Μαγκες για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα να μη γινονται παρεξηγησεις. Ουτε δικο μου ειναι το σαιτ ουτε διαχειριστης ειμαι η κατι τετοιο για να σας πω που θα γραφετε και τι, δημοκρατια εχουμε, αλλα ουτε και γκομενος της Βανδη ειμαι ουτε αντρας της. Απλα απορω ποσο μαλακας μπορει να ειναι καποιος.. γιατι αν δε σας αρεσει μια γυναικα ειναι σπαστικο να μπαινετε και να γραφετε μαλακιες οτι ειναι μπαζο η μουμια η οτιδηποτε αλλο δε ρωτησαμε τη γνωμη σας. Δεν ειναι μονο για Βανδη το εχω δει και σε αλλες πολλες.. πχ. Φουρειρα... αλλα και αλλες, ειναι γενικο το κακο. Δεν εχετε τι να κανετε μερικοι σας εχει φαει εντελως και σχολιαζετε ολη την ωρα αρνητικα καποια που δεν σας αρεσει η κοροιδευετε αυτους που τους αρεσει μια διασημη γκομενα. Πρεπει να εισαι εντελως για το πουτσο ατομο... και εμενα δε μου αρεσουν ενα σωρο αλλες αλλα δε μπαινω να ασχοληθω καθολου που τις θεωρω τετραστια μπαζα και απορω πραγματικα πως αρεσουν σε καποιους αυτα τα γκρεμλιν, γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε, απλα κατανταει αηδια δηλαδη. Υπαρχουν 500 γκομενες εδω δε μπορει να αρεσουν ολες σε ολους.. η να μας αρεσουν το ιδιο. Ασχολειθειτε με αυτες που σας αρεσουν και μη μας ζαλιζετε το πουτσο. Αυτα.. αν θελετε παλι να συνεχισετε, τι να πω.. η μαλακια ειναι ανικητη που λενε, σας αφηνω στην κριση των υπολοιπων. Τουλαχιστον εσας που δεν σας αρεσει η Βανδη πειτε μας και εμας αν θελετε ποια σας αρεσει, να δουμε το γουστο σας