You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν ξέρω να γαμάω στα 4 - Δώστε καμιά συμβουλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.
Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.
Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.
Δώστε κανένα τιπ.
Έτσι όπως το γκούγκλαρες το "τεχνικές" δεν ξέρω αν θα σου στηθεί ποτέ σωστά το γκομενάκι αλλά μπορεί να σου παίξει στο τέλος κανά 45ρι δίσκο.
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Αν μετά τα όσα σου έγραψαν , βίντεο, σκίτσα, οδηγίες δεν κατάλαβες πώς να το κάνεις τότε άστο καλύτερα ...
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Ρε συ τζάμπα έγραφα doggystyle manual??? Να την πηδηξεις στα 4 πάραυτα!
Φίλε αυτή περισσότερο το θέλει να είναι μια φάση για να καβλαντίζει. Γι' αυτό λέω ότι με κόβει πίσω. Το παραδέχομαι, είμαστε και οι 2 μέτριοι στο σεξ, όμως εγώ θέλω να βελτιωθώ και να γαμώ σε επίπεδα Pierre Woodman τουλάχιστον. Θυμάμαι μια ξανθιά με καρέ μαλλιά που την είχε στα 4 και την οδηγούσε σαν γαϊδουράκι στο κρεβάτι. Με στοίχειωσε αυτή η εικόνα.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Αν μετά τα όσα σου έγραψαν , βίντεο, σκίτσα, οδηγίες δεν κατάλαβες πώς να το κάνεις τότε άστο καλύτερα ...
Στη θεωρία τα καταλαβαίνω. Στην πράξη όμως, το πουλί καταλήγει να τρίβεται στα σκέλια.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Έτσι όπως το γκούγκλαρες το "τεχνικές" δεν ξέρω αν θα σου στηθεί ποτέ σωστά το γκομενάκι αλλά μπορεί να σου παίξει στο τέλος κανά 45ρι δίσκο.
Σωστός, το ορθό είναι techniques. Είναι μέτρια τα Αγγλικά μου.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Μηπως παραβαινεις μια βασικη αρχη; Οτι για να γαμησεις πρεπει να σου ειναι σηκωμενο;Στη θεωρία τα καταλαβαίνω. Στην πράξη όμως, το πουλί καταλήγει να τρίβεται στα σκέλια.
Και να έχει γκόμενα!!!Μηπως παραβαινεις μια βασικη αρχη; Οτι για να γαμησεις πρεπει να σου ειναι σηκωμενο;
Εσύ τον κάβεις να έχει;
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Και να έχει γκόμενα!!!
Εσύ τον κάβεις να έχει;
Έχω πιθήκι, έχω. Και ψες γάμησα. Ακούς; Γάμησα. Εσύ μάλλον μιλούσες με πουτάνες στο badoo. Πού θα μου πάει, δεν θα το καταφέρω να πηδήξω στα 4 και να βγάλω φωτογραφία point of view και να την ποστάρω;
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Ούτε καν στο μουνί της? Ε, τότε νιμίζεις ότι όλους τους ... δουλεύεις.Στη θεωρία τα καταλαβαίνω. Στην πράξη όμως, το πουλί καταλήγει να τρίβεται στα σκέλια.
ΚΑι οι πήθικοι ξέρουν να γαμουν στα 4.Μονο εσυ δεν μπορεις!!!Έχω πιθήκι, έχω. Και ψες γάμησα. Ακούς; Γάμησα. Εσύ μάλλον μιλούσες με πουτάνες στο badoo. Πού θα μου πάει, δεν θα το καταφέρω να πηδήξω στα 4 και να βγάλω φωτογραφία point of view και να την ποστάρω;
Επισκέπτης
Και καλα εσυ δεν ξέρεις να τον βάλεις. Υπάρχει και η ασφαλης οδος να στον οδηγήσει αυτή με το χέρι της.περιεργα ολα αυτα.μηπως προσπαθεις να γαμησεις στη θεωρια;
Μπορεί να έχει πάρει το απλό μοντελο φουσκωτής κούκλας.Το σπεζιαλ ειναι εκείνο που μιλαει!!!Και καλα εσυ δεν ξέρεις να τον βάλεις. Υπάρχει και η ασφαλης οδος να στον οδηγήσει αυτή με το χέρι της.περιεργα ολα αυτα.μηπως προσπαθεις να γαμησεις στη θεωρια;
Γιατί ρε φίλε; Εδώ μου έρχεται να κλάσω και πάω στην τουαλέτα μη μ' ακούσει, όχι να δω τη σούφρα της.
Εάν δεν κάνεις πλάκα, που εγώ εξακολουθώ να το πιστεύω, τότε άστο καλύτερα το ερώτημά σου. Γάμα κανονικά και άσε τ' άλλα. Όταν γαμάς στα 4 σε καβλώνει ο κόλος της γυναίκας, εσύ δε θες να την δεις γι' αυτό άσε καλύτερα μην το παιδεύεις.
Το ξέρεις ότι εκεί που βάζεις το πουλί σου,λέμε τώρα,αυτή κατουράει και βγάζει αίμα κάθε μήνα ε;Γιατί ρε φίλε; Εδώ μου έρχεται να κλάσω και πάω στην τουαλέτα μη μ' ακούσει, όχι να δω τη σούφρα της.
Λέτε να κόψει το γαμήσι μετά απο αυτό ;
Το ξέρεις ότι εκεί που βάζεις το πουλί σου,λέμε τώρα,αυτή κατουράει και βγάζει αίμα κάθε μήνα ε;
Λέτε να κόψει το γαμήσι μετά απο αυτό ;
Θεός!!!
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36