με τα πρότυπα της.είτε ειναι20 είτε 60 πρέπει να πηδάει αυτό που προστάζει η βιολογία του.και 30και 40χρονια διαφορα να έχεις με την κοπελα φυσιολογική ειναι.Εγώ ονειρεύομαι να πάω 70και να ξεκοκαλιζω ακόμα 20χρονα πιπινακια.
κάπως έτσι.27ειμαι.έχω καθαρίσει τα δοντάκια μου με πολλά τρυφερά κοκαλακιαΟπως τα ξεκοκαλιζεις τωρα τυπε?
Και μια πολύ παχυλή σύνταξη που κάνει θαύματα.Ξέρω γνωστό 70χρονων που ξεκοκαλιζει συχνα20χρονα.αυτοπεποίθηση θέλει.τίποτα παραπάνω
μπα μη το λες.δεν είναι παντα έτσι.πεντε δεκάρες να έχεις φτάνουνΚαι μια πολύ παχυλή σύνταξη που κάνει θαύματα.
Το 20χρονο δε θα πουληθεί σε έναν 50 χρόνια μεγαλύτερό της για 5 δεκάρες. Σαν να αγοράζεις βίλα στην εκάλη κοψοχρονιά σαν γκαρσονιέρα στο κέντρομπα μη το λες.δεν είναι παντα έτσι.πεντε δεκάρες να έχεις φτάνουν
δεν χρειάζεται καν να πουληθεί.η προσδοκία του πιθανου πουληματος είναι αρκετη για να ξεκοκαλιαστειΤο 20χρονο δε θα πουληθεί σε έναν 50 χρόνια μεγαλύτερό της για 5 δεκάρες. Σαν να αγοράζεις βίλα στην εκάλη κοψοχρονιά σαν γκαρσονιέρα στο κέντρο