BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σαν την βανδη ειναι οι μνρς που σας αρεσουν? χα χα χα
απλα ειναι ΤΟΣΟ μπαζο!
απλα ειναι ΤΟΣΟ μπαζο!
Αν ήμουν γυναικα δεν θα με πείραζε να με λένε μπαζο οι γυναικες αρκει το 50% των αντρων να θεωρουσε μναρα και το αλλο 50% απλά να με θεωρούσε γαμισαμπλε.
(βεβαια αν ήμουν γυναικα μπορουσα να πηδηχτω με το 90% των αντρων αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα)
ΥΓ αυτο που δεν μπορω να καταλάβω στις γκομενες πως για τη μια λένε εχει χαμηλο κώλο πεσμενο βυζι κλπ
και οταν ο γκομενος/αντρας τους λεει ΠΑΧΥΝΑ κατευθειαν λενε ΑΑΑ ειναι ωραι ο αντρας να εχει ΚΟΙΛΙΑ (????????????)
δηιγωντας τα να κλαις.....δεν φταιει αυτη που μεγαλωνει....φταιει η ζωη που ειναι μικρη...αλλωστε και μεις το ιδιο δεν ειμαστε?Περασμενα μεγαλεια....
δηιγωντας τα να κλαις.....δεν φταιει αυτη που μεγαλωνει....φταιει η ζωη που ειναι μικρη...αλλωστε και μεις το ιδιο δεν ειμαστε?
Εμενα παντως με τραβηξε η βανδη (ΠΡΙΝ καταλάβω ποια ειναι) και στο φινάλε μακαρι να την πηδηξω και ας μου λετε "καλα ρε μαλ τι μπαζο πηγες και πήδηξες"
Fresh θα σου απαντησω οτι ειχα πει παλια σε μια φιλη "ποιος κωλος, πιο βυζι πιιο σύνολο εγω να την πηδήξω θέλω οχι να της κανω φωτογράφηση (book)" και τέλος τους αντρες τους ενδιαφέρει 1) αν θα τους κάτσει η γκομενα 2) η εμφανιση