You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν ξέρω να γαμάω στα 4 - Δώστε καμιά συμβουλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Τι μαλακίες διαβάζω ρε πούστη μου!!!Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.
Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.
Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.
Δώστε κανένα τιπ.
Και αυτός ο άνθρωπος εκτός απο το ότι έχει γκόμενα ψηφίζει κιόλας!!!!Για αυτό πάμε κατα διαόλου!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Iσα ισα που επειδη ψηφιζει θαπρεπε ναχε μαθει την σταση στα 4Τι μαλακίες διαβάζω ρε πούστη μου!!!
Και αυτός ο άνθρωπος εκτός απο το ότι έχει γκόμενα ψηφίζει κιόλας!!!!Για αυτό πάμε κατα διαόλου!!!!
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Iσα ισα που επειδη ψηφιζει θαπρεπε ναχε μαθει την σταση στα 4
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Άντε, να σε βοηθήσουμε.
Στοχεύεις ακριβώς εκεί που είναι το βελάκι. Δηλαδή όπως βλέπεις εκεί ακριβώς που αρχίζει η σχισμή, όχι πιο κάτω.
Σημαδεύω κάπου εκεί αλλά ποιο είναι το πρόβλημα... Το στυλάρι δεν ξέρω τι στην ευχή δεν μπαίνει όλο ίσα μέσα όπως στις τσόντες και τα πορνοβιντεάκια. Διατηρεί την κλίση προς τα πάνω ή δεν μπαίνει καθόλου και η γκόμενα μου λέει "δεν είναι μέσα".
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Σημαδεύω κάπου εκεί αλλά ποιο είναι το πρόβλημα... Το στυλάρι δεν ξέρω τι στην ευχή δεν μπαίνει όλο ίσα μέσα όπως στις τσόντες και τα πορνοβιντεάκια. Διατηρεί την κλίση προς τα πάνω ή δεν μπαίνει καθόλου και η γκόμενα μου λέει "δεν είναι μέσα".
Τυπε μηπως υπαρχει προβλημα με το βελος σου? μηπως ειναι λιγο στραβο?
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Τυπε μηπως υπαρχει προβλημα με το βελος σου? μηπως ειναι λιγο στραβο?
Ευθυτενής και ευθύκορμος. Παγώνι σαν τον Βαρουφάκη που πήγαινε να βρει τον Εγγλέζο υπουργό.
Πώς γίνεται να γαμήσω στα 4 αλλά να μη 'ρθω ούτε μια φορά σε οπτική επαφή με τη σούφρα της γυναίκας γιατί ντρέπομαι;
Τι διαβάζω ρε γαμώτο. Ρε αδερφέ πες μας ότι κάνεις πλάκα να έρθουμε στα ίσα μας. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που γράφεις. Εάν είναι αλήθεια έχεις μεγάλο πρόβλημα όχι εκεί που νομίζεις αλλού.
Μηπως να δοκιμασεις να το παρεις εσυ στα 4 μια φορα, και μετα ισως καταλαβεις πως να το κανεις σε αλλους........απλα πργματα
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Τι διαβάζω ρε γαμώτο. Ρε αδερφέ πες μας ότι κάνεις πλάκα να έρθουμε στα ίσα μας. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που γράφεις. Εάν είναι αλήθεια έχεις μεγάλο πρόβλημα όχι εκεί που νομίζεις αλλού.
Γιατί ρε φίλε; Εδώ μου έρχεται να κλάσω και πάω στην τουαλέτα μη μ' ακούσει, όχι να δω τη σούφρα της.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Μηπως να δοκιμασεις να το παρεις εσυ στα 4 μια φορα, και μετα ισως καταλαβεις πως να το κανεις σε αλλους........απλα πργματα
Θες να βρεθουμε αυριο μεσημερι???
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Αλλος ενας Τρολλερ με νεο thread να γεμισουμε 5000 σελιδες!!!το αστειο ειναι οτι απανταμε κιολας!τι να πω!!!κυριε των δυναμεων!
Βαλε πρωτα την παλαμη μεσα για αναγνωριστικη. Μετα οταν μαθεις το "τοπιο", προχωρα.Σημαδεύω κάπου εκεί αλλά ποιο είναι το πρόβλημα... Το στυλάρι δεν ξέρω τι στην ευχή δεν μπαίνει όλο ίσα μέσα όπως στις τσόντες και τα πορνοβιντεάκια. Διατηρεί την κλίση προς τα πάνω ή δεν μπαίνει καθόλου και η γκόμενα μου λέει "δεν είναι μέσα".
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Αλλος ενας Τρολλερ με νεο thread να γεμισουμε 5000 σελιδες!!!το αστειο ειναι οτι απανταμε κιολας!τι να πω!!!κυριε των δυναμεων!
Άσε μας κι εσύ στον πόνο μας ρε μουτσοντρίγκο.
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Άσε μας κι εσύ στον πόνο μας ρε μουτσοντρίγκο.
φίλε είναι απλό γιατί θα μας τρελάνεις λοιπόν
με το αριστερό σου χέρι και τον αντίχειρα βάλε το στο μουνί όταν σου στηθει στα τέσσερα αν είναι πολυ ψηλά πές της να ανοίξει κι άλλο πόδια που δεν παίζει γιατί είναι 1.60
με το δεξί σου χέρι πιάσε την πούτσα σου και καθοδήγησε την στο αριστερό χέρι του δακτύλου που είναι μέσα στο μουνί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K