Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.626
- Πόντοι
- 1.046
Αυτός έχει μια μύτη μεγαλύτερη και από την πούτσα μου??Ο γυμναστής της ο vastsin;?
Αυτός έχει μια μύτη μεγαλύτερη και από την πούτσα μου??Ο γυμναστής της ο vastsin;?
big nose big hose λενε οι αγγλοφωνοι....Αυτός έχει μια μύτη μεγαλύτερη και από την πούτσα μου??
Ο γυμναστής της ο vastsin;?
ποιός είναι ρε παίδες??Στείλτε κανα πμ, μας έχει φάει η περιέργειαΚαμια σχεση πολυ γνωστός ηθοποιός , πασίγνωστος
Ωραία αυτά τα κουίζ. Το μικρό του ή το επίθετο ξεκινά από Β;Καμια σχεση πολυ γνωστός ηθοποιός , πασίγνωστος
Αληθινή κερατομαχία.Νομίζω ότι τα κέρατα που πέσανε εκατέρωθεν δεν μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών...
Εδώ άλλοι που δεν τους ξέρει κανείς και χωρίζουν πιο γρήγορα. Δύσκολη υπόθεση ο γάμος.και πολύ που άντεξε τόσα χρόνια όταν είσαι στην showbiz
Ποιος ηθοποιος?Τελικά την γαμάει ο ηθοποιός ε;Α ρε Ντέμη...
οχι δεν την γαμαει ο ηθοποιος αλλα φιλος του ηθοποιουΤελικά την γαμάει ο ηθοποιός ε;Α ρε Ντέμη...
Καλά ρε πιστεύετε τις μαλακίες που βάζει μια σουλαγκλαμορους;Εκείνη πρέπει να ναι κανα δεκάχρονο ή καμια καθυστερημένη.Λέει έχει πληροφορίες ότι παρολο που βλέπουν την Δέσποινα να πηγαίνει στο ΣΠΙΤΙ του Βασίλη Μπισμπίκη δεν γαμιέται με αυτόν αλλά με τον φίλο του.Και τι είναι το σπίτι του Μπισμπίκη γαμιστρώνας;;Δεν έχουν άλλα μέρη να γαμηθεί η Δέσποινα με τον φίλο;;Θα βγει τις επόμενες μέρες λογικά γιατί και αυτός δεν έχει πάρει επίσημα διαζύγιο.Θα γαμήσει καλά αλλά μαλάκας αν χώρισε την γυναίκα και μάνα του παιδιού του για την 52χρονη μουνάρα Δέσποινα.Βγάλε γούστα ένα δίμηνο και άραξε.οχι δεν την γαμαει ο ηθοποιος αλλα φιλος του ηθοποιου
οχι δεν την γαμαει ο ηθοποιος αλλα φιλος του ηθοποιου
είναι γριά πλέοντελευταια φωτο κωλος ψιλοανυπαρκτος....