Νέα

Διαδικτυακό στοίχημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιες εταιριες στοιχηματων στο ιντερνετ παιζετε στοιχημα?

• bwin

Ψήφοι: 1 100,0%
  • sportingbet

Ψήφοι: 0 0,0%
  • betclick

• bet365

Ψήφοι: 1 100,0%
  • αλλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ασχολούμε με το στοίχημα αρκετά χρόνια αλλά παίζω μόνο στον ΟΠΑΠ.Αλλα λόγω μονοπωλείου οι αποδόσεις είναι πολύ μικρές και δεν σου δίνει και την δυνατότητα να παίξεις 1 παιχνίδι(τις πιο πολλες φορές.Θα ήθελα να ξεκινήσω να παίζω μέσω internet.Το έχει ψάξει κανείς το θέμα?Έχει να μου προτείνει κανένα site με στοίχημα?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ασχολούμε με το στοίχημα αρκετά χρόνια αλλά παίζω μόνο στον ΟΠΑΠ.Αλλα λόγω μονοπωλείου οι αποδόσεις είναι πολύ μικρές και δεν σου δίνει και την δυνατότητα να παίξεις 1 παιχνίδι(τις πιο πολλες φορές.Θα ήθελα να ξεκινήσω να παίζω μέσω internet.Το έχει ψάξει κανείς το θέμα?Έχει να μου προτείνει κανένα site με στοίχημα?
γεια σου φιλαρακι, λες οτι ασχολεισε πολλα χρονια με το στοιχημα
ε και δεν εχεις ακουσει , δεν εχεις μαθει ποτε τιποτα για το στοιχημα στο ιντερνετ
περιεργο μου ακουγεται
εδω εχει "βρωμισει" ο τοπος με τις εταιριες στοιχηματων
απο τις διαφημησεις,ακομα και εδω που βρισκεσαι υπαρχει σχετικη διαφημιση
υπαρχουν πολλες επιλογες, εξαρταται μονο απο εσενα που θα εμπιστευθεις τα χρηματα σου
μεσω ιντερνετ, αν και εμενα  προσωπικα που παιζω 10 χρονια δεν μου εχει συμβει ποτε "στραβη"
τωρα αν και δεν ειναι σωστο να κανω διαφημιση
απο τις μεγαλυτερες εταιριες ειναιwww.bwin.com/gr/Default.aspx]αυτη[/url]
οπως καιwww.betoto.com/splash.aspx?]αυτη[/url]
www.bwin.com/gr/Default.aspx]αυτη
[/url]
www.betfair.com/]αυτηθελει[/URL] λιγο ψαξιμο,στο τι στοιχηματα προσφερει
αυτη
www.sportingbet.com/t/promos/150-free-bet-challenge.aspx?]αυτη[/url]
και υπαρχουν και παρα πολλες ακομα , σου εβαλα μερικες γνωστες
λοιπον ξεκινα την μελετη... :grin:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Απο αποψη αποδωσεων η καλυτερη με διαφορα ειναι η betf@air.com λογω του οτι ειναι ανταλλακτηριο και εχει μηδενικη γκανιοτα(κερδος μπουκ).Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι σωνει και ντε σε μια ομαδα θα δινει την καλυτερη αποδοση απο ολες τις εταιρειες.Σαν τριαδα αποδοσεων ομως σιγουρα και παντα θα εχει τον καλυτερο συνδυασμο.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240

Αυτες εμπιστευομαι εδω και πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα και με μεγαλα ποσα αναληψης.

Αν εισαι αρχαριος στο στοιχημα του ιντερνετ σου προτεινω να ασχοληθεις με expekt.com , stanjames.com , bet365.com και vcbet.com

:rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Φώντας Τσούνης απο bookenemy.com οτι καλυτερο υπαρχει,έχει και εκπομπες στο blue sky, Δευτέρα με Πεμπτη 16 με 17 και Παρασκευή 23 με 1 απλα ρισπεκτ

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
θέλω να ξεκινήσω στην betandwin και δεν ξέρω αν δέχεται χρεωστική κάρτα ή μόνο πιστωτική..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Είχε κανείς κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρεία?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
θέλω να ξεκινήσω στην betandwin και δεν ξέρω αν δέχεται χρεωστική κάρτα ή μόνο πιστωτική..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Είχε κανείς κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρεία?
κανονικα δεχεται χρεωστικη
εγω παιζω 5 χρονια στην bwin χωρις ποτε κανενα προβλημα

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παίζω στην bwin. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ χρεοστικη την οποια την εχω συνδέσει με paypall. Στην bwin γνωρίζουν μόνο το λογαριασμό μου στην paypall και κανένα άλλο στοιχείο μου.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
μέσω χρεωστικής σου κρατούν το 2% έτσι δεν είναι?

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω σου κρατανε 1% μολις κανεις καταθεση αλλα σχεδον ολες δινουν διπλασιασμο αρχικου κεφαλαιου ετσι κι αλλιως.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
το στοιχημα στο ιντερνετ πλεον ειναι πολυ διαδεδομενο ας δουμε λοιπον ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια στοιχηματων και που παιζετε?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
το στοιχημα στο ιντερνετ πλεον ειναι πολυ διαδεδομενο ας δουμε λοιπον ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια στοιχηματων και που παιζετε?
δεν θα ηταν προτιμοτερο αντι για το ιντερνετ ολες αυτες οι εταιρειες να ειχαν και πρακτορεια στην ελλαδα να σπασει επιτελους το καταραμενο μονοπωλιο του οπαπ?

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το μονοπώλιο θα σπάσει φίλε, αργά ή γρήγορα, ελπίζω γρήγορα. Τον ΟΠΑΠ δεν τον συμφέρει να πάει η υπόθεση με τη Stanley Bet στα ευρωπαικά δικαστήρια γιατί θα δικαιωθούν οι Άγγλοι.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Το μονοπώλιο θα σπάσει φίλε, αργά ή γρήγορα, ελπίζω γρήγορα. Τον ΟΠΑΠ δεν τον συμφέρει να πάει η υπόθεση με τη Stanley Bet στα ευρωπαικά δικαστήρια γιατί θα δικαιωθούν οι Άγγλοι.
3 ξενες εταιρειες εχουν ζητησει αδειοδοτηση απο την ελλαδα και στις 3 αρνηθηκαν.οτι θα σπασει θα σπασει.και τοτε θα κανουμε παρτυ!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Βαλε και την επιλογη: "Καμια - Δεν πεταω τα λεφταμου σε στοιχηματα".

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
betfair
pinnaclesports
expekt
188bet
ibcbet
bet365
stanjames

rando

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
16
Εγω ειμαι στη vistabet για να στηριξω και την φουκαριαρα τη τζουλια (αυτο το κοριτσι δεν θα παρουσιασει κανενα δελτιο καιρου)

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Έχοντας εμπειρία από πάρα πολλές εταιρίες στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, έχω να καταθέσω τις απόψεις μου γι' αυτές που έχω εμπειρία και γενικότερα για το στοίχημα.

1) Bwin-Betoto: Δύο εταιρίες που τις κατατάσσω στις "αδελφές εταιρίες". Έχουν μακράν τις χειρότερες αποδόσεις στα φαβορί και συνήθως και στα outsider. Πλέον έχω κάτι ψιλά στην πρώτη για να βλέπω τα video που έχουν σε ορισμένα live γεγονότα και για κάνα στοίχημα μπάσκετ. Τεράστια πληθώρα σε live γεγονότα και είδη στοιχήματος σε αυτά, πολλά από τα οποία όμως είναι για τζογαδόρους.

2) Sportingbet-Vistabet : Στην ίδια κατηγορία με τις προηγούμενες εταιρίες. Όχι και τόσο συχνά βρίσκεις εδώ καλές παικτικές ευκαιρίες.

3) Eurobet : Σπάνια οι στοιχηματικές ευκαιρίες εδώ όπως και πολύ μικρή η πληθώρα γεγονότων για ζωντανό στοιχηματισμό.

4) BET24 : Περίεργη εταιρία, πληθώρα επιλογών για στοιχηματισμό, όχι όμως και για ζωντανό.

5) Globet : Νομίζω με ισπανικές βάσεις εταιρία, όχι πολλά πράγματα.

6) Expekt : Από τις καλύτερες εταιρίες βάσει αποδόσεων. Μικρή η επιλογή στα live γεγονότα.

7) Interwetten : Λίγα πράγματα, μέτρια εξυπηρέτηση πελατών και δυσκολίες στην ανάληψη ποσών.

8) Ladbrokes : Αρκετά καλή εταιρία, η μόνη απ' όπου μου ζητήσανε με e-mail ή fax εικόνα ταυτότητας και κάρτας με τις δύο όψεις. Όχι πολλά γεγονότα για live betting, αλλά μεγάλο της ατού το, διαθέσιμο σε όλους σχεδόν τους αγώνες, ασιατικό στοίχημα, όχι μόνο στο σημείο αλλά και στα γκολ. Δεν χρειάστηκε ποτέ να επικοινωνήσω μαζί τους με θέμα το στοίχημα.

9) Unibet : Αρκετά καλή εταιρία και αρκετά γεγονότα live. Οι αποδόσεις αρκετά καλές. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Μετά λοιπόν τις προσωπικές μου εμπειρίες στις εταιρίες δοκίμασα και στην Betfair, όπου και άργησα να το κάνω, λόγω της δυσκολίας που είχα να καταλάβω τη διαφορά "ΥΠΕΡ" και "ΚΑΤΑ". Όταν αυτό έγινε, δεν ξαναέπαιξα σοβαρό ποσό αλλού. Θεωρώ πως ο οποιοσδήποτε έχει σωστές επιλογές και χρόνο να κάτσει να δει παιχνίδια και να στοιχηματίσει την ώρα του αγώνα δεν υπάρχει περίπτωση μακροπρόθεσμα να βγει χαμένος.

Αυτά από μένα, συγγνώμη για όποιους κούρασα.

Ερωτήλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom