Νέα

Δεν ξέρω να γαμάω στα 4 - Δώστε καμιά συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Αν ήσουν καλός στη Γεωμετρία και στην Τριγωνομετρία στο σχολείο κάτι γίνεται φίλε Jim..., αλλιώς παράτα το και κάτσε στα κλασσικά. Η γωνία διείσδυσης φταίει!! Βρες την εφαπτομένη και πρόσεξε μην πέσεις μέσα...

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
αφου ντρεπεσαι να δεις την σουφρα ψαχουλεψε με το χερι κοιτωντας στο ταβανι να βρεις μουνι υποψιάζομαι ότι σπρώχνεις αναμεσα σε κολο και μουνι που δεν μπαινει με τιποτα

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Άντε, να σε βοηθήσουμε.
Στοχεύεις ακριβώς εκεί που είναι το βελάκι. Δηλαδή όπως βλέπεις εκεί ακριβώς που αρχίζει η σχισμή, όχι πιο κάτω.

Συνημμένα

• PixMix759-029.jpg
    PixMix759-029.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 34

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.

Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.

Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.

Δώστε κανένα τιπ.
Τι μαλακίες διαβάζω ρε πούστη μου!!! :headbang: :headbang:
Και αυτός ο άνθρωπος εκτός απο το ότι έχει γκόμενα ψηφίζει κιόλας!!!!Για αυτό πάμε κατα διαόλου!!!! :headbang: :headbang: :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι μαλακίες διαβάζω ρε πούστη μου!!! :headbang: :headbang:
Και αυτός ο άνθρωπος εκτός απο το ότι έχει γκόμενα ψηφίζει κιόλας!!!!Για αυτό πάμε κατα διαόλου!!!! :headbang: :headbang: :uglystupid:
Iσα ισα  που  επειδη  ψηφιζει  θαπρεπε  ναχε μαθει την  σταση  στα  4   :rockon:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Άντε, να σε βοηθήσουμε.
Στοχεύεις ακριβώς εκεί που είναι το βελάκι. Δηλαδή όπως βλέπεις εκεί ακριβώς που αρχίζει η σχισμή, όχι πιο κάτω.

Σημαδεύω κάπου εκεί αλλά ποιο είναι το πρόβλημα... Το στυλάρι δεν ξέρω τι στην ευχή δεν μπαίνει όλο ίσα μέσα όπως στις τσόντες και τα πορνοβιντεάκια. Διατηρεί την κλίση προς τα πάνω ή δεν μπαίνει καθόλου και η γκόμενα μου λέει "δεν είναι μέσα". 

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Σημαδεύω κάπου εκεί αλλά ποιο είναι το πρόβλημα... Το στυλάρι δεν ξέρω τι στην ευχή δεν μπαίνει όλο ίσα μέσα όπως στις τσόντες και τα πορνοβιντεάκια. Διατηρεί την κλίση προς τα πάνω ή δεν μπαίνει καθόλου και η γκόμενα μου λέει "δεν είναι μέσα". 

Τυπε μηπως υπαρχει προβλημα με το βελος σου? μηπως ειναι λιγο στραβο?  :think:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Πώς γίνεται να γαμήσω στα 4 αλλά να μη 'ρθω ούτε μια φορά σε οπτική επαφή με τη σούφρα της γυναίκας γιατί ντρέπομαι;

Τι διαβάζω ρε γαμώτο. Ρε αδερφέ πες μας ότι κάνεις πλάκα να έρθουμε στα ίσα μας. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που γράφεις. Εάν είναι αλήθεια έχεις μεγάλο πρόβλημα όχι εκεί που νομίζεις αλλού.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706

Μηπως να δοκιμασεις να το παρεις εσυ στα 4 μια φορα, και μετα ισως καταλαβεις πως να το κανεις σε αλλους........απλα πργματα  :fuck2: :fuck1:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τι διαβάζω ρε γαμώτο. Ρε αδερφέ πες μας ότι κάνεις πλάκα να έρθουμε στα ίσα μας. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που γράφεις. Εάν είναι αλήθεια έχεις μεγάλο πρόβλημα όχι εκεί που νομίζεις αλλού.

Γιατί ρε φίλε; Εδώ μου έρχεται να κλάσω και πάω στην τουαλέτα μη μ' ακούσει, όχι να δω τη σούφρα της.

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
Αλλος ενας Τρολλερ με νεο thread να γεμισουμε 5000 σελιδες!!!το αστειο ειναι οτι απανταμε κιολας!τι να πω!!!κυριε των δυναμεων!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βαλε πρωτα την παλαμη μεσα για αναγνωριστικη. Μετα οταν μαθεις το "τοπιο", προχωρα.

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αλλος ενας Τρολλερ με νεο thread να γεμισουμε 5000 σελιδες!!!το αστειο ειναι οτι απανταμε κιολας!τι να πω!!!κυριε των δυναμεων!

Άσε μας κι εσύ στον πόνο μας ρε μουτσοντρίγκο.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Να αλλάξεις γκόμενα. Με αυτήν θα μείνεις για πάντα στην πρώτη δημοτικού.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Άσε μας κι εσύ στον πόνο μας ρε μουτσοντρίγκο.

φίλε είναι απλό γιατί θα μας τρελάνεις λοιπόν
με το αριστερό σου χέρι και τον αντίχειρα βάλε το στο μουνί όταν σου στηθει στα τέσσερα αν είναι πολυ ψηλά πές της να ανοίξει κι άλλο πόδια που δεν παίζει γιατί είναι 1.60
με το δεξί σου χέρι πιάσε την πούτσα σου και καθοδήγησε την στο αριστερό χέρι του δακτύλου που είναι μέσα στο μουνί 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom