Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε μάγκες κυτταρίτιδα έχουν κοριτσάκια 20 χρόνων δεν θα έχει η άλλη στα 50 με δύο παιδιά; Και έτσι να είναι, για την ηλικία της είναι υπερπηδηξιμη, δεν γίνεται να την συγκρίνεις με το πώς ήταν πριν χρόνια είναι ηλίθιο. Εσείς θα θελα να σας δω πως είστε που κρίνετε με τόση άνεση το προ γκιλφ γκομενάκι. Εγώ που με περνάει και πόσα χρόνια, θα της τον έβαζα.ναι ρε χαλια
ρε τυπε μαλλον δεν διαβάζεις τι γράφουμε ,ΔΕΝ εκρινα με ρωτήσαν και απάντησα !μαθετε να διαβαζετε πριν απατήσετεΡε μάγκες κυτταρίτιδα έχουν κοριτσάκια 20 χρόνων δεν θα έχει η άλλη στα 50 με δύο παιδιά; Και έτσι να είναι, για την ηλικία της είναι υπερπηδηξιμη, δεν γίνεται να την συγκρίνεις με το πώς ήταν πριν χρόνια είναι ηλίθιο. Εσείς θα θελα να σας δω πως είστε που κρίνετε με τόση άνεση το προ γκιλφ γκομενάκι. Εγώ που με περνάει και πόσα χρόνια, θα της τον έβαζα.
Στην άλλη που μοιάζει με τον Χαραλαμπόπουλο μοιάζει εδώκουκλα η παπια
Όλοι περιμένουμε το νέο βίντεο κλιπ της πουτανας λες κ περιμένουμε τσόντα Ν κυκλοφορήσει
Επ… τι κανεις εσυ εδω ;
Τυπε οι γριές είναι η μεγάλη μου αδυναμία αΕπ… τι κανεις εσυ εδω ;
Χαγη κατευθειαν .. δεν ειμαστε για τιποτα λιγοτερο , ειμαστε σοβαρο μαγαζιΤυπε οι γριές είναι η μεγάλη μου αδυναμία α
Και βου δημιουργείται θέμα κυλοτας εκ νέου
Πρέπει να καταφέρουμε στη Χάγη ή στο αρμόδιο δικαστήριο του bou