Το βαλε στον κωλο του Μπισμπικη.το νυχι στο μεγαλο δακτυλο στο δεξι της χερι τι επαθε ; στραβωσε ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βανδή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 446
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Αν και επεσε φουλ ρετουσαρισμα στις φωτο,η Δεσποιναρα παραμενει η απολυτη ξεκωλιαρα...Τι ξεκωλλο μπικινι ειναι αυτο μωρη καυλομουνα,να τα βλεπουν καποιες νεοτερες της αυτα που φορανε κατι ξενερωτα μαγιο...
Και καμια φωτο απο πισω να βρισκαμε απ αυτο το παπαρατσι...
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 446
μουναρος εισαι!!ας την πετυχαιναμε οπως και να ηταν ετσι οπως την βλεπουμε τωρα κκαι ο πουτσος θα γινοταν τουρμπο!!το εχω αισθανθει αλλωστε με την καυλα που βγαζει οταν την εχω δει απο κοντα και της εχω μιλησει!!Αν και επεσε φουλ ρετουσαρισμα στις φωτο,η Δεσποιναρα παραμενει η απολυτη ξεκωλιαρα...Τι ξεκωλλο μπικινι ειναι αυτο μωρη καυλομουνα,να τα βλεπουν καποιες νεοτερες της αυτα που φορανε κατι ξενερωτα μαγιο...
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 446
kokoretsakias93
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2019
- Like
- 995
- Πόντοι
- 81
Έχεις απόλυτο δίκιο απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν φταίνε μόνο αυτές, υπάρχουν πολλοί εξυπνακηδες που μόλις δουν σέξυ γυναίκα άνω των 40 κάτι παθαίνουν, την αποκαλούν μπεμπεκα και τα σχετικά , οπότε υπάρχει ένα κλίμα ηλικιακού κόμπλεξ στην Ελλάδα. Εμένα γνώμη μου είναι το σεξ είναι για όσο γουστάρεις και μπορείς, η ηλικίες δε σημαίνει κατι και ας απελευθερωθουμε επιτέλους και εμείς οι άντρες για να το κάνουν και οι γυναίκες.βάση ηλικίας μπορεί να πει κάποιος ότι ειναι 60 ετών παρά ? παρά 8? κάτι τέτοιο νομίζω...Το καλό ειναι ότι υπάρχουν σέξυ γυναίκες και μετά το 50 οπότε η ζωή ειναι ωραία και για τους μεγαλύτερους...
Και εγώ αυτό πιστεύωδεν ξερω πως εχω κατι μσαν εκτη αισθηση και καταλαβαινω ποιεςσ ειναι θερμες στο σεξ..η Δεσποινα ειμαι σιγουρος πως ειναι πυραυλος
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 446
ποσο πολυ θα ηθελα να ειμαι απο κατω και να γλυψω τις πατουσαρες της!!!!!Χρονια σου πολλα απολυτη καυλα μου...
Το "δωρακι" μου για σενα...
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
ΚορμάραΧρονια σου πολλα απολυτη καυλα μου...
Το "δωρακι" μου για σενα...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Την ξέσκιζα μέχρι να λιποθυμήσει.
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.474
- Πόντοι
- 446
οφθαλμιατρο εχεις παει καθολου προσφατα?σου φαινεται για μιλφ αυτη αριστερα?ισως κορη τηςΤο άλλο το μιλφ ποιο είναι
Ξεκώλιασμα αμφοτερες
vraxoritis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 2.477
- Πόντοι
- 441
Milf ειναι, στα 39 απο οτι ειδα στο προφιλ της στο ινστα με σχετικα μεγαλο παιδι!οφθαλμιατρο εχεις παει καθολου προσφατα?σου φαινεται για μιλφ αυτη αριστερα?ισως κορη της
Λες με το κιτρινο την Μιλφαρα;οφθαλμιατρο εχεις παει καθολου προσφατα?σου φαινεται για μιλφ αυτη αριστερα?ισως κορη της
Χολέβα την λένε για πολύ ξεκώλιασμα οντωςΤο άλλο το μιλφ ποιο είναι
Ξεκώλιασμα αμφοτερες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις