Έχοντας εμπειρία από πάρα πολλές εταιρίες στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, έχω να καταθέσω τις απόψεις μου γι' αυτές που έχω εμπειρία και γενικότερα για το στοίχημα.
1) Bwin-Betoto: Δύο εταιρίες που τις κατατάσσω στις "αδελφές εταιρίες". Έχουν μακράν τις χειρότερες αποδόσεις στα φαβορί και συνήθως και στα outsider. Πλέον έχω κάτι ψιλά στην πρώτη για να βλέπω τα video που έχουν σε ορισμένα live γεγονότα και για κάνα στοίχημα μπάσκετ. Τεράστια πληθώρα σε live γεγονότα και είδη στοιχήματος σε αυτά, πολλά από τα οποία όμως είναι για τζογαδόρους.
2) Sportingbet-Vistabet : Στην ίδια κατηγορία με τις προηγούμενες εταιρίες. Όχι και τόσο συχνά βρίσκεις εδώ καλές παικτικές ευκαιρίες.
3) Eurobet : Σπάνια οι στοιχηματικές ευκαιρίες εδώ όπως και πολύ μικρή η πληθώρα γεγονότων για ζωντανό στοιχηματισμό.
4) BET24 : Περίεργη εταιρία, πληθώρα επιλογών για στοιχηματισμό, όχι όμως και για ζωντανό.
5) Globet : Νομίζω με ισπανικές βάσεις εταιρία, όχι πολλά πράγματα.
6) Expekt : Από τις καλύτερες εταιρίες βάσει αποδόσεων. Μικρή η επιλογή στα live γεγονότα.
7) Interwetten : Λίγα πράγματα, μέτρια εξυπηρέτηση πελατών και δυσκολίες στην ανάληψη ποσών.
8) Ladbrokes : Αρκετά καλή εταιρία, η μόνη απ' όπου μου ζητήσανε με e-mail ή fax εικόνα ταυτότητας και κάρτας με τις δύο όψεις. Όχι πολλά γεγονότα για live betting, αλλά μεγάλο της ατού το, διαθέσιμο σε όλους σχεδόν τους αγώνες, ασιατικό στοίχημα, όχι μόνο στο σημείο αλλά και στα γκολ. Δεν χρειάστηκε ποτέ να επικοινωνήσω μαζί τους με θέμα το στοίχημα.
9) Unibet : Αρκετά καλή εταιρία και αρκετά γεγονότα live. Οι αποδόσεις αρκετά καλές. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
Μετά λοιπόν τις προσωπικές μου εμπειρίες στις εταιρίες δοκίμασα και στην Betfair, όπου και άργησα να το κάνω, λόγω της δυσκολίας που είχα να καταλάβω τη διαφορά "ΥΠΕΡ" και "ΚΑΤΑ". Όταν αυτό έγινε, δεν ξαναέπαιξα σοβαρό ποσό αλλού. Θεωρώ πως ο οποιοσδήποτε έχει σωστές επιλογές και χρόνο να κάτσει να δει παιχνίδια και να στοιχηματίσει την ώρα του αγώνα δεν υπάρχει περίπτωση μακροπρόθεσμα να βγει χαμένος.
Αυτά από μένα, συγγνώμη για όποιους κούρασα.
Ερωτήλος