Νέα

Διαδικτυακό στοίχημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιες εταιριες στοιχηματων στο ιντερνετ παιζετε στοιχημα?

• bwin

Ψήφοι: 1 100,0%
  • sportingbet

Ψήφοι: 0 0,0%
  • betclick

• bet365

Ψήφοι: 1 100,0%
  • αλλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι η Expekt έχει τις καλύτερες αποδόσεις από όλες.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
H Betfair εχει τις καλυτερες αποδοσεις γιατι δεν εχει γκανιοτα.Ειναι ανταλλακτηριο.Απο τους κλασικους μπουκ σιγουρα δεν ειναι η expekt.Εχω την εντυπωση οτι ειναι η bet365.com.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Tι να σπασει το μονοπωλιο.......Στο Ελλαντα εισαι ρε στην πιο ανεκδιηγητη χωρα της Ευρωπης...............

Η Ελλαδα εχει φαει πολλα προστιμα αλλα δε συμορφωνεται ποτε!
Εδω αγνοει τη νομοθεσια της Ε.Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το θεμα ινε σε πλιρονουν αμεσα και να μι σε ζαλιζουν με τα φραγκα

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
H Betfair εχει τις καλυτερες αποδοσεις γιατι δεν εχει γκανιοτα.Ειναι ανταλλακτηριο.Απο τους κλασικους μπουκ σιγουρα δεν ειναι η expekt.Εχω την εντυπωση οτι ειναι η bet365.com.

Σωστά, αλλά παίρνουν 2.5% προμήθεια στην κατάθεση μέσω κάρτας και 5% επί των κερδών στα στοιχήματα.
Για όσους παίζουν μονά είναι η καλύτερη επιλογή.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οντως αυτό το 2,5% είναι πολύ σπαστικό... :headbang:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Σωστά, αλλά παίρνουν 2.5% προμήθεια στην κατάθεση μέσω κάρτας και 5% επί των κερδών στα στοιχήματα.
Για όσους παίζουν μονά είναι η καλύτερη επιλογή.
Συμφωνο τα μονα ειναι το καλυτερο παιξιμο και παντα περνουνε και το μεγαλυτερο πονταρισμα ο  ΟΠΑΠ ποσα μονα βαζει την βδομαδα? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι κραταει προμηθεια επι των κερδων αλλα οταν επαιζα ειχες την επιλογη να παιξεις και πανω απο 1 παιχνιδι και σε αυτη την περιπτωση δεν κραταει προμηθεια.Μονο στα μονα κραταει.Με επιφυλαξη γιατι εχω σταματησει εδω και αρκετο καιρο.

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μετά λοιπόν τις προσωπικές μου εμπειρίες στις εταιρίες δοκίμασα και στην Betfair, όπου και άργησα να το κάνω, λόγω της δυσκολίας που είχα να καταλάβω τη διαφορά "ΥΠΕΡ" και "ΚΑΤΑ". Όταν αυτό έγινε, δεν ξαναέπαιξα σοβαρό ποσό αλλού. Θεωρώ πως ο οποιοσδήποτε έχει σωστές επιλογές και χρόνο να κάτσει να δει παιχνίδια και να στοιχηματίσει την ώρα του αγώνα δεν υπάρχει περίπτωση μακροπρόθεσμα να βγει χαμένος.

Αυτά από μένα, συγγνώμη για όποιους κούρασα.

Ερωτήλος

Συναδελφοι μια ερωτηση για betfair?τι παιζει με τα betfair points?και κατι αλλο,σε χρεωνει,απο τα καθαρα κερδη σου η κανω λαθος?η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω μπερδευτει με τα ΥΠΕΡ και τα ΚΑΤΑ.

ευχαριστω

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλύτερες αποδόσεις τεσταρισμένο δίνει η unibet,εγώ παίζω και στη sportingbet. :rockon:

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες!εχω μια ερωτηση,θελω να κανω την πρωτη μου αναληψη στην betfair και στο σημειο που πρεπει να συμπληρωσω το ποσο μου αναγραφει οτι το πεδιο πρεπει να συμπληρωθει με γραμματα και διαστηματα.ξερει κανεις τι εννοει και πως πρεπει να συμπληρωσω το ποσο?εχω δοκιμασει ολους τους τροπους.οποιος γνωριζει και εχει κανει αναληψη στη συγκεκριμενη εταιρεια ας ενημερωσει

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες!εχω μια ερωτηση,θελω να κανω την πρωτη μου αναληψη στην betfair και στο σημειο που πρεπει να συμπληρωσω το ποσο μου αναγραφει οτι το πεδιο πρεπει να συμπληρωθει με γραμματα και διαστηματα.ξερει κανεις τι εννοει και πως πρεπει να συμπληρωσω το ποσο?εχω δοκιμασει ολους τους τροπους.οποιος γνωριζει και εχει κανει αναληψη στη συγκεκριμενη εταιρεια ας ενημερωσει
Καλύτερα στείλε μήνυμα στην εταιρεία μην κάνεις κανένα λάθος. :rockon:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Προγνωστικα δινουν και τα site:

Το τελευταιο κανει και update λιγο πριν ξεκινησουν τα ματς του Ch League με τις ενδεκαδες, χρησιμο στοιχειο για καποιον που περιμενει τελευταια στιγμη τι θα παιξει..!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οπως το ειπες, καλο κουβα...
Χθες χαζεψα για πρωτη φορα το , αν και προσωπικα δεν εμπιστευομαι κανενα λογω φιλοσοφιας παιξιματος, το βρηκα καλο παντως για εναν πουθελει να παρει καποια ιδεα και να δει ειδησεις και λεπτομερειες απο καποιες ομαδες...
Εχει και εναλλακτικους τροπους παιξιματος, μονα, δυαδες, τριαδες και συστηματα, εγω αν δεν ειχα ιδεα θα του εδινα σημασια...

mitsos73

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχετε δει τη διαβούλευση του Υπουργείου Οικονομικών για τα τυχερά παιχνίδια;
www.opengov.gr/minfin/?p=498]http://www.opengov.gr/minfin/?p=498[/url]

Και ιδιαίτερα το άρθρο για το άρθρο για το διαδικτυακό στοίχημα;
www.opengov.gr/minfin/?p=487]http://www.opengov.gr/minfin/?p=487[/url]