φιλε , δεν πας καλα , να το κοιταξεις.
Πιο καυλιαρα τραγουδιστρια δεν υπαρχει.
Ναι δεν πάω καλά αφου το λές
Προσωπικά στη Βανδή... ούτε εμετό
φιλε , δεν πας καλα , να το κοιταξεις.
Πιο καυλιαρα τραγουδιστρια δεν υπαρχει.
μιλαμε για ΤΗΝ ξενερωτη γκομενα το βλαχακι που ηρθε στην Αθηνα και την ειδε κυρια , το ξενερωμαΚατ'αρχάς είναι λάθος να προσπαθούν οι μεν να πείσουν τους δε περί "μπαζότητος" ή μη της Βανδή.
Όσα τα μούτρα, τόσα και τα γούστα (άγνωστός σε τοίχο στο Πολυτεχνείο, το 1992).
Προσωπικά ούτε να κάνω εμετό επάνω της. Δε βγάζει ίχνος ερωτισμού. Είναι τόσο αισθησιακή όσο το Αροξόλ πράσινο. Όλα αυτά τα κοντά φουστανάκια και το γεμάτο ηδυπάθεια βλέμμα μόνο γέλιο μου προκαλούν λόγω του ανεπιτυχούς της προσπάθειας αλλά και του ψεύτικου του γενικότερου στυλ.
Αν όμως κάποιος γουστάρει τη Βανδή, θέμα του. Δεν υπάρχει λόγος να τη λέει ο ένας στον άλλο. Είναι αστείο.
Η Βανδή δε μοιάζει με την Αγγελοπούλου; Λέτε να έχουν τον ίδιο πλαστικό;
Αν πηδηξω πχ την Κοκκινου ή την μαριαντα Πιεριδη ΤΟΤΕ μονο μπορω να θεωρησ
ω μπαζο την βανδ με την εννοια οτι εχω πηδήξει και καλύτερες!!!
τα πες ολα αδερφε, συμφωνω απολυταμα καλα ρε παμε καλα??? δηλαδη τι θελετε να πειτε οτι ειναι μια χοντρη σπυριαρα που βρομαει ψαριλα?ελεος πια.δηλαδη πιος δεν θα ηθελε να τη γαμαγε οπως τη βλεπετε στη φωτο?και τι με νοιαζει εμενα πως ειναι στο super market αβαφη αφτιαχτη... εγω θελεω να πηδηξω αυτη που βλεπω στη τηλεωραση, στις φωτογραφιες και στη πιστα. δηλαδη η μουναρα η ξανθια που ειδες χτες στο μπαρ ειναι ετσι οταν θα παει να παρει ενα κιλο πατατες?
αλλά στις φωτογραφιες βλεπω άλλα ....." πραγματα" και οταν ηταν νεοτερη ηταν ακομη καλυτερη. εχετε δει πολλες 30-35 με αυτα τα "προσοντα";
Εγώ πάλι και χωρίς να έχω πηδήξει την Κοκκίνου ή την Πιερίδη, πάλι έχω πηδήξει καλύτερες, όπως φαντάζομαι και πολλοί συναγωνιστές από δω μέσα...
Τι βλέπεις ο (Μ)Παοκ θα σωθεί?? θα αναλάβεις προεδρος????
γιατι μαλλον ο Ζαγοράκης πρέπει να εισαι!!!!!!!!!
οτι κυκλοφορουν συμφωνω οτι τις πηδαμε (τσαμπα) εγω και συ διαφωνω!!!!!
ιιιιιιιιι.. κατεβηκαν οι σιξχαντρεντσιξτυσιξ στη γη?