Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μα καλα, 45αρης που βρεθηκες με 20αρα?? Δεν τεμνονται οι κοινωνικη κυκλοι για να την γνωρισεις, λογω ηλικιας.

Ας το αναδιατυπώσω στην περίπτωσή σου, Κύριε Λεβεντομαλάκα :hi: :

Μα καλά, 40άρης διεζευμένος, πού βρέθηκες με την γιατρό με τα οθωμανικά?? Δεν τέμνονται οι κοινωνικοί κύκλοι για να την γνωρίσεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Οι πιτσιρίκες ψαρώνουν με τους μεγαλύτερους.
Στα 40 μου πλέον, γαμαω μουνια 22-23 που οταν ημουν εγώ τόσο, ουτε να με κοιτάξουν δε θέλανε..
Το έχω δει και αντίστροφα το έργο. Τύποι που γαμουσαν τα καλύτερα μουνία, σήμερα γαμάνε κατι αρκούδες...
Μετράνε πολλά. Η θεση, το αυτοκινητο, τα παραδάκια, η άνεση, η αυτοπεποίθηση.
το πρόβλημα ειναι αν εισαι και παντρεμένος, γιατί θέλουν σχέση και αυτές.
Πρέπει να παίξεις μεγάλη μπάλα.
Πάντως, απο προσωπική πείρα, ουτε δωράκια θέλουν ουτε τίποτα. Για αυτες μπορεί να είσαι το ιερό δισκοπότηρο..
Συμβουλή προς νεοτέρους : αν βλέπετε οτι στο μέλλον θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά, ΜΗΝ παντρευτείτε! Καντε γενικά λίγη υπομονή. Ως τα 40 σας..
Μπορεί καπου εκει να σας εμφανιστούν ευκαιρίες για γαμήσια δίχως αυριο και εσεις να πρέπει να αλλάζετε πάνες σε μωρά!

Όσον αφορά το χασμα γενεών: στα αρχίδια σας!
Το πρίξιμο πουτσας δε το γλιτωνετε. Τουλαχιστον βρείτε κανα μωρό να σας καυλωνει και να γαμιέται καλά.
Ειχα σχεση με συνομιλικη και γαμούσα μονο στις εθνικες επετείους! Τι να το κανω που ειναι συνομιλικη αν δε γαμάω;

Δεν νομιζω οτι οι ελληνιδες, εκτος των αλλων κακών που έχουν, οτι ψαχνονται και για σχεσεις με μεγαλυτερους.
Εχουν τα γνωστα κομπλεξ, τι θα πει ο κοσμος κλπ
Νομιζω οτι στις πιο πολλες μικρες, τους αρεσει να μλκιζονται με συνομηλικους....

Επειτα παιζουν κι αλλα....
αμα θες σοβαρη σχεση, μετα απο λιγα χρονια, αυτη θα σε θελει;;;;
Γιατι καλα, για τον αντρα θα ειναι παντα η 'μικρη' του,
αλλα αυτη μπορει απο ενα σημειο και μετα να το βλεπει 'τι κανω εγω με αυτον'...

Γενικα, πρεπει να ειναι συνειδητοποιημενη η κοπελα, για να κανει σχεση με μεγαλυτερο.

Φυσικα πχ στις ασιατισες ειναι τιμη να εχεις σχεση με μεγαλυτερο...εμπειρια, λιγοτερες μλκιες απο τους νεοτερους, σοβαροτερα ολα....εκει γουσταρουν μεγαλους....

Αλλα στις κολοφυλες μας τις δυτικες,
πρεπει να ειναι πολλα πραγματα πριμα για να κατσει φαση...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι στα 40+, ξερεις τι θες, εντοπιζεις, κινεισαι με αλλη ανεση και αυτοπεποιθηση κλπ,
που δεν μπορεις να κανεις μικροτερος....και αν εχεις κανει και κατι στη ζωη σου, μια δουλεια -κατι τελωσπαντων, μετράει...

Απλα θεωρω οτι οι ελληνιδες, και σε αυτο το θεμα, ειναι καμενο χαρτι....λιγες πιθανοτητες,
και καμια προοπτικη για πραγματικα σοβαρη σχεση....
Τωρα για ξεπετες, παω πασο....

Αλλα για σοβαρη σχεση....
Ξερω εναν, 45αρης ηταν τοτε, που σπιτωσε επαρχιωτοπουλα που σπουδαζε Αθηνα...
περνουσαν καλα....
μαντεψτε....μολις τελειωσε τη σχολη η μικρη, τον παρατησε....
Καταφερε με τα χιλια ζορια, 50+ αυτος τοτε, να βρει μια μολδαβη....παραλιγο να μενε και στο ραφι δηλαδη....

Γι'αυτο λεω....ελληνιδες, καμενο χαρτι....
Αν πχ σπιτωνε ασιατισα, θα την ειχε για μια ζωη, αν ηθελε σοβαρη σχεση...γιατι οντως ηθελε σοβαρη σχεση, απο οσο τον ξερω....
του γυαλισε η μικρη ελληνιδα, οκ, δεν λεω, καποια χρονια περασε καλα,
και οταν αυτη πετυχε το σκοπο της, αντε γεια....κι ο τυπος βγηκα παλι παγανια, πιο γερασμενος, με πιο πολλα κιλα, και αλλα θεματα (δουλεια στα κατω της κλπ), να ψαχνει για γυναικα...

Τα χρονια περνανε γρηγορα....
Καλο ειναι να εκμεταλευτει κανεις τα θετικα του 40+,
αλλα κατ'εμε, οποιος θελει σοβαρη σχεση πρεπει να κανει καλη επιλογη, για να την εχει και στο μελλον,
και παντως οχι ελληνιδα....

Αυτα...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μονο πουτανες παιδια ουτε καλημερα δε μας λενε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γενικοτερα οι σχεσεις εχουν τα προβληματα και τις δυσκολιες τους.Οταν ελεγα εγω οτι ειναι αφανταστα πιο αξιοι αυτοι που εχουν παιδια,αυτοι που προσπαθουν σε μια σχεση απο εμας που παμε στα μπουρδελα η δε μπορουμε,ασφυκτιουμε,δυσφορουμε σε μια σχεση,στις δυσκολιες και ευθυνες των παιδιων,με βριζανε.Θαυμαζω αυτους που το κατορθωνουν.
Το περιστατικο με τη κοπελα απο το Λουτρακι που ηταν παντρεμενη και μανα 4 παιδιων.Βρεθηκε με το αυτοκινητο της πνιγμενη στον Αμβρακικο.Μαλλον απροσεξια,τροχαιο δυστυχημα.Και λενε τωρα οτι ειχε γραψει σε αναρτηση της Ερχεται καποια στιγμη που θελεις να φυγεις ακομα κι αν δεν εχεις που να πας.Και ειπαν οτι ειχε και καποια προβληματα.Χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι η οικογενεια της δε της φεροταν καλα.Απλως ισως μπουχτισε και την εκανε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
@cool αν πιστεύεις ότι ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ με μεγαλυτερο,είναι αρνητικές οι Ελληνίδες,στον Σλαβικό κόσμο ένας 40αρης θεωρειται τελειως μπάρμπας,όπως και η 40αρα θεωρειται γιαγιά..

Στη Γερμανια δε,αποκλιση ζευγαριων πανω από 5 χρονια σπανια έβλεπα.
Δηλαδή μια 20αρα max με 25άρη,κ.λ.π.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
@cool αν πιστεύεις ότι ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ με μεγαλυτερο,είναι αρνητικές οι Ελληνίδες,στον Σλαβικό κόσμο ένας 40αρης θεωρειται τελειως μπάρμπας,όπως και η 40αρα θεωρειται γιαγιά..

Δεν ειμαι σιγουρος για τον σλαβικο κοσμο, για τους αντρες....βεβαια εσυ περιδιαβαινεις σε αυτα τα μερη, οποτε βλεπεις πραγματα....για τη γυναικα δεν το συζητω, σαραντα, αντε γεια!
Για αντρα ομως δεν νομιζω...

Οσο για Γερμανια, αμα βαλουμε για οδοδεικτη μας τη Γερμανια, και σε θεματα ερωτικα, πιασ'τ'αυγο και κουρευτο....οι ανθρωποι δεν το χουν...

Γενικα δεν εχουμε κουλτουρα για διαφορα ηλικιας....
Υπαρχει πολυ κομπλεξ, και πολυ καχυποψια....
Για τις γυναικες λενε 'παει να τον μαδησει', για τους αντρες 'ηθελε τρυφεραδια...μικρουλα', και παει το θαψιμο και η ζηλοφθονια συννεφο, μεχρι να μπορεσουν βαζοντας λογια, ή να μην στεριωσει κατι, ή αν ξεκινησε, πως θα το γκρεμισουν....

Ενω στην Ασία όπως ειναι ολο το feedback που εχω, θελουν μεγαλυτερους και αυτο σημαινει κυρος, σεβασμο, σοβαροτητα στη σχεση κλπ
Καμια σχεση το mindset....

Για οσους επιμενουν 'ελληνικα' παντως (ηθελε'στα και παθεστα!),
πανω απο δεκαετια δυσκολο να σταθει καποια σοβαρη ας πουμε σχεση...

Δεν καταλαβαινουν οι χαμενες, αλλα και η κοινωνια μας με το κομπλεξ της,
οτι ενας καλος συνδυασμος μεγαλυτερου-μικροτερης εχει πολλα ατου...
κι ο αντρας εχει ενα παντα φρεσκο μωρο και εχει και λιγοτερους λογους (αν ειναι σοβαρος παντα) να ξενοκοιταει....
και η μικρη μπορει να εχει σιγουρια και ασφαλεια, και μια καλη προοπτικη με τον μεγαλυτερο....
αλλα ειπαμε, στο Ελλαντα, κουμαντο κανει η μανα, η αδερφη, τα τσολια οι φιλες, η κυρα κατινα της γειτονιας, κλπ
και δεν τολμα συνηθως η γυναικα ουτε σαν σκεψη να το δουλεψει το πραγμα, για σχεση με μεγαλυτερο....πεφτει ο κοφτης εξαρχης....λες και ειναι μονοσημαντη σχεση, κι αυτη μονο θα χασει κι ο αλλος μονο θα κερδισει....
εχει χαθει εδω και χρονια η λογικη σε αυτη τη χωρα, δεν ειναι τυχαιο που παμε και οπως παμε....

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
όσο μεγαλύτερη φτώχεια υπάρχει σε μια χώρα η εποχή τόσο μεγαλύτερα τα ποσοστά ζευγαριών με διαφορά ηλικίας...
πχ μια πιτσιρίκα από την Γερμανία γιατί να προτημήσει τον τράγο από τον συνομίλικο της με κυλιακούς και βελούδνο δέρμα σαν και αυτή ?  ;)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Μετα απο 7 χρόνια που μένω μόνος μου και δεν γαμάω (σπάνια  γαμούσα καθώτι κοντός φτωχός και άσχημος) εχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι άνθρωποι παντρεύονται για να αντιμετωπισουν απο κοινού (η ισχύς εν τη ενώση) τα προβλήματα της ζωής.
Απο την άλλη, τι να κάνεις την οικογένεια και τα παιδιά εαν οδηγάς skoda fabia και στέλνεις το παιδί να μάθει αγγλικά στο λαικο φροντιστήριο.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
318
Πόντοι
281
γιατι παρανομο τυπε δεν εχει πρασινη καρτα?
ανω των 40 τυπε μονο με τα χρηματα ρίχνεται γκομενες με τιποτα άλλο.εξαλου εδώ μεσα για πιο λογο εισαι?εγω είμαι ενας 28 χρονος μπουρδελιαρης ενώ εσυ που ριχνεις όλα τα μωρα γιατι εισαι σε αυτό το σαιτ?

Αδερφέ δε πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος με το γυναικείο φύλο , ακούγεσαι επιεικώς ασχέτως , στη προσωπική μου ζωή , όντας 19 χρόνος η 17 χρόνη γκομενα μου με παράτησε για τον 45 χρόνο , φιλόλογο ( δημοσιοσ Υπάλληλος των 1800€ μεικτά την εποχή που ο βασικός μισθός πρώτο απασχολούμενου στελέχους επιχείρησης ήταν 1500€ , ηλικίες δηλαδή των 23-26)της από το σχολείο !!!! Δε μπορείς να φανταστείς το μέγεθος της μαλακιας που δέρνει τις κοπέλες - γυναίκες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Μηπως ειναι καλυτερα στην Αυστρια, τη Γαλλια ή την Ισπανια; Που μπορει να μεταναστευσει ενας Ελληνας σαρανταρης για να πιασει καποια δουλεια και να βρει μια νεαρη γκομενα για σχεση και μελλοντικα δημιουργια οικογενειας; Ποια χωρα ειναι τοσο προχωρημενη;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
όσο μεγαλύτερη φτώχεια υπάρχει σε μια χώρα η εποχή τόσο μεγαλύτερα τα ποσοστά ζευγαριών με διαφορά ηλικίας...
πχ μια πιτσιρίκα από την Γερμανία γιατί να προτημήσει τον τράγο από τον συνομίλικο της με κυλιακούς και βελούδνο δέρμα σαν και αυτή ?  ;)

Και εγω εχω βελουδινο δερμα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μηπως ειναι καλυτερα στην Αυστρια, τη Γαλλια ή την Ισπανια; Που μπορει να μεταναστευσει ενας Ελληνας σαρανταρης για να πιασει καποια δουλεια και να βρει μια νεαρη γκομενα για σχεση και μελλοντικα δημιουργια οικογενειας; Ποια χωρα ειναι τοσο προχωρημενη;

Aυστρία ήμουν πρόσφατα,τα ίδια με Γερμανία και εκεί.
Βασικά οπου υπάρχει ανεξαρτησια και χειραφέτηση των γυναικων,μην ψάχνεις για πιτσιρίκες που ψάχνοτν ασφάλεια και προστασία σε κάναν 40άρη.
Σε τέτοια κράτη μου τυχαιναν γκόμενες που βγαιναμε και π.χ.δεν δέχτηκαν να τις κεράσω ούτε καν την πρώτη φορά.

Για αυτό που ζητάς,ψάξε σε ξοφλημένες οικονομικά κοινωνίες,πρώην κομμουνιστικές χώρες,κ.λ.π.,αλλά η σχέση σου θα στηρίζεται αποκλειστικά στα λεφτά.
Αλλιώς καμιά δυνατή 30άρα με παιδί που στη χώρα της θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.
Έχει κάτι 8άρια-9αρια χωρισμένες μανες εδώ Τσεχία,που επειδή ΄΄έχουν παιδί δεν τις πλησιάζουν καν.Για κάνα πούτσο μόνο και μακριά..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν υπαρχει πιθανοτητα να με επιθυμει καποια σεξουαλικα; Τοσες ανωμαλιες υπαρχουν....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Μακρον παντρευτηκε γυναικα 25 χρονια μεγαλυτερη. Αλλα ηθη στη Γαλλια. Δεν τους νοιαζει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
Ωραιες ναι, αλλά οι πιο πολλες δεν ξερουν ουτε να γαμηθουν ούτε να μιλησουν και βαριεσαι.

η εκπαίδευσή τους είναι η ίντριγκα. Από τον πληθυντικό στο σκίσε με...που καλύπτει και τις 2 σου αναφορές alex71

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Μου λεγε φιλος οτι 'η 20αρα θελει τον 40αρη, γιατι ο 40αρης δεν θελει δεσμευσεις, ενω ο 25αρης θελει'.
Το πιστευετε αυτο;
Ποια γυναικα δεν θελει δεσμευση, οποιουδηποτε τυπου; πχ αποκλειστικοτητα, οτι ενας αντρας ειναι δικος της κλπ
Βεβαια οι 25αρηδες ειναι συνηθως ανωριμοι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο, οτι οι μικρες κοιτανε τους μεγαλους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μου λεγε φιλος οτι 'η 20αρα θελει τον 40αρη, γιατι ο 40αρης δεν θελει δεσμευσεις, ενω ο 25αρης θελει'.
Το πιστευετε αυτο;
Ποια γυναικα δεν θελει δεσμευση, οποιουδηποτε τυπου; πχ αποκλειστικοτητα, οτι ενας αντρας ειναι δικος της κλπ
Βεβαια οι 25αρηδες ειναι συνηθως ανωριμοι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο, οτι οι μικρες κοιτανε τους μεγαλους...
Ο φίλος σου το βλεπει πολυ επιφανειακα. Κατ' αρχην η εικοσαρα αποφασιζει ποιον θελει, και φυσικα θελει τον 40αρη, που ειναι φτιαγμενος ήδη και ξερει τη ζωη. Τον 25αρη τι να τον κανει? Να μεγαλωσουν παρεα? Δεν λεω, καλο ειναι κι αυτο, αλλά μαλλον συμβαινει πιο πολυ στις ταινιες. Το ποιος θελει δεσμευση και ποιος οχι, δεν ειναι θεμα ηλικιας αλλά ιδιοσυγκρασιας. Η γυναικα φυσικα θα επιδιωξει να "τυλιξει" αυτον που εχει ενδιαφερον και την συμφερει, οχι αυτον που "διατιθεται" για δεσμευση.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Ο φίλος σου το βλεπει πολυ επιφανειακα. Κατ' αρχην η εικοσαρα αποφασιζει ποιον θελει, και φυσικα θελει τον 40αρη, που ειναι φτιαγμενος ήδη και ξερει τη ζωη. Τον 25αρη τι να τον κανει? Να μεγαλωσουν παρεα? Δεν λεω, καλο ειναι κι αυτο, αλλά μαλλον συμβαινει πιο πολυ στις ταινιες. Το ποιος θελει δεσμευση και ποιος οχι, δεν ειναι θεμα ηλικιας αλλά ιδιοσυγκρασιας. Η γυναικα φυσικα θα επιδιωξει να "τυλιξει" αυτον που εχει ενδιαφερον και την συμφερει, οχι αυτον που "διατιθεται" για δεσμευση.

Παντως, εστω και με εναλλακτικο σκεπτικο,
βλεπω οτι καταληγεις κι εσυ στο ιδιο συμπερασμα με τον φιλο μου. Το 'δια ταυτα' δηλαδη, ειναι το ιδιο.
Οτι οι μικρες, επιλεγουν μεγαλους.

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως αυτο.
Αν πχ 40αρης παει και την πεσει σε 25αρα, καλα που μπορει να φυγει σουμπιτος απο χυλοπιτίαση,
πιστευω οτι αν παει να προχωρησει το πραγμα οι γονεις της 'μικρης', θα πεσουν να την φανε, οπως και οι φιλες,
με επιχειρηματα του στυλ 'τι τον θες τον γέρο' κλπ.

Αντιθετως, πχ στις Φιλλιπινες, οσο πιο μεγαλος ο ανδρας, τοσο το καλυτερο. Εμπνεει σεβασμο, ωριμοτητα. Εκει θα δεις, ως φυσιολογικο, ακομη και 40 χρονια διαφορα.
Και δεν ασχολειται κανεις, και να ειναι κι οι δυο ευτυχισμενοι.

Στην Ελλαδα ομως, πιστευω οτι υπαρχει ταμπου + σε αυτο το θεμα της ηλικιακης διαφορας.
Δεν ξερω δηλαδη αν ισχυει αυτο που λεει και ο φιλος μου κι εσυ, στην πραξη, αν μιλαμε για την τραγικη(ελεω ελλεεινιδω) ελληνικη πραγματικοτητα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
[quote author=alex71 notid=92834 link=topic=192539.msg7726415#msg7726415 date=1501793630]
Ο φίλος σου το βλεπει πολυ επιφανειακα. Κατ' αρχην η εικοσαρα αποφασιζει ποιον θελει, και φυσικα θελει τον 40αρη, που ειναι φτιαγμενος ήδη και ξερει τη ζωη. Τον 25αρη τι να τον κανει? Να μεγαλωσουν παρεα?
[/quote]

Που τα βλέπεις αυτά τα όνειρα με τα 20χρονα που τραβολογιουνται με μπαρμπάδια; :2funny:

Το ότι εσενα σου κάθονται νεαρες ΧΟΝΤΡΕΣ,οφείλεται στο γεγονός ότι οι συνομίληκοί τους προτιμούν να χορεψουν το χορό του Ζαλόγγου, παρά να γαμήσουν αυτές τις ΦΩΚΙΕΣ.

Φυσικά και η 20χρονη θα προτιμήσει το συνομίληκό της,να πάει μαζί του σε παρτυ,να χορέψει,να της δώσει το μουνι στο χέρι,να πάνε μαζί διακοπές,να είναι συμβατός με την υπολοιπη παρέα,να υπάρχουν κοινά βιωματα,να μην ντρέπεται να τον παρουσιασει κάπου,κ.λ.π.

Γράφεις λες και η σημερινη 20χρονη Ελληνίδα κοιτάει να αποκατασταθεί απο τα 20,σε μια χώρα μαλιστα που ακομη και οι 30αρες έχουν την ψευδαίσθηση οτι ειναι πιτσιρίκες :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom