despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Ε όχι και κάθε μέρα...Πάντως για να δουλεύεις τόσο πολύ θα έχεις τους λόγους σου!!Καλή σουλειά σου εύχομαι σήμερα και με προσοχή!! ;) ;)
ευχαριστω.............. :-*
Ε όχι και κάθε μέρα...Πάντως για να δουλεύεις τόσο πολύ θα έχεις τους λόγους σου!!Καλή σουλειά σου εύχομαι σήμερα και με προσοχή!! ;) ;)
Μην κανεις καμια βλακεια και φυγεις τωραπου σε μαθαμε δεσποινακι..τι θσ κανουμε εμεις μετα?
Ποτέ μη λες μη λες ποτέ!!που να παω βρε εγω εδω ειμαι εχω ριζωσει....................
Ποτέ μη λες μη λες ποτέ!!
Καταλαβαίνω..Ξέρω που γίνεται η συζήτησή μας!!οταν σου φερονται ενταξει και νιωθεις ομορφα σε ενα χωρο δεν βρισκω λογο για να φυγω............ ;)
υ.γ. ασε που δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να δουλευω σε ενα αλλο χωρο εκτος και αν ειναι καλυτερος απο αυτον που βρισκομαι,καλυτερος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οποτε μονο φυλης 104.....................
δεσποινακι κανεναν νεο καψουρι με την παρτη σου εχου με?
δεν παιζει αυτο το στουντιακι να μην εχει νεα γενια αγαπουληδων
η παλια φουρνια περασε και εβαλε μυαλο θελουμε να δουμε νεο ορεστη
Καλό μήνα κουκλίτσα!!Καλά να περάσεις..καλησπερα σε ολους και καλο μην να εχουμε με πολλααααααααααααααααααα...............
Τύπε Ορέστης μόνο ένας!!δεσποινακι κανεναν νεο καψουρι με την παρτη σου εχουμε?
δεν παιζει αυτο το στουντιακι να μην εχει νεα γενια αγαπουληδων
η παλια φουρνια περασε και εβαλε μυαλο θελουμε να δουμε νεο ορεστη
θα της πηγαιναν νομιζω τρελα αυτες οι στολες στην δεσπιΤην πιο γλυκια Καλησπερααααα στο πιο σεξυ,ναζιαρικο μωρο του 104..Τι κανεις μωρο μου????Τι λες σου αρεσουν αυτες οι στολες?Εγω παντως θα φτιαχνομουν τρελα αν σε εβλεπα με καποια απο αυτες....
θα της πηγαιναν νομιζω τρελα αυτες οι στολες στην δεσπι
;) ;)Συμφωνω απολυτα φιλαρακι...