kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Kαλημέρα καυλιάρικο Δεσποινάκι Τι έγινε στο μαγαζί;Έπεσε περονόσπορος και... (φεύγουν) τα κορίτσια;;;;
Το μόνιμο είναι το δύσκολο...
oλο και καποια θα βρεθει.......... ;)
Kαλημέρα καυλιάρικο Δεσποινάκι Τι έγινε στο μαγαζί;Έπεσε περονόσπορος και... (φεύγουν) τα κορίτσια;;;;
Το μόνιμο είναι το δύσκολο...
Οι αλλαγές είναι καλές..Να μη βαριούνται τα κορίτσια,να μη βλέπουμε κι εμείς όλο τα ίδια πρόσωπα..καλημερα δεν ειναι ελιες για να πεσει περονοσπορος επεσε πουτανοσπορος...
Σε κάποια φάση χρειάζεται κι αυτό!!Κι εσύ θα το αναζητήσεις κάποια στιγμή και το Δεσποινάκι αν δεν έχει ήδη κάτι μόνιμο!!Τι τις θες τις μονιμότητες ρε φιλε;;; Αστες για τους δημοσίους υπαλλήλους ;)
καλημερα δεν ειναι ελιες για να πεσει περονοσπορος επεσε πουτανοσπορος...
Οι αλλαγές είναι καλές..Να μη βαριούνται τα κορίτσια,να μη βλέπουμε κι εμείς όλο τα ίδια πρόσωπα..
Σε κάποια φάση χρειάζεται κι αυτό!!Κι εσύ θα το αναζητήσεις κάποια στιγμή και το Δεσποινάκι αν δεν έχει ήδη κάτι μόνιμο!!
Τώρα... ;) ;) ;) Συμπλήρωσέ το και το δέχομαι!!δεν ειμαι εγω για μονιμο..................
Τώρα... ;) ;) ;) Συμπλήρωσέ το και το δέχομαι!!
Καταλαβαίνω,οπότε δεν επιμένω..Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;γενικα δεν ειμαι για μονιμο................. :-*
Καταλαβαίνω,οπότε δεν επιμένω..Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
Έχεις χρόνια ακόμα!!21...........
Έχεις χρόνια ακόμα!!
Κάποια μέρα θα σου έρθω με δωρο ένα ζευγάρι γόβες..Έτσι για το καλό!!
Το ξέρω,γι αυτό το είπα..Θα 'ναι και με στρασάκια!!ε ναι ειμαι πιπινακι ακομα εγω................
τρελαινομαι για γοβες.....................
Το ξέρω,γι αυτό το είπα..Θα 'ναι και με στρασάκια!!
Έχω μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες Σκορπιούς!!Κι αυτές σε μένα..ΠΑΝΤΑ!!
Θα περάσουμε τέλεια!!
Δουλεύεις σήμερα;οτι θα περασουμε τελεια ειναι το μονο σιγουρο............................
Δουλεύεις σήμερα;
Ε όχι και κάθε μέρα...Πάντως για να δουλεύεις τόσο πολύ θα έχεις τους λόγους σου!!Καλή σουλειά σου εύχομαι σήμερα και με προσοχή!! ;) ;)καθε μερα δουλευω ειμαι δουλεφταρου εγω........
ναι στο μαγαζι ειμαι................