Νέα

Δεν ξέρω να γαμάω στα 4 - Δώστε καμιά συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Βάλτην να κάτσει πάνω σου και γύρνα την μετά σιγά-σιγά. Αν δεν τα καταφέρεις ούτε έτσι...

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Άντε, να σε βοηθήσουμε.
Στοχεύεις ακριβώς εκεί που είναι το βελάκι. Δηλαδή όπως βλέπεις εκεί ακριβώς που αρχίζει η σχισμή, όχι πιο κάτω.

ρε τυπε εκει είναι η κωλοτρυπα ...  να φαει καμμια κλωτσα απο την γκομενα που θα παει να της τον βαλει υπουλα στον κωλο θελεις ?

Συνημμένα

• PixMix759-029.jpg
    PixMix759-029.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 19

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
εδώ δες τυπε...

Συνημμένα

• PixMix759-029.jpg
    PixMix759-029.jpg
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 52
OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
φίλε είναι απλό γιατί θα μας τρελάνεις λοιπόν
με το αριστερό σου χέρι και τον αντίχειρα βάλε το στο μουνί όταν σου στηθει στα τέσσερα αν είναι πολυ ψηλά πές της να ανοίξει κι άλλο πόδια που δεν παίζει γιατί είναι 1.60
με το δεξί σου χέρι πιάσε την πούτσα σου και καθοδήγησε την στο αριστερό χέρι του δακτύλου που είναι μέσα στο μουνί 

Σύντροφε θα το δοκιμάσω αύριο που θα βρεθούμε. Η κοπελιά όμως ξενέρωσε κάπως με αυτή την ιστορία και δεν είναι πολύ ζεστή για τέτοιες "ακρότητες"... ιεραποστολικό, αυτή από πάνω και άγιος ο Θεός. Το παίζει και κάπως ύπουλα. Πάνω στο πήδημα της λέω "έλα να σε πάρω στα 4", "ναι μωρό μου" λέει, στήνεται κάπως αλλά είναι σαν έπιπλο, δεν κινείται, δεν προσπαθεί, είναι αρνητική στο να σκύψει κάπως παραπάνω, να δεχθεί οδηγίες κλπ.

Υποπτεύομαι ότι, επειδή ίσως είναι ανενημέρωτη, νομίζει ότι μετά από αυτό θα της ζητήσω κώλο.   

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.

Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.

Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.

Δώστε κανένα τιπ.
Φίλε πρέπει να δώσεις αρκετα εικοσάεικα στη φυλης και θα μάθεις.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Φίλε πρέπει να δώσεις αρκετα εικοσάεικα στη φυλης και θα μάθεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φίλε είναι απλό γιατί θα μας τρελάνεις λοιπόν
με το αριστερό σου χέρι και τον αντίχειρα βάλε το στο μουνί όταν σου στηθει στα τέσσερα αν είναι πολυ ψηλά πές της να ανοίξει κι άλλο πόδια που δεν παίζει γιατί είναι 1.60
με το δεξί σου χέρι πιάσε την πούτσα σου και καθοδήγησε την στο αριστερό χέρι του δακτύλου που είναι μέσα στο μουνί 
Φιλε μηπως χαθει;ΝΑ ρωτήσει στο περίπτερο της γωνίας μετά το δεξί χέρι;

Gusd

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εχω να κανω post εδω και κατι αιωνες εδω περα αλλα δεν μπορω θα γραψω! ειναι πολυ καλο για να το αφησω!!!
Λοιπον φιλε.
1.Βαλ'την στα 4 με σπασμενη την μεση και τουρλωμενο τον κωλο ψηλα. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
2.Βαλε τον αριστερο σου αντιχειρα μεσα στο μουνι της. Φανταζομαι αυτο μπορεις να βρεις που ειναι :)
3.Οδηγα τον πουτσο σου να μπει εκει που ειναι ο αντιχειρας σου.
4.Οταν μπει κρατα την μεση της χαμηλα και πες της να μην σφιγγεται και στον πεταξει εξω γιατι απ'οτι καταλαβα δεν την εχεις και σαν του αλογου :)
5.Αφου σε προβληματιζει ο κωλος (δεν ξερετε τι χανετε παρεπιπτοντως) πηδα την με κλειστα τα φωτα

Αν δεις οτι υπαρχει προβλημα με διαφορα υψους μουνι-πουτσος παιξε λιγο με την γωνια του κωλου της μεχρι να μπεις μεχρι τερμα και μεινε εκει!

Δεν το πιστευω οτι μολις εγραψα το παραπανω κειμενο...

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μαγκες σε λιγο γαμαω. Περιμενω να βγει απ το μπανιο. ΘΑ εφαρμοσω καποια πραγματα να δω πως θα παει. ΓΑΜΑΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΕΣ.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Μαγκες σε λιγο γαμαω. Περιμενω να βγει απ το μπανιο. ΘΑ εφαρμοσω καποια πραγματα να δω πως θα παει. ΓΑΜΑΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΕΣ.
Μεγάλη κουράδα φάε, μεγάλο λόγο μη λες
Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή κυρία

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε τυπε εκει είναι η κωλοτρυπα ...  να φαει καμμια κλωτσα απο την γκομενα που θα παει να της τον βαλει υπουλα στον κωλο θελεις?
Λιγάκι παραπάνω είναι η κωλότρυπα φιλαράκι...  :tooth:

...είσαι σίγουρος ότι το 'χεις κάνει έτσι?  :hmm:

τυπε θα το δειξει πουθενα σε live streaming??? :think: :think: :think: :think:
:2funny: :2funny:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε αναμένουμε ενημέρωση  :orchestra:

Επισκέπτης
:sunglasses: Δεν μπορεις να βρεις την τρυπα δηλαδη.ακουμπα το πεουλα στη μουνοχαραδρα και καντον πανω κατω κατα μηκος στο πανω μερος της χαραδρας μεχρι να βρεις στοχο.αν υπάρχει υψομετρικη διαφορα μονιου πεουλα τα πραματα είναι σαφως δυσκολοτερα.χαμηλωσε τη η ανυψωσου εσυ λιγο. :fuck2: .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ακόμα δεν έχει γράψει!!!Λέτε να χάθηκε;Να βγάλουμε silver alert?

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Λοιπόν ρεπορτάζ από τα ψες.

Γάμησα ιεραποστολικό και γυναίκα από πάνω και μετά ξεράθηκα στον ύπνο. Επιχείρησα στα προκαταρκτικά ενώ ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα να το βάλω, ψιλοάνοιξε, όμως δεν πήρε κανονική στάση. Περισσότερο το έτριβα στο σώμα της έως ότου μου είπε "θέλω να βγω πάνω".

Αυτή το βλέπει περισσότερο σαν φάση για να φτιαχτεί στα προκαταρκτικά ενώ εγώ θέλω να την πηδήξω σαν αγριοκάτσικο.

Μου φαίνεται ότι η συμβατικότητά της με κρατάει πίσω...  :think:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ρε παιδια εχω να κανω post εδω και κατι αιωνες εδω περα αλλα δεν μπορω θα γραψω! ειναι πολυ καλο για να το αφησω!!!
Λοιπον φιλε.
1.Βαλ'την στα 4 με σπασμενη την μεση και τουρλωμενο τον κωλο ψηλα. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
2.Βαλε τον αριστερο σου αντιχειρα μεσα στο μουνι της. Φανταζομαι αυτο μπορεις να βρεις που ειναι :)
3.Οδηγα τον πουτσο σου να μπει εκει που ειναι ο αντιχειρας σου.
4.Οταν μπει κρατα την μεση της χαμηλα και πες της να μην σφιγγεται και στον πεταξει εξω γιατι απ'οτι καταλαβα δεν την εχεις και σαν του αλογου :)
5.Αφου σε προβληματιζει ο κωλος (δεν ξερετε τι χανετε παρεπιπτοντως) πηδα την με κλειστα τα φωτα

Αν δεις οτι υπαρχει προβλημα με διαφορα υψους μουνι-πουτσος παιξε λιγο με την γωνια του κωλου της μεχρι να μπεις μεχρι τερμα και μεινε εκει!

Δεν το πιστευω οτι μολις εγραψα το παραπανω κειμενο...

:hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom