Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
"όποιος άντρας σκέφτεται μια γυναίκα για πάνω από πέντε λεπτά, είναι αδελφή"

(...δεν το λέω εγώ, το λέει ο Μπόρχες, που του το είπε ένα μούτρο του υποκόσμου, κάποτε στο Μπουένος Άιρες...  :grin:)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
"όποιος άντρας σκέφτεται μια γυναίκα για πάνω από πέντε λεπτά, είναι αδελφή"

(...δεν το λέω εγώ, το λέει ο Μπόρχες, που του το είπε ένα μούτρο του υποκόσμου, κάποτε στο Μπουένος Άιρες...  :grin:)
Μεγαλα λογια μεγαλων ανδρων δηλαδη.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.173
Πόντοι
506
δε βλεπω να σχολιαζεται την διαφορα ηλικιας με μεγαλύτερη γυναικα

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
καλημερα πιπινογαμιαδες... ειπα να μοιραστω τον πονο μου...
τον κολλητο μου τον γυροφερνει ενα 18χρονο πιπινι. αυτος ειναι 30.. μιλαμε για μπουμπούκι το μικρό. και ο μαλακας κολλαει στην ηλικια και δεν κανει τιποτα :huh: 
εγω τον πιεζω να το φαει κ αυτος με κατηγορει οτι δεν σκεφτομαι ωριμα κλπ.. μιλαμε για κουκλακι ζωγραφιστο και φρεσκοχωρισμενο. ειμαι τοσο ανηθικος που θελω να το  :fuck2:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τον κολλητο μου τον γυροφερνει ενα 18χρονο πιπινι. αυτος ειναι 30.. μιλαμε για μπουμπούκι το μικρό. και ο μαλακας κολλαει στην ηλικια και δεν κανει τιποτα :huh: 
εγω τον πιεζω να το φαει κ αυτος με κατηγορει οτι δεν σκεφτομαι ωριμα κλπ.. μιλαμε για κουκλακι ζωγραφιστο και φρεσκοχωρισμενο. ειμαι τοσο ανηθικος που θελω να το  :fuck2:

Ψαχνει πούτσα το μωρο, φάτο εσύ γιατί θα το :fuck1: κάνενας τυχαίος

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Ψαχνει πούτσα το μωρο, φάτο εσύ γιατί θα το :fuck1: κάνενας τυχαίος
ε οχι ρε τυπε αν το φαω εγω θα ειναι οντως ανηθικο :grin: δεν χαλαω φιλιες για ενα μουνακι :)
στην αρχη κολλουσε κ αυτη με την ηλικια, αλλα μετα αυτη το προσπερασε κ ο δικος μου κολλαει :(

μου αρεσει που βγαινει κατευθειαν το συμπερασμα χωρις πολλες λεπτομερειες "ψαχνει πουτσα" :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ε οχι ρε τυπε αν το φαω εγω θα ειναι οντως ανηθικο :grin: δεν χαλαω φιλιες για ενα μουνακι :)
στην αρχη κολλουσε κ αυτη με την ηλικια, αλλα μετα αυτη το προσπερασε κ ο δικος μου κολλαει :(

μου αρεσει που βγαινει κατευθειαν το συμπερασμα χωρις πολλες λεπτομερειες "ψαχνει πουτσα" :2funny: :2funny: :2funny:

Οκ, ασε να το γαμήσει άλλος.
Γκομενα που τριβεται αν δεν την γαμήσεις, βρισκει αμεσα άλλον.
Για τους κολλητούς υπάρχει και η αλληλομαλακια :jerking:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606

Μαλλον ψαχνει να κανει ζευγαρι για δηλωτη τυπε....αλλα ολοι οι παραδοπιστοι εδω μεσα πιστευουμε οτι ψαχνει πουτσα...τι να πεις...ανηθικα μυαλια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι προβλημα υπαρχει στο 30-18??????????

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγω τον πιεζω να το φαει κ αυτος με κατηγορει οτι δεν σκεφτομαι ωριμα κλπ.. μιλαμε για κουκλακι ζωγραφιστο και φρεσκοχωρισμενο. ειμαι τοσο ανηθικος που θελω να το  :fuck2:

ούτε και εγώ θα έκανα και με 23αρα και κάτω μη σου πω...
ίσως να φταίει που έχω ανηψιά και τις βλέπω όλες παιδιά  :grin:

Adel_ina

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για μενα η διαφορα ηλικιας δεν ειναι καθολου μεμπτη! Ειναι λογικο οι μικροι να κοιτανε τους μεγαλους, οπως και οι μεγαλοι τους μικρους. Δε ξεχωριζω φυλα. Αρκει να γουσταρουν κ να το υποστηριζουν. Μου τη σπαει να ακουω ατομα να λενε την/τον θελω αλλα το προβλημα ειναι η ηλικια.
Ειπαμε..ο ερωταςς χρονια δε κοιτα!

Επισκέπτης
Για μενα η διαφορα ηλικιας δεν ειναι καθολου μεμπτη! Ειναι λογικο οι μικροι να κοιτανε τους μεγαλους, οπως και οι μεγαλοι τους μικρους. Δε ξεχωριζω φυλα. Αρκει να γουσταρουν κ να το υποστηριζουν. Μου τη σπαει να ακουω ατομα να λενε την/τον θελω αλλα το προβλημα ειναι η ηλικια.

πολλοι οντως κολλανε στην διαφορα ηλικιας.
καλως ηρθες στο site.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Πολυ παραμυθι οι γκομενες ρε μάγκες ... και κυνηγητο βασικα πιο πολυ το 2ο δεν εξηγειται γκομενα να σου λεει αρχικα ξέρεις θα βγουμε για καφε και μετα να στα γυριζει ειναι σαν να σου λεει μεγάλε θα με κυνηγησεις αμα με θέλεις έχω αλλους 10 να περιμενουν .... ας δειξει ποιος θελει περισσοτερο.

Οποιος πάει να εξηγησει λογικά ή να αντιμετωπισει τις γκομενες με λογική έχει χάσει το παιχνιδι πριν καν το ξεκινησει.
σωστος....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλησπερα Αντελίνα, ειμαι ο Αλεξανδρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom