Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Καριολαααααα
Αστέρι είναι!
Εκείνη την περίοδο για εμένα ήταν στα τοπ της εμφανισιακά.Δύο ξένοι ...Και εδώ γκομεναρα ήταν.
νταξ περασε τα 50, μια ζωη νυχτα δουλευε, βαλε και καταχρησεις κτλ λογικο να σιτεψει νωρις. Ο Ντεμης ειναι και μικροτερος της (νομιζω) και ελεω αθλητισμου εχει κανει καλυτερη ζωη.O Θεμιστοκλής έκανε μ@λ@κία που χώρισε τέτοια υπέρλαμπρη και υπέρκομψη.
Νομίζω ότι τα κέρατα που πέσανε εκατέρωθεν δεν μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών...νταξ περασε τα 50, μια ζωη νυχτα δουλευε, βαλε και καταχρησεις κτλ λογικο να σιτεψει νωρις. Ο Ντεμης ειναι και μικροτερος της (νομιζω) και ελεω αθλητισμου εχει κανει καλυτερη ζωη.
Εγω πιστευω οτι χωρισαν επειδη το δεσποινακι δεν ειχε αφησει ουτε ζαχαρη αχνη στα ντουλαπια μετα απο τοσα χρονια και απηυδησε ο θεμιστοκλακος
ειναι ζευγαρι της σοουμπιζ τυπε μου, δεν τους νοιαζουν και πολυ αυτα. Οργια κανανε και οι δυο, ο ενας γαμουσε 5 μοντελα το μηνα σαν ποδοσφαιριστης και η αλλη δουλευε νυχτα και οποιον ηθελε (κυριολεκτικα οποιον ηθελε) τον ειχε στο καμαρινι της. Δεν νομιζω να υπαρχει ζευγαρι διασημων που να ειναι πιστοι ο ενας στον αλλο, ειναι πιο απελευθερωμενοι, και ειναι και κλειστοι οι κυκλοι τους οποτε με μπολικη εχεμυθεια κανουνε παρτουζες μεταξυ τους.Νομίζω ότι τα κέρατα που πέσανε εκατέρωθεν δεν μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών...
47. Ο Ντεμης ειναι και μικροτερος της (νομιζω)
Ο ντεμης εχει χασει το μετρημα σε τριτα προσωπα. Αν και γαυρος τον παω.Υπαρχει τριτο πρόσωπο στη ζωή της ΒΑΝΔΗ
και μαλιστα παρα πολυ γνωστό
Έιναι μικρότερος της κ προφανώς την ξεσκίζει αγρια
ΕπιΣης ειναι κ φανατικός παναθηναικος οπως άλλωστε ειναι κ το δεσποινάκι
Δέσποινα η ζωη συνεχίζεται
Καλα γαμησια με τον φιλο μου τον Β_@@@@@@
ΚαιΟ ντεμης εχει χασει το μετρημα σε τριτα προσωπα. Αν και γαυρος τον παω.
Ο γυμναστής της ο vastsin;?Υπαρχει τριτο πρόσωπο στη ζωή της ΒΑΝΔΗ
και μαλιστα παρα πολυ γνωστό
Έιναι μικρότερος της κ προφανώς την ξεσκίζει αγρια
ΕπιΣης ειναι κ φανατικός παναθηναικος οπως άλλωστε ειναι κ το δεσποινάκι
Δέσποινα η ζωη συνεχίζεται
Καλα γαμησια με τον φιλο μου τον Β_@@@@@@