Νέα

Διαδικτυακό στοίχημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε ποιες εταιριες στοιχηματων στο ιντερνετ παιζετε στοιχημα?

• bwin

Ψήφοι: 1 100,0%
  • sportingbet

Ψήφοι: 0 0,0%
  • betclick

• bet365

Ψήφοι: 1 100,0%
  • αλλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν μαγκες όπως και μερικοί απο εδω μέσα έχω εκτός απο της πουτανες εχω και το μικρόβιο του τζόγου.
Παίζω εδω και πέντε χρόνια στη bwin και αυτό που με αρέσει περισσότερο είναι το live.Επειδή όμως
άρχισε τελευταία και βάζει περιορισμό στο πόσο του πονταρίσματος ακουω γνώμες για άλλες καλητερες εταιρίες με
φερεγγυότητα στην πληρωμή και φυσικά χωρις περιορισμούς στο ποσό του πονταρίσματος και άλλες μαλακιες.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ασε τις καλες και τις κακες εταιριες και κοιτα να ξεκοψεις πριν καταληξεις να χρωστας σε ολο τον κοσμο!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

Επισκέπτης
εγω παιζω στην bet365 εδω και 3 περιπου χρονια,μεχρι τωρα ειναι ενταξει απεναντι μου
σε πολλους αγωνες υπαρχουν ανωτατα ορια που ειναι αρκετα υψηλα (πχ 10.000 ευρω), εξαρταται τον αγωνα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Παιδια μη μπερδευεστε ... η bet365.com ΕΦΥΓΕ απο ελλαδα. εχει μεινει h bet365.gr που ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την γνωστη εταιρεια της Αγγλιας.
Η δικια μας bet365.gr ειναι της εταιρειας B2B ... στο κατω μερος της σελιδας της το λεει αλοστε ... η ιστοσελιδα λειτουργει απο τη Β2Β gaming services (MALTA) ... οτι λεει και το stoiximan.gr και αλλες ...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
από αυτές που απέμειναν μάλλον sporting bet θα πρότεινα ως ποιο αξιόπιστη....

Επισκέπτης
Λοιπόν μαγκες όπως και μερικοί απο εδω μέσα έχω εκτός απο της πουτανες εχω και το μικρόβιο του τζόγου.
Παίζω εδω και πέντε χρόνια στη bwin και αυτό που με αρέσει περισσότερο είναι το live.Επειδή όμως
άρχισε τελευταία και βάζει περιορισμό στο πόσο του πονταρίσματος ακουω γνώμες για άλλες καλητερες εταιρίες με
φερεγγυότητα στην πληρωμή και φυσικά χωρις περιορισμούς στο ποσό του πονταρίσματος και άλλες μαλακιες.
Eγω παιζω εδω στην αρχη δεν ειχαν περιορισμους, απο τοτε ομως που αγοραστηκαν απο την bwin νομιζω, αλλαξαν και τακτικη.

Επισκέπτης
Παιδια μη μπερδευεστε ... η bet365.com ΕΦΥΓΕ απο ελλαδα. εχει μεινει h bet365.gr που ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την γνωστη εταιρεια της Αγγλιας.
Η δικια μας bet365.gr ειναι της εταιρειας B2B ... στο κατω μερος της σελιδας της το λεει αλοστε ... η ιστοσελιδα λειτουργει απο τη Β2Β gaming services (MALTA) ... οτι λεει και το stoiximan.gr και αλλες ...
εχεις δικιο, αυτα που εγραψα πριν αναφερονται στην bet365.gr

Επισκέπτης
αφού σου αρέσει το live τότε bet365.gr
μετά από αυτήν το χάος
οι άλλες που αναφέρθηκαν από συναγωνιστές είναι μαρούλια μπροστά της

δες κι εδώ:

www.infobeto.com/forum/f8/]http://www.infobeto.com/forum/f8/[/url]

υ.γ. ωραία μέρα βρήκες να ανοίξεις το θρεντ

στις 21.06 (αύριο) κανονικά λήγει η διορία και ξεκινάει η απαγόρευση των παράνομων εταιριών  :S

Επισκέπτης
Κανέναν τρόπο για να παίξουμε στην betfair θα μας βρει κανείς;  :rockon:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ασε τις καλες και τις κακες εταιριες και κοιτα να ξεκοψεις πριν καταληξεις να χρωστας σε ολο τον κοσμο!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

Ρε φιλε δεν ειμαι αρωστος παιζω για την γκαυλα.Θα σε αναλησω αλλη ωρα τη φιλοσοφια του live οποιος ξερει καταλαβαίνει και φυσικα παντα με μετρο.
Εγω ρωταω αν ξερετε καμια εταιρία που δεν έχει περιοσισμο στο ποσο του πονταρισματος στο live.
Συγκεκριμενα επαιξα ενα παιχνίδι live με 1.72 αποδοση πηγα να ποντάρω 50 ευρω και με εκοψε λεγοντας το ανωτερο ειναι 33 ευρω.
Του γαμας η δεν τους γαμας?

Επισκέπτης
αφού σου αρέσει το live τότε bet365.gr
μετά από αυτήν το χάος
οι άλλες που αναφέρθηκαν από συναγωνιστές είναι μαρούλια μπροστά της

δες κι εδώ:

www.infobeto.com/forum/f8/]http://www.infobeto.com/forum/f8/[/url]

στις 21.06 (αύριο) κανονικά λήγει η διορία και ξεκινάει η απαγόρευση των παράνομων εταιριών  :S
Εδωσαν παλι παραταση ετσι ακουσα
Κανέναν τρόπο για να παίξουμε στην betfair θα μας βρει κανείς;  :rockon:
Αν εχεις κανενα φιλο στο εξωτερικο παιζεις  :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

στις 21.06 (αύριο) κανονικά λήγει η διορία και ξεκινάει η απαγόρευση των παράνομων εταιριών  :S
Ειναι οι εταιρεις, που δεν ειχαν υοπαχθει στο προσωρινο καθεστως αδειοδοτησης και οχι οι 24 που εχουν υπαχθει...
Φανταζομαι πως  οι περισσοτερες απο αυτες ειναι καποιες απο τις πολλες Ασιατικες...
Η bet365 φαινεται να ειναι και η καλυτερη απο ολες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα..

Επισκέπτης
Ειναι οι εταιρεις, που δεν ειχαν υοπαχθει στο προσωρινο καθεστως αδειοδοτησης και οχι οι 24 που εχουν υπαχθει...
Φανταζομαι πως  οι περισσοτερες απο αυτες ειναι καποιες απο τις πολλες Ασιατικες...
Η bet365 φαινεται να ειναι και η καλυτερη απο ολες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα..

βασικά είναι η μόνη που υπάρχει μετά απ αυτήν το χάος

κατ εμέ συγγνώμη και για την έκφραση είναι χαζός ή αφελής όποιος κάθεται και μπλέκει με οποιαδήποτε άλλη εταιρία

μιλάω πάντα για τα στάνταρ του φίλου, με προτίμηση στο live και για μικρά ποσά (50ευρα, κλπ)

υπάρχουν και καλύτερες εταιρίες από την 365, αλλά για άλλα γούστα, άλλες καταστάσεις και άλλα πορτοφόλια...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
vistabet ;) ;) ;)

Stories