Εδώ έχει πέσει τρελό ρετούς.
Ναι μόνο εκεί και μόνο στη βανδή πέφτει ρετούς και φίλτρα...
Όπως και να χει δεν τη λες άσχημη, σχετικά καλά κρατιέται...
Εδώ έχει πέσει τρελό ρετούς.
Ελα ρε τυπε την εχεις δει απο κοντα? ειναι ο μεγαλυτερος ερωτας μου απο οταν εβγαλε τις δεκα εντολες.. 20 και κατι χρονια τωρα. Οτι και να σου πω ειναι λιγο για το ποσο με καυλωνε παντα αυτη η γυναικα.Από κοντά είναι ακόμα καλύτερη... Όποιος την δει θα το διαπιστώσει... Δεν υπάρχει η γυναικαρα αυτή! Έχει ένα συνδυασμό καθημερινής εκφυλης μουνάρας με έναν αέρα ξεχωριστό που δεν είναι από αυτόν τον κόσμο...
Πες τα ρε φιλε γαμωτο,για οποιον δεν την γουσταρει μπορει απλα να μην ασχολειται,αφηστε εμας που την γουσταρουμε και μας καβλωνει χρονια τωρα,να ασχολουμαστε..Α ρε Δεσποιναρα μουναρα συνεχισε να μας καβλωνεις οπως εσυ ξερεις..Σε οποιον δεν αρεσει η ΔΕΣΠΟΙΝΑΡΑ να παρει τον πουλο απο δω μεσα. Ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη καυλα μας οποιος δε γουσταρει δρομο.
Φευγουμε φιλε,Σε οποιον δεν αρεσει η ΔΕΣΠΟΙΝΑΡΑ να παρει τον πουλο απο δω μεσα. Ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη καυλα μας οποιος δε γουσταρει δρομο.
Σε οποιον δεν αρεσει η ΔΕΣΠΟΙΝΑΡΑ να παρει τον πουλο απο δω μεσα. Ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη καυλα μας οποιος δε γουσταρει δρομο.
Φευγουμε φιλε,
Συγνωμη για την ενοχληση.
Φευγουμε φιλε,
Συγνωμη για την ενοχληση.
Απο οτι καταλαβα πρεπει να την εχεις δει σχετικα προσφατα εσυ ..μμμ μου εχουν πει ειναι λιγο κοντη ετσι.. Συμφωνω οτι οσο μεγαλωνει γινεται ολο κ πιο ομορφη ναι, οκ μεχρι καποιο σημειο βεβαια μετα τα 50 ολες σπαζουν ακομα η Μπελουτσι να εισαι αλλα η Βανδη παντα καθε φορα ειναι κ πιο ομορφη ακομα κ τωρα σε αυτη την ηλικια .. καλα για παλια δε μιλαω ειδικα μετα τα 30 της απο το 2000 εως το 2009-10 ηταν η καλυτερη της εποχη πανεμορφη. Τα ποδια της παντα ηταν το δυνατο σημειο πολυ ομορφα κ ο κωλος της συμφωνω. Παντως κ τωρα κρατιεται παρα πολυ καλα εστω κ με καποιο μποτοξ η κατι τετοιο. Παντα γοητευτικη και σεξυ γυναικα και απιστευτη σωματαραΕγω δεν την εβλεπα απο κοντα για να μην την απομυθοποιησω, φοβωμουν μην ειναι τραβηγμενη κ υπερβολικη. Καταρχην δεν ειναι στεκα οπως φαινεται σε φωτο κλπ ειναι αρκετα κανονικη, εχει κωλαρα κ πολυ ομορφα ποδια, καλοσχηματισμενο στηθος μικρο (δεν ξερω αν ειχε βαλει σιλικονη παλια, πλεον δεν εχει) κ το προσωπο με εξεπληξε ευχαριστα! Δεν ηταν τραβηγμενη, ειχε ριτιδες εκφρασης κανονικα οπως ολες οι γυναικες, κ γυρω απο τα ματια κ στο μετωπο, η μυτη κανονικη, αν κανει κατι ειναι στο ανω χειλος κανα μποτοξ... Εγω φοβομουν οτι θα ειναι τεζα το δερμα κ αυτης ηταν οπως μιας οποιασδηποτε γυναικας... Σε τηλεοραση κ φωτο πεφτει μακιγιαζ κ δεν φαινεται, προσωπικα την προτιμω με τις ριτιδες εκφρασης κλπ γτ ειναι πιο προσιτη κ σαν ενα καλο κρασι που οσο μεγαλωνει ειναι καλυτερο...
πιο παλια τύπε ηταν ακομα καλυτερη,παιζει φωτογραφια της μικρη που ηταν και στα ντουζενια της που ειχε φρυδια ενωμενα και πιο πολυ τρίχα και απο τη Σολωμουκαλα για παλια δε μιλαω ειδικα μετα τα 30 της απο το 2000 εως το 2009-10 ηταν η καλυτερη της εποχη πανεμορφη.
Ναι τη θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει στα μεσα της δεκαετιας του 90.. υπαρχουν μερικες φωτο στο ιντερνετ βεβαια, δεν ξερω αν εσυ λες καποια συγκεκριμενη. Οτι βρεις ανεβαζε να καυλωσουμε τυπε, ειτε παλια ειτε καινουρια βανδη να 'ναι......πιο παλια τύπε ηταν ακομα καλυτερη,παιζει φωτογραφια της μικρη που ηταν και στα ντουζενια της που ειχε φρυδια ενωμενα και πιο πολυ τρίχα και απο τη Σολωμου
αν τη βρω θα την ανεβασω να πιρφορισουμε λιγουλακι
ε ναι που να τη κυκλοφορουσες μετά τη τάπαφοβόμουν ότι είναι τάπα κ χάρηκα πολύ που δεν είναι!!
Μαγκες για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα να μη γινονται παρεξηγησεις. Ουτε δικο μου ειναι το σαιτ ουτε διαχειριστης ειμαι η κατι τετοιο για να σας πω που θα γραφετε και τι, δημοκρατια εχουμε, αλλα ουτε και γκομενος της Βανδη ειμαι ουτε αντρας της. Απλα απορω ποσο μαλακας μπορει να ειναι καποιος.. γιατι αν δε σας αρεσει μια γυναικα ειναι σπαστικο να μπαινετε και να γραφετε μαλακιες οτι ειναι μπαζο η μουμια η οτιδηποτε αλλο δε ρωτησαμε τη γνωμη σας. Δεν ειναι μονο για Βανδη το εχω δει και σε αλλες πολλες.. πχ. Φουρειρα... αλλα και αλλες, ειναι γενικο το κακο. Δεν εχετε τι να κανετε μερικοι σας εχει φαει εντελως και σχολιαζετε ολη την ωρα αρνητικα καποια που δεν σας αρεσει η κοροιδευετε αυτους που τους αρεσει μια διασημη γκομενα. Πρεπει να εισαι εντελως για το πουτσο ατομο... και εμενα δε μου αρεσουν ενα σωρο αλλες αλλα δε μπαινω να ασχοληθω καθολου που τις θεωρω τετραστια μπαζα και απορω πραγματικα πως αρεσουν σε καποιους αυτα τα γκρεμλιν, γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε, απλα κατανταει αηδια δηλαδη. Υπαρχουν 500 γκομενες εδω δε μπορει να αρεσουν ολες σε ολους.. η να μας αρεσουν το ιδιο. Ασχολειθειτε με αυτες που σας αρεσουν και μη μας ζαλιζετε το πουτσο. Αυτα.. αν θελετε παλι να συνεχισετε, τι να πω.. η μαλακια ειναι ανικητη που λενε, σας αφηνω στην κριση των υπολοιπων. Τουλαχιστον εσας που δεν σας αρεσει η Βανδη πειτε μας και εμας αν θελετε ποια σας αρεσει, να δουμε το γουστο σας
Μαγκες για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα να μη γινονται παρεξηγησεις. Ουτε δικο μου ειναι το σαιτ ουτε διαχειριστης ειμαι η κατι τετοιο για να σας πω που θα γραφετε και τι, δημοκρατια εχουμε, αλλα ουτε και γκομενος της Βανδη ειμαι ουτε αντρας της. Απλα απορω ποσο μαλακας μπορει να ειναι καποιος.. γιατι αν δε σας αρεσει μια γυναικα ειναι σπαστικο να μπαινετε και να γραφετε μαλακιες οτι ειναι μπαζο η μουμια η οτιδηποτε αλλο δε ρωτησαμε τη γνωμη σας. Δεν ειναι μονο για Βανδη το εχω δει και σε αλλες πολλες.. πχ. Φουρειρα... αλλα και αλλες, ειναι γενικο το κακο. Δεν εχετε τι να κανετε μερικοι σας εχει φαει εντελως και σχολιαζετε ολη την ωρα αρνητικα καποια που δεν σας αρεσει η κοροιδευετε αυτους που τους αρεσει μια διασημη γκομενα. Πρεπει να εισαι εντελως για το πουτσο ατομο... και εμενα δε μου αρεσουν ενα σωρο αλλες αλλα δε μπαινω να ασχοληθω καθολου που τις θεωρω τετραστια μπαζα και απορω πραγματικα πως αρεσουν σε καποιους αυτα τα γκρεμλιν, γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε, απλα κατανταει αηδια δηλαδη. Υπαρχουν 500 γκομενες εδω δε μπορει να αρεσουν ολες σε ολους.. η να μας αρεσουν το ιδιο. Ασχολειθειτε με αυτες που σας αρεσουν και μη μας ζαλιζετε το πουτσο. Αυτα.. αν θελετε παλι να συνεχισετε, τι να πω.. η μαλακια ειναι ανικητη που λενε, σας αφηνω στην κριση των υπολοιπων. Τουλαχιστον εσας που δεν σας αρεσει η Βανδη πειτε μας και εμας αν θελετε ποια σας αρεσει, να δουμε το γουστο σας